Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- معاون فني و زيربنايي شرکت راه آهن گفت: الزام هاي بهره برداري از خط آهن قزوين - رشت تا 2 ماه آينده تکميل و اين مسير به شبکه ريلي کشور افزوده مي شود.

«مازيار يزداني» روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: براي بهره برداري از اين مسير قرار است بهمن ماه امسال نخستين قطار مسافري از رشت عازم مشهد مقدس شود که زمان دقيق آن در آينده اطلاع رساني مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون فني و زيربنايي شرکت راه آهن يادآور شد: اين مسير ريلي اهميت اقتصادي بالايي براي اتصال خط آهن ايران به منطقه قفقاز دارد و انتظار مي رود با اين بهره برداري، شاهد توسعه ترانزيت کالا در اين مسير از کشورهاي آسياي ميانه و روسيه در کريدور شمال - جنوب به طرف خليج فارس باشيم.
يزداني بيان کرد: با ساخت خط آهن رشت - آستارا تمام بارهاي جاده اي به خطوط ريلي منتقل خواهد شد که امنيت و آسايش بيشتري را براي تردد مردم در مسيرهاي جاده اي فراهم مي آورد.
به گزارش ايرنا، خط آهن قزوين - رشت به طول 165 کيلومتر روز اول آذرماه امسال با حضور محمدباقر نوبخت معاون رئيس جموري و رئيس سازمان برنامه و بودجه با حرکت يک قطار مسافري از تهران تا رشت به صورت آزمايشي مورد استفاده قرار گرفت.
پيش از اين معاون وزير راه و شهرسازي و مديرعامل شرکت ساخت و توسعه زير بناهاي حمل ونقل با اشاره به اهميت خط آهن قزوين - رشت در مسير کريدور شمال - جنوب گفته بود: افتتاح اين مسير ريلي تا 30 درصد هزينه حمل بار را در اين مسير بين المللي بين آسيا تا اروپا کاهش مي دهد.
خيرالله خادمي در گفت و گو با خبرنگار ايرنا ارزش روز خط آهن قزوين - رشت را بين سه هزار و 500 تا چهار هزار ميليارد تومان برآورد کرد.
خط آهن قزوين - رشت به صورت يک خطه براي حمل بار و مسافر از ايستگاه سياه چشمه در قزوين آغاز و با عبور از منطقه کوهين، لوشان، منجيل، رودبار و امامزاده هاشم به شهر رشت مي‌رسد؛ 50 درصد اين خط در دشت، 10 درصد آن در تپه ماهور و 40 درصد در مناطق کوهستاني قرار گرفته و 80 پل به طول 13 هزار متر و پنجاه و سه متر و تونل به طول 22 هزار متر از مشخصات فني اين پروژه ملي است.
احداث اين پروژه ملي به لحاظ حمل و نقل بار و مسافر و اتصال استان گيلان به شبکه ريلي و به دليل ايجاد يک کريدور ريلي بين المللي در مسير شمال به جنوب براي صادرات و ترانزيت کالا از خليج فارس به طرف روسيه کشورهاي آسياي ميانه و اروپا از اهميت بالايي براي جمهوري اسلامي ايران برخوردار است.
پل شاهرود به طول 600 متر با معماري قديمي يکي از زيباترين ابنيه هاي اين خط است که با هزينه اي معادل 14 ميليارد تومان توسط شرکت خدمات مهندسي خط و ابنيه راه آهن در کنار آزادراه قزوين - رشت احداث شده است.
اقتصام**1108*2025
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۶۰۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وعده ریل پایه شدن بندر چابهار در آینده‌ ای نزدیک

تین نیوز

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه مزیت‌ها و قابلیت‌های یک بندر موفق باید به گونه‌ ای طراحی، اجرا و مدیریت شود تا زمینه ارتباط حمل و نقل چند وجهی با تاکید بر دو قید اصلی «کاهش هزینه» و «مدیریت هزینه» فراهم شود، از ریل پایه شدن بندر چابهار در آینده ای نزدیک خبر داد.

به گزارش تین نیوز از اداره کل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان قاسم عسکری نسب در خصوص مطالعات شبکه داخلی ریل بندر شهید بهشتی چابهار گفت: با اضافه شدن زیرساخت‌های حمل‌ونقل ریلی در افق پایان فاز دوم توسعه بندر، ظرفیت این بندر به بیش از ۲۲ میلیون تن کالا در سال خواهد رسید و می‌تواند سهم کشور ایران را در حوزه جابه‌جایی کالا و مسافر به نحوه چشم گیری ارتقا دهد.

عسکری نسب با اشاره به موقعیت بندر چابهار به دلیل قرارگیری در خارج از تنگه هرمز و خلیج فارس و توجه ویژه به این بندر استراتژیک علی‌الخصوص در برنامه هفتم توسعه کشور خاطرنشان کرد: یکی از مولفه‌های توسعه بندر چابهار اتصال این بندر به شبکه سراسری ریلی است.

معاون فنی و مهندسی اداره کل بنادر و دریانوردی استان نیز ضمن اشاره به سرعت بالای اجرای پروژه ۶۸۲ کیلومتری ریل چابهار به زاهدان گفت: پروژه خط ریلی استان در حوزه شهرستان خاش به مرحله بهره‌برداری رسیده و در حوزه ایرانشهر، سرباز و چابهار با پیشرفت بسیار خوبی در حال اجرا است.

هادی مؤمنی اضافه کرد: مطالعات شبکه ریلی بندر شهید بهشتی با رویکرد ریل پایه نمودن بندر چابهار توسط سازمان بنادر و دریانوردی آغاز شده است و مطابق زمان‌بندی تا پایان امسال تکمیل و پس از تصویب وارد فاز اجرایی خواهد شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ایستگاه مترو اتریش سال آینده بهره برداری می شود | این ایستگاه کجاست؟
  • بررسی مجدد پروژه توسعه شرقی خط ۲ مترو تهران
  • بهره‌برداری خط دوم کارخانه سیمان رزن در سال آینده
  • دولت سیزدهم طلسم بهره‌برداری از خط ریلی شلمچه-بصره را می شکند؟
  • تصاویری از مسیر ریلی راه آهن لرستان+فیلم
  • وعده ریل پایه شدن بندر چابهار در آینده‌ ای نزدیک
  • ۳ رام قطار فوق العاده به مسیر ریلی مشهد- تهران اضافه شد
  • سه رام قطار فوق العاده به مسیر ریلی مشهد- تهران افزوده شد
  • ◄ فهرست 50 اقدام بسیار مهم وزارت راه و شهرسازی از ابتدای دولت سیزدهم تا کنون
  • کریدور ریلی خواف هرات گرفتار تحریم‌ های داخلی است