Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@22:22:36 GMT

لیبی، ایران و ونزوئلا از کاهش تولید اوپک معاف شدند

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۵۸۶۰۵

لیبی، ایران و ونزوئلا از کاهش تولید اوپک معاف شدند

ایران و ونزوئلا هر دو به این دلیل از کاهش تولید اوپک معاف شدند که تحت تحریم هستند.لیبی هم به خاطر توقف طولانی مدت تولید نفتش از توافق کاهش تولید اوپک معاف شد . ۱۷ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۸ اقتصادی نفت و انرژی اقتصاد جهان نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از اویل پرایس، هر چه می‌خواهید اسم آن را بگذارید، معافیت یا توزیع خاص.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. ایران، لیبی و ونزوئلا هر سه از کاهش تولید نفت طبق جدیدترین توافق اوپک خارج شدند. این توافق با کمک روسیه غیرعضو اوپک بسته شد .
دلایل اصلی پشت این معافیت‌ها شاید هرگز مشخص نشود ولی مطمئناً یک دلیل این است که ایران، لیبی و ونزوئلا هر سه روز های سختی در 2018 داشته اند و قرار است روزهای سخت تری در سال آینده داشته باشند .
 ایران و ونزوئلا هر دو به این دلیل معاف شدند که تحت تحریم هستند.  بنابراین درخواست کاهش تولید از آنها درخواست بزرگی است. لیبی هم بخاطر توقف طولانی مدت تولید از این توافق معاف شد .
ولی نیجریه با اینکه صنعت نفتی کاملا بی ثبات دارد، معافیتی دریافت نکرد .
سهیل المزروعی وزیر انرژی امارات گفت:« چون این سه عضو معافیت گرفتند، بقیه اعضا باید تولید خود را بیشتر کاهش دهند» .
اوپک موافقت کرده کلاً 800 هزار بشکه در روز تولیدش را کاهش دهد در حالی که سهم اعضای غیر اوپک مثل روسیه 400 هزار بشکه در روز است .
خط مبنای کاهش تولید، اکتبر 2018 است و مانند دور قبلی کاهش ها کمیته ای از اوپک مسئول نظارت  است. فقط لیبی، ایران و ونزوئلا اجازه دارند بالاتر از مقدار اکتبر تولید داشته باشند .
این تمایز گذاشتن خیلی اهمیت دارد، چون ونزوئلا به تازگی یک قرارداد 5 میلیارد دلاری با روسیه امضا کرده که تولید نفت ونزوئلا را یک میلیون بشکه در روز بالا می برد ولی اگر باور کنیم که این کشور بحران زده آمریکای لاتین بتواند این مقدار نفت تولید کند .
شرایط ایران که باید تحت فشار تحریم‌های آمریکا باشد، به خاطر معافیت هایی که به هشت کشور خریدار نفت آن داده شده است بهتر از حد انتظار است. در نتیجه حداقل تا الان نشانه‌ای مبنی بر کاهش زیاد در تولید نفت به چشم نمی خورد. طبق اطلاعات اوپک، تولید ایران در ماه اکتبر 3.3 میلیون بشکه در روز بود. تولید ایران در گذشته به 3.8 میلیون بشکه رسیده بود. بنابراین ظرفیت ایران این مقدار است البته تا زمانی که مشتری برای نفتش داشته باشد .
تولید ماه اکتبر عربستان سعودی بدون شک بسیار بالا بوده است، در واقع 10.630 میلیون بشکه در روز. وزیر نفت عربستان بدون اشاره به ارقام کاهش تولید برای افراد خاص گفت که میزان کاهش تولید عربستان 500 هزار بشکه در روز خواهد بود. بنابراین 10.1 میلیون بشکه برایش باقی می ماند که دقیقا میانگین تولید آنها در سه ماهه دوم 2018 است و بسیار بالاتر از تولیدشان در سه ماهه اول امسال .
کاهش تولید اوپک قرار است از اول ژانویه اجرایی شود. البته انتظار نمی‌رود فورا در همان یک روز صورت گیرد. مثلاً الکساندر نواک گفت که ماه‌ها طول می‌کشد روسیه به این مقدار کاهشی که قول داده برسد .

پیش‌بینی بازگشت نفت 70دلاری در پی تصمیم اوپک برای کاهش تولیدوزیر انرژی روسیه وضعیت بازار نفت را پیچیده خواند

انتهای پیام/1

R7586/P1012122/S7,80,85/CT10 واژه های کاربردی مرتبط سازمان اوپک

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان اوپک سازمان اوپک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۵۸۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای خودکفایی در تولید کودهای فسفاته با تمرکز بر شیمی و معدن

به گزارش خبرنگار مهر، شامگاه چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه اساتید و دانشجویان شرکت کننده در اردوی راهیان پیشرفت در همراهی سرلشکر رحیم صفوی با استاندار هرمزگان دیدار کردند.

مهدی دوستی استاندار هرمزگان در این نشست؛ ساخت پالایشگاه نفت ستاره خلیج‌فارس را جزو افتخارات مهندسی ایران دانست و گفت: برای احداث این پالایشگاه بیش از ۱۵ هزار کیلومتر کابل کشی و ۶.۵ میلیون اینچ جوشکاری انجام شده که در نوع خود بی‌نظیر است.

وی با اشاره به ویژگی‌های بندر شهید رجایی به عنوان بزرگترین بندر تجاری ایران گفت: بندر شهید رجایی ۷ میلیون و ۱۰۰ هزار TEU ظرفیت کانتینری دارد که یک میلیون و ۱۰۰ هزار TEU از آن توسط دولت سیزدهم ایجاد شده است ضمن اینکه عملیات توسعه بندر و اضافه‌کردن ۲ هزار ۴۰۰ هکتار دیگر به پس‌کرانه آن نیز آغاز شده است.

دوستی با اشاره به تولید ۴.۵ میلیون تن فولاد در استان هرمزگان از آغاز احداث واحدهای جدید به ظرفیت ۱۰ میلیون تن در استان هرمزگان خبر داد و عنوان‌کرد: میانگین پیشرفت این واحدها که در دولت سیزدهم آغاز شده‌اند ۳۰ درصد است.

وی ادامه داد: در واحدهای جدید فولادسازی تلاش کرده‌ایم تولیدات منطبق با نیاز صنایع پیشران استان همچون کشتی‌سازی باشد.

استاندار هرمزگان ظرفیت پالایش را دیگر مزیت نسبی استان دانست و عنوان‌کرد: در حال حاضر یک میلیون بشکه ظرفیت پالایشی داریم و یک میلیون بشکه نیز ظرفیت جدید در دست احداث است.

دوستی با اشاره به ورود استان به زنجیره ترکیبی شیمی و معدن را جزو اولویت‌های اصلی هرمزگان برشمرد و گفت: در این زنجیره تلاش می‌کنیم تا کشور را از واردات کودهای فسفاته بی‌نیاز کنیم.

وی در گریزی به مزیت‌های شیلاتی استان نیز گفت: ظرفیت پرورش ماهی در قفس استان هرمزگان از ۵ هزار تن در ابتدای دولت به ۱۶ هزار تن رسیده است و ۱۱ هزار تن ظرفیت جدید ایجاد شده است‌.

کد خبر 6088087

دیگر خبرها

  • تلاش برای خودکفایی در تولید کودهای فسفاته با تمرکز بر شیمی و معدن
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت؟
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت
  • کاهش ذخیره‌سازی‌های آمریکا قیمت نفت را افزایش داد
  • برنت ۸۸ دلار و ۴۰ سنت شد
  • نفت وارد کانال افزایشی شد
  • کاهش ۰.۰۲ درصدی قیمت جهانی نفت
  • کاهش ۰.۰۲ درصد ی قیمت جهانی نفت
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۵ |برنت ۸۸ دلار و ۴۰ سنت شد
  • ثبات قیمت نفت در بازار‌های جهانی/ برنت ۸۷.۱۱