Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پی آگاهی دادن دانشجویان به مردم، منافقین درصدد حذف عناصر موثر برآمدند و دست به ترور دانشجویانی زدند که جز آگاهی دادن به مردم فعالیت دیگری نداشتند. ۱۷ آذر ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۴ فرهنگی فرهنگ حماسه و مقاومت نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، بعد از کودتای 28مرداد1332 که دانشجویان نشان دادند، می‌توانند نقش تعیین کننده‌ای در برنامه‌های کشور داشته باشند، هر ساله شاهد درخشش این قشر بوده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طوری که ردپای دانشجویان در 13آبان 1357 و جریانات پیروزی انقلاب اسلامی، تسخیر لانه جاسوسی آمریکا، جمع شدن غائله کردستان و بلوای گروهک‌های معاند نظام جمهوری اسلامی ایران در اوایل پیروزی انقلاب به طور واضح نمایان است. همین حضور موثر باعث شد گروهک‌های تروریستی کمتر جای جولان داشته باشند؛ چرا که دانشجویان پیرو خط امام علاوه بر فعالیت مستمر علیه گروهک‌ها سعی در افزایش آگاهی مردم داشتند تا عناصر گروهک‌ها نتوانند مردم را فریب دهند. این موضوعات باعث شد منافقین درصدد حذف عناصر موثر برآیند و دست به ترور دانشجویانی زدند که جز آگاهی دادن به مردم فعالیت دیگری نداشتند.

دلایل اهمیت توجه به شهدای ترور در کشور/با تروریسم در یک نبرد رویارو هستیمعملیات موشکی سپاه مرهمی بر زخم‌ خانواده‌های شهدای تروریستی تهران است

آنچه در ادامه می‌خوانید بخشی از زندگی چند شهید دانشجو است:

شهید فرزاد رئیس‌ زاده 

شهید فرزاد رئیس‌زاده 6اردیبهشت 1338 در رشت متولد شد. در دوران طفولیت فوق‌العاده آرام و ساکت بود. دوره دبیرستان را در تهران گذراند و برای تحصیلات متوسطه وارد دبیرستان البرز شد و پس از اخذ دیپلم به دانشکده پلی‌تکنیک تهران راه یافت و به تحصیل در رشته مهندسی مکانیک پرداخت. در دوران تحصیلات دانشگاهی یکی از فعالین مبارزات دانشجویان مسلمان بود و در این راه یک بار نیز توسط مزدوران رژیم شاه دستگیر شد.

وی که در جریان پیروزی انقلاب به مسجد رفت‌ و آمد داشت فعالیت خود را در این مکان مقدس با کتابداری کتابخانه مسجد مهدی(عج) شروع کرد و در این کار آن‌چنان پشتکاری از خود نشان داد که در اندک زمانی به یکی از ارکان مهم مسجد تبدیل گشت. او یکی از بنیانگذاران مرکز فعالیت‌های اسلامی مسجد مهدی(عج) بود و مسئولیت‌هایی چون تشکیلات و روابط عمومی مسجد، مسئول روابط عمومی بسیج ستاد مسجد مهدی(عج) را برعهده داشت.

در همان اوایل آغاز جنگ تحمیلی به همراه یکی از یاران همرزمش، شهید مسعود کبکانیان به سوسنگرد رفت و در مسجد آنجا به کار فرهنگی پرداخت. علاقه او به کار فرهنگی و ترویج اسلام آن‌چنان بود که مدام در جلسات گوناگون شرکت می‌کرد. دامنه فعالیت‌های او به مسجد مهدی(عج)محدود نمی‌شد. فرزاد در راه خدمت به مستضعفان به سیستان و بلوچستان رفت و به عنوان عضو شورای جهاد سازندگی شهرستان ایرانشهر در آن منطقه محروم به فعالیت و تلاش پرداخت. او علاوه بر این در جهاد دانشگاهی پلی‌تکنیک تهران نیز فعالیت گسترده داشت و یکی از مسئولین پرکار آنجا به شمار می‌رفت و جهادگری خستگی‌ناپذیر بود. زندگی‌اش در مسجد و جهاد خلاصه شده بود و زندگی مادی برایش ارزشی نداشت.

روز5مهر که شهید رئیس‌زاده برای انجام کاری از خانه خارج شده بود متوجه اغتشاش مسلحانه منافقین شد که در سطح شهر موجبات آزار مردم را فراهم کرده بودند برای همین به مقابله با آن‌ها پرداخت؛ اما مورد هدف گلوله ترویست‌ها قرار گرفت و به شهادت رسید.

شهید امیر ابراهیم دربندی

شهید امیر ابراهیم دربندی در20فروردین 1338 متولد شد. او که در تهران سکونت داشت، در روز جمعه 3 مهر1360، زمانی که با همسرش و به همراهی شهید کرمعلی حسن رضائی و همسر ایشان عازم نماز جمعه بودند، اتومبیلش در منطقه پارک وی مورد حمله منافقین قرار گرفته و در نتیجه ایشان و شهید کرمعلی حسن رضائی مقابل چشمان همسرانشان به شهادت می‌رسند و عناصر تروریستی نیز متواری می‌شوند.

شهید سعید نوری تاجر

شهید سعید نوری تاجر در سال 1342 متولد شد. وی پس از گذراندن دوران ابتدایی و از سنین نوجوانی به ماهیت ضد مردمی و ضد اسلامی رژیم وابسته پهلوی پی‌برده بود و به سهم خود در مجامع مختلف با آن مبارزه می‌کرد. پس از پیروزی انقلاب علاوه بر فعالیت‌های هنری و فرهنگی در مدرسه، به جهاد سازندگی پیوست و به اتفاق جمعی دیگر از جهادگران عازم روستاهای محروم کردستان شد و در مزارع و بیابان‌های کردستان به یاری هموطنان محروم نگه داشته شده در زمان رژیم شاه پرداخت.

به دنبال تهاجم وحشیانه مزدوران بعثی به خاک میهن به همراه جمعی از جهادگران به جبهه‌های جنوب عزیمت کرد. هم زمان با مأموریت‌هایی که به جبهه می‌رفت، در امتحانات ورودی دانشکده تربیت معلم قبول شد. در روز 22تیر1361 مصادف با بیست و یکم ماه رمضان و شب شهادت حضرت علی (ع) دو نفر از عناصر گروهک تروریستی منافقین نزدیک افطار به منزل آن‌ها می‌روند.

در حالی که سعید و مادرش در انتظار اذان بودند، تروریست‌ها زنگ منزل را می‌زنند و سعید برای باز کردن در می‌رود و با مشاهده آنان، متوجه نیت پلیدشان می‌شود و در را به روی آن‌ها می‌بندد؛ اما یکی از تروریست‌ها از فرصت استفاده کرده و پایش را لای در می‌گذارد و در همان موقع، چند تیر از لای در به سعید شلیک می‌کند. پس از مجروح شدن سعید، تروریست‌ها به خانه هجوم آورده و آنجا را به آتش می‌کشند. مادر سعید پیکر فرزندش را در آغوش می‌گیرد و درحالی که سر سعید را با دستانش نگه داشته منافقین گلوله‌ای به گلوی سعید شلیک می‌کنند و از صحنه می‌گریزند.

انتهای پیام/

R1013186/P1439/S4,38/CT1 واژه های کاربردی مرتبط روز دانشجو شهدای ترور

منبع: تسنیم

کلیدواژه: روز دانشجو شهدای ترور روز دانشجو شهدای ترور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۶۱۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت شناسی دقیق حلقه مفقوده در فعالیت‌های فرهنگی تخصصی است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمدعلی نجفی گیلانی شامگاه چهارشنبه در جمع فعالان فرهنگی و رسانه‌ای شهرستان املش اظهار کرد: شناخت ظرفیت‌های فرهنگی مردم پایه از اهداف مهم سلسله نشست‌ها و دورهمی ها است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان با تاکید بر لزوم گفتمان محوری جلسات و نشست‌ها بیان کرد: طرح مباحث و ایده پردازی‌ها در نشست‌ها می‌تواند گره گشای بسیاری از مشکلات باشد.

وی به تشریح رسالت‌های مهم سازمان تبلیغات اسلامی در عرصه‌های مختلف پرداخت و اضافه کرد: رصد و مقابله هوشمندانه با تهاجمات فکری، فرهنگی، رسانه‌ای و تبلیغی دشمنان دین، انقلاب و کشور از مهم‌ترین رسالت‌های این سازمان است.

حجت‌الاسلام نجفی گیلانی با بیان اینکه عرصه فرهنگ همیشه مظلوم واقع شده است، افزود: متناسب با شرح وظایف به عرصه فرهنگ و هنر امکانات داده نمی‌شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان با بیان اینکه الحمدلله دغدغه در مقابله با تهاجمات دشمن در مرزهای سرزمینی و در حوزه نظامی و دفاعی به بلوغ رسیده است، گفت: در بخش نظامی و دفاعی، هیچ کشوری جراَت مقابله با ایران اسلامی را ندارد اما در بخش‌های فرهنگی با تهاجمات بسیار گسترده‌تری روبرو هستیم که نیاز به تدبیر بیشتر مسؤولان کشور است.

وی حوزه فرهنگ و هنر را از پیچیده‌ترین بخش‌ها دانست و بیان کرد: همان اندازه که به درستی در حوزه نظامی توانستیم قدرت برتر باشیم باید در زمینه فرهنگی هم چندین برابر بیشتر از حوزه نظامی عمل کنیم.

حجت الاسلام نجفی گیلانی با بیان اینکه وضعیت شناسی دقیق حلقه مفقوده در فعالیت‌های فرهنگی تخصصی است، افزود: شناخت درست مسائل اجتماعی به غنا بخشی کارهای فرهنگی و هنری کمک می‌کند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان با بیان اینکه افکارسنجی از مهم‌ترین روش‌های شناخت مسائل اجتماعی است، گفت: با افکارسنجی درست و هوشمند نظام اولویت‌ها در کار فرهنگی شکل می‌گیرد.

وی با بیان اینکه نوع فرایند تعاملی مردم با نهادهای حاکمیتی در انجام فعالیت‌های فرهنگی باید تغییر کند، افزود: نگاه خودپردازی به دستگاه‌های حاکمیتی برای انجام فعالیت‌های فرهنگی اشتباه است و نتیجه نمی‌دهد و همچنین نگاه ابزاری به مردم هم فایده ندارد آنچه که مطلوب است هم‌افزایی و همکاری مجموعه‌های مردمی و حاکمیتی از برنامه‌ریزی تا اجرا است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان با تاکید بر مردمی سازی فعالیت‌های فرهنگی بیان کرد: اجتماع میلیونی اربعین نمونه کار فرهنگی و تبلیغی مردم پایه است.

حجت الاسلام نجفی با بیان اینکه قرارگیری حاکمیت در کنار مردم به فعالیت‌های فرهنگی رونق می بخشد، گفت: نقش شتاب دهنده نهادهای حاکمیتی در انجام فعالیت‌های فرهنگی مردم پایه ضرورت دارد و باید مراقبت شود تا بیت المال جای مردم را نگرفته و در کنار مردم بوده نه جایگزین آنها نباشد.

کد خبر 6081619

دیگر خبرها

  • روایتی از پدر و پسر شهید لشکر فاطمیون + فیلم
  • فعالیت ۷۴۰ گروه جهادی در مناطق مختلف استان
  • فعالیت ۴۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد در سلماس
  • اولین رویداد فرهنگی محفل فرشته‌ها در استان
  • وضعیت شناسی دقیق حلقه مفقوده در فعالیت‌های فرهنگی تخصصی است
  • بازی «۶۴۱۰ روز بی‌آینه» روایتی از شهید «حسین لشگری»
  • چرا نام سردار شهید حجازی در لیست ترور اسرائیل بود؟! + فیلم
  • روایتی از توسل سردار شهید حجازی به حضرت زهرا (س)/ هرجا بود، روضه فاطمیه را می‌گرفت
  • روایتی از توسل سردار شهید حجازی به حضرت زهرا(س) / هرکجا بود، روضه فاطمیه را می‌گرفت
  • ضرغامی: میراث ملموس و ناملموس از هم جدا نیستند