Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد مهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد در مراسم روز دانشجو که در دانشگاه ولیعصر برگزار شد، ضمن تبریک روز دانشجو به دانشجویان به ویژه دانشجویان دانشگاه آزاد اظهار کرد: امروز ۲۰۰ جلسه دانشجویی برگزار می‌شود و امیدواریم بتوانیم دانشجوی اثرگذاری باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه ضمن ابراز خرسندی نسبت به صحبت های با بصیرت و برجسته نمایندگان دانشجویان در طیف‌های مختلف گفت: واقعیت این است که از پختگی و درایت و کلام شیوای نمایندگان دانشجویان احساس افتخار می‌کنم چرا که دانشجویان با بصیرت داریم.

توسعه هوشمند منطقه‌ای، شعار دانشگاه آزاد

طهرانچی به صحبت های نماینده دانشجویان جهادگر اشاره کرد و گفت: پس از انقلاب جهادسازندگی شکل گرفت تا جوانان خود را وقف محرومان کنند و این بخش از بین رفت تا با پرچم اردوهای جهادی رون شد و به نظرم هر دانشجو باید یکبار در ارودی جهادی شرکت و وقف خدمت کند، ما به اردوی جهادی نیاز داریم نه برای خدمت به مردم بلکه برای اینکه خودمان را دریابیم، مفتخریم در کنار اردوهای جهادی باشیم، شعار دانشگاه آزاد توسعه هوشمند منطقه‌ای است.

وی در ادامه به مباحث مطرح شده در حوزه فرهنگی اشاره کرد و افزود: تحولات را در نظام اداری دانشگاه رقم خواهیم زد، جای اردوهای معرفتی خالی بود؛ قبل از انقلاب دانشجویان کتاب‌های شهید مطهری را می‌خواندند و بعد از درس‌های معارف اسلامی دانشجویان احساس رفع نیاز کاذب کردند اما متوجه شدیم که این دروس رفع کننده نیازهای معرفتی نیستند.

جنگ در ساخت جوانان ما نقش مهمی داشت

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه پیشنهادها در حوزه راهیان نور بسیار سازنده بود و گفت: دانشگاه آزاد ظرفیت عظیمی دارد و با واحد ایلام و خوزستان و بوشهر صحبت شده است، دانشگاه قصد دارد در راهیان نور از ظرفیت‌های خود استفاده کند و نباید از آن غفلت کرد چرا که جنگ در ساخت جوانان ما نقش مهمی داشت.

طهرانچی به مباحث علمی مطرح شده اشاره کرد و افزود: دانشگاه آزاد می‌خواهد بسترساز اشتغال دانش بنیان باشد و فارغ التحصیلان جوان، امیدوار و سازنده‌ای داشته باشد.

وی در ادامه به تاریخچه و اصل و اساس روز دانشجو اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری می‌فرمایند ۱۶ آذر متعلق به دانشجوی ضد سلطه است، اولین دوره اعزام دانشجو به خارج از کشور به دوران قاجار مربوط می‌شود، تا دوران پهلوی اول ۶ اعزام داشتیم اما در عالم سلطه گری، غرب تصمیم گرفت انگلیس نفت وجریان های علمی را به فرانسه ببرد و بروکراسی‌های علمی ایران ناشی از اعزام  دانشجویان به فرانسه است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: علم ما ۱۰۰ سال عقب افتاد چرا که به فرانسه متوسل شدیم، اولین انستیتو تحقیقاتی کشور انستیتو پاستور است و پس از آن دانشگات تهران ایجاد شد،  ۱۶ آذر ۳۲ اولین پاسخ دانشجویان به سلطه آمریکا و کودتای ۲۸ مرداد بود، دانشگاه شریف و ملی(شهیدبهشتی) و شیراز پس از ۱۶ آذر از روی مدل‌ دانشگاه‌های آمریکایی ایجاد شدند.

وی افزود: در زمان پهلوی دوم مستشاران آمریکایی برای تاسیس دانشگاه به کار گرفته شدند و آن زمان سرنخ تمام کشور دست آمریکایی‌ها بود اما پس از انقلاب ۴۰ سال است کهه آمریکا از استقلال ایران عصبانی است، ۱۶ آذر مطلع فجر آمریکا ستیزی است.

 در حال تکمیل/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار دانشگاهی دانشگاه آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۵۹۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری آزمون غربالگری شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، آزمون غربالگری درون دانشگاهی شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور در دانشگاه‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

حامد حسن پور، رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه از برگزاری آزمون غربالگری درون دانشگاهی شانزدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی خبر داد و گفت: این آزمون پس از برگزاری دوره‌های آموزشی با هدف ارتقای سطح علمی و رقابت سالم بین دانشجویان کلیه‌ی رشته‌های آموزشی و تحصیلی دانشگاه‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به‌طور همزمان برگزار شد.

وی بیان کرد: آزمون غربالگری درون دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴ در ۵ حیطه مدیریت نظام سلامت، همگرایی علوم پایه، هنر و سلامت، استدلال بالینی و آموزش پزشکی در ۱۰ کلان منطقه آمایش و بیش از ۱۰۰ واحد دانشگاه آزاد اسلامی متولی رشته‌های علوم پزشکی برگزار شد.

حسن پور تاکید کرد: این آزمون با همکاری معاونت محترم علوم پزشکی دانشگاه، دفاتر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی و دفاتر EDC و EDO در واحد‌ها برگزار گردید. براساس آمار اعلامی از سوی واحد‌ها این دوره با افزایش حدود ۳۰ درصدی متقاضیان نسبت به دوره قبل مورد استقبال پرشور دانشجویان قرار گرفته است. نتایج این آزمون بر اساس سهمیه تعیین شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تا ۱۸ اردیبهشت اعلام خواهد شد.

دانشجویان برگزیدگان و راهیافتگان بعنوان نمایندگان دانشگاه آزاد اسلامی به مرحله اول آزمون غربالگری متمرکز وازت بهداشت (مرحله اول آزمون انفرادی) براساس تقویم زمان بندی اعلام شده دبیرخانه المپیاد وزارت بهداشت از ۲۲ الی ۲۴ اردیبهشت می‌بایست به سایت مرکز سنجش آموزش علوم پزشکی وزارت بهداشت جهت ثبت نام مراجعه کنند.

وی همچنین افزود جهت حضور هرچه بهتر دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در مرحله اول آزمون غربالگری برای راه‌یافتگان با برنامه‌ریزی صورت گرفته دوره‌های توان‌افزایی و آموزشی متناسب با حیطه‌ها برگزار خواهد شد.

مرحله اول آزمون غربالگری متمرکز در تاریخ ۲۴ خرداد برگزار خواهد شد. گفتنی است وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به منظور تشویق و ترغیب دانشجویان دانشگاه‌های کشور به مطالعه، تحقیق و ایجاد فرصت‌های مناسب علمی و شناسایی استعداد‌های برتر حوزه پزشکی هر ساله المپیاد علمی دانشجویی کشور را برگزار می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد همدان
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • برگزاری آزمون غربالگری شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
  • دانشگاه‌ها برای احیای سنت‌های محلی گام بردارند
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم