Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-03-28@08:41:40 GMT

مرگ دلخراش دختر دانشجو در دانشگاه الزهرای تهران

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۵۹۶۲۵

رکنا: دختر دانشجو از پله های اضطراری دانشگاه الزهرا سقوط کرد و به کام مرگ فرو رفت

به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، پلیس تهران اعلام کرد دختر دانشجوی ۳۳ ساله صبح امروز از پله های اضطراری دانشگاه الزهرا سقوط Fall کرده است.

جزییات این حادثه بزودی در سایت رکنا منتشر می شود.

اخبار 24 ساعت گذشته رکنا را از دست ندهید

 

حوادث اختصاصی رکنا را اینجا بخوانید:

پسر جوان عاشق نامادری اش شد / آنها می خواهند بچه دار شوند !+عکس تجاوز یک سارق مسلح به هم سلولی خود در حمام زندان +عکس راز تبهکاری 100 میلیون تومانی در صندوق عقب MVM فراری در سعادت آباد تهران +عکس نوزاد 6 ماهه قربانی خیانت های پویا به همسرش شد جسد جوان حلق آویز شده در صومه سرا پیدا شد+ عکس دلخراش این دختر بچه ناز توسط یک زن معتاد ربوده شده است / او را دیده اید؟+ عکس گفتگو با عامل آتش زدن مردم در بوستان‌های پایتخت: برای خنده ، مردم را آتش می زدم+فیلم و عکس مهم ترین اخبار 24 ساعت گذشته رکنا خیابان اندرزگو به جای دور دور دختر و پسرها به تگزاس تبدیل شد آقای سالار عقیلی از شما بعید است! +فیلم جوان 17 ساله نهاوندی در استادیوم خود را دار زد همسایه های فوتبالیست معروف در سعادت آباد تهران از او شاکی هستند ! پشت‌پرده تلخ برخی آگهی‌های استخدام بانوان پلیس مچ جوان روستایی را در بازار شیطان آبادان گرفت قتل وحشتناک / سلاخی جوان 30 ساله در قشم !.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع: رکنا

کلیدواژه: حوادث Accidents سقوط Fall اخبار حوادث دانشگاه الزهرا سقوط دختر دانشجو عکس فیلم حوادث افغانستان اخبار افغانستان افغان مرد دختر حادثه تروریستی جوان ساعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۵۹۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ درصد از ظرفیت علوم پایه باید صرف بررسی چالش‌های آینده شود

فرهاد دانشجو، رئیس دانشگاه تربیت مدرس در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره آسیب شناسی تعداد کم متقاضیان رشته‌های علوم پایه اظهار کرد: دانش آموختگان برتر دانشگاه‌ها به صورت مسابقه‌ای و رقابتی علاقه‌مند به قبولی در دانشگاه تربیت مدرس هستند. 

وی افزود: گاهی اوقات پذیرش در مقطع دکتری تنها برای ۴ تا ۵ دانشجو امکانپذیر است، اما با حدود ۱۰۰ داوطلب مصاحبه می‌شود تا از بین آنها برترین را برگزینیم. 

علوم پایه را باید پایه سایر رشته‌ها بدانیم

دانشجو تصریح کرد: دانشگاه تربیت مدرس مشکلی در زمینه کمبود رشته‌های علوم پایه ندارد، اما مجموع رشته‌های علوم پایه را باید پایه مابقی رشته‌ها بدانیم. مثلا تعریف مهندس در فنی و مهندسی یعنی فردی که از ریاضیات برای حل مسائل و مشکلات استفاده می‌کند که پایه این علم ریاضی به شمار می‌آید. 

رئیس دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه پایه خیلی از رشته‌ها علوم پایه است؛ تاکید کرد: علوم پایه مانند رشته‌های ورزشی که دو میدانی و اساسی را پایه بقیه رشته‌ها حساب می‌کند، عنوان می‌شود؛ بنابراین اهمیت بسیار زیادی دارد و اگر ۳۰ تا ۵۰ درصد به مسائل روز می‌پردازد و باید ۵۰ درصد مابقی را به چالش‌های آینده کشور که انسان با آنها رو به رو خواهد شد، اختصاص می‌دهد. 

دانشجو گفت: علوم پایه به حل و بررسی مسائل و مطالبی می‌پردازد که بعد‌ها مشکل کشور خواهد بود و از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. شاید بازار کار مسئله اصلی عدم رقبت داوطلبان به سمت رشته‌های علوم پایه باشد که کنکوری‌ها در زمان انتخاب رشته مقطع کارشناسی از آن صرف نظر می‌کنند، مثلا برخی از داوطلبان اینگونه فکر می‌کنند که حقوق، برق و ... دارای بازار کار بیشتری است. 

با اشتغال زایی می‌توان داوطلب را به سمت رشته‌های علوم پایه کشاند

وی ادامه داد: شاید فردی که رشته ریاضی را انتخاب می‌کند اینگونه فکر کند که اگر زمانی قصد ادامه تحصیل نداشته باشد، دیگر بازار کار مناسب نخواهد داشت، اگر برای بازار کار فکر اساسی شود، متقاضیان افزایش می‌یابد. 

دانشجو تاکید کرد: افراد با مدرک دیپلم اگر قصد ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر را داشته باشند، حتما به غیر از علاقه و استعداد به تخصص در آن رشته به اشتغال هم فکر می‌کنند، اما بازار کار رشته‌های علوم پایه به نسبت فارغ التحصیلان نیست و برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی بهتر از کارشناسی است. 

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • آزار یک دختر ۱۲ ساله توسط مولوی پاکستانی + فیلم
  • دستگیری مولوی پاکستانی هنگام تعرض به دختر ۱۲ ساله
  • جوان ۲۳ ساله دشتستانی ناجی جان چهار بیمار نیازمند به عضو شد
  • سقوط مرگبار زن ۱۹ ساله در عید‌ دیدنی خونین محله لواسان
  • سرنوشت تلخ فراری دادن دختر ٢٠ ساله از خانه پدری!
  • پسر جوان دختر عاشق را از خانه فراری داد
  • اعلام جزئیات برگزاری آزمون فرهنگیان
  • ۵۰ درصد از ظرفیت علوم پایه باید صرف بررسی چالش‌های آینده شود
  • هشدار سازمان بازرسی به وزیر بهداشت
  • حیات دوباره چند بیمار با اهدای عضو جوان ۳۰ ساله نکایی