Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@07:56:38 GMT

تلاش جشنواره نوای خرّم برای بین المللی شدن

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۶۲۳۳۷

تلاش جشنواره نوای خرّم برای بین المللی شدن

اجراهای پنجمین جشنواره موسیقی «نوای خرّم» در حالی به پایان رسید که دست اندرکاران برگزاری این رویداد موسیقایی از تلاش برای بین المللی شدن جشنواره و تغییر سیاست های بخش رقابتی در دوره های آینده خبر دادند. ۱۷ آذر ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۷ فرهنگی موسیقی و تجسمی نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا، جمعه 15 آذر 1397 در چهارمین روز از برگزاری این رویداد بیش از 90 هنرمند در بخش «اجرای‌گروهی»، 23 هنرمند در بخش «تک نوازی»، 53 هنرمند در بخش «دو و سه نوازی» آثار خود را درمعرض رقابت هیات داوران گذاشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخش «تک نوازی» کارو شیردل، آرمان تجری،عسل پاکزاد،پریا صادقی، نگین رمضانی، محمدرضا الهی، محمدرضا پاریا، نسترن یوسفیان، سینا بحرینی، نگار یاسمنی، مرتضی اخبار ی، آرمین باقرکاسه‌گری، محمدمهدی حیدری، سینا تاجیک، درین خیبری، یگانه ابالفضل وارسته، سامان جانبخش، مریم نجاریان، محمد شعبانی، علیرضا حاجی‌زاده، آیدا صابر، سید علیرضا فاطمی چتن، احسان آذریان روی صحنه رفتند.

پنجمین جشنواره موسیقی نوای خرم آغاز شد

 

محمد امین ابراهیمی، پرهام وفایی، سید محمد طاها میرزا جانیان، غزاله مختاری، مانی طاهری، امین شمس، مهتاب حبیبی، علی نظام‌آبادی، آرمین رمضانی، محمد مهدی فرضی، محمد یوسف فلاح، محمد معین فلاح، محمد حسین فلاح، خاطره فکر آزاد، کامیار فکر آزاد، دینا ابراهیمی، نازنین فولاد پنجه، آرش حاج تقی، سهند سفید آری، تهمینه صادقی، مازیار قندهاری، امیر حسین خانلقی،محمد امین غافله باشی، هستی حسنی، علی پور شبان، ابوالفضل آریایی، ایمان حججی، آریا احمدی، امیر محمد حامدی، دانیال اردلان، سارا غفاری، سعید اسماعیلی، علیرضا شمس، یونس اشراقی، مهدی شیرپوری، هاتف شمسی خانی، محمد رضا رحمانیان، ویدا بیرجندی، سوگل اجلال منشان، صدف افشاری مفرد، امیر رضا مومنی، دانیال راد بخت، متین هاشمی ثابت، متین موسوی، علیرضا قاسمی، ارشیا ملتجی، پریا فرهادی، محمد رضا غلامی، محمد حسین غلامی، پدرام فرق دانی، هیوا زیبایی، یاسمن اسکندری و گلسا ذوالفقاری نیز در بخش «دو و سه نوازی» نیز به رقابت با یکدیگر پرداختند.

در بخش «گروه نوازی» نیز گروه‌ها و هنرمندانی از آموزشگاه موسیقی طرز از دولت‌آباد به سرپرستی مسعود وحیدا، آموزشگاه موسیقی نامیک از مشهد به سرپرستی فیروزه مدیر خراسانی، هنرستان هنرهای زیبا از مشهد به سرپرستی شکان شیردوانی، آموزشگاه موسیقی عارف از بابل به سرپرستی محسن دهیمی، گروه ایشتار هنرستان موسیقی دختران از تهران، گروه شب نورد آموزشگاه موسیقی سپاهان سینا از اصفهان به سرپرستی آرش زمانی، آموزشگاه موسیقی هنر آفرین از تهران به سرپرستی حمید بهروزی نیا، آموزشگاه موسیقی منادی از تهران به سرپرستی حسین سجودی و آموزشگاه موسیقی ملودی کهن از تهران به سرپرستی سامان محمد نبی در بخش «گروه نوازی» آثار خود را ارائه دادند.

کار هیات داوران بسیار سخت شد

بردیا صدر‌نوری مدیر برگزاری پنجمین جشنواره و جایزه موسیقی همایون خرم (نوای خرم) با اشاره به کیفیت برگزاری این دوره نسبت به دوره های گذشته بیان کرد: با استناد صحبت های تعدادی از هنرمندان و هیات داوران باید بگویم که سطح کیفی جشنواره نسبت به سال گذشته بهتر شده که همین موضوع کار ما را در داوری به شدت سخت کرده است. البته ما خیلی تمایل نداریم که این جشنواره  فقط حالت رقابت‌گونه پیدا کند ولی از آنجا که این موضوع سبب افزایش انگیزه بچه‌ها می‌شود، این حس رقابتی هم در آن وجود دارد. از سوی دیگر امتیاز هنرمندان شرکت کننده خیلی به هم نزدیک بود که همین موضوع قضاوت را بیش از پیش برای ما سخت کرده است.
وی افزود: از نظر من در این دوره از جشنواره، شرکت‌کنندگان زیر 15 سال نسبت به گروه سنی 15 تا 18 کیفیت بهتری را در اجرا ارائه دادند. البته شاید بتوان دلیل این موضوع را سنگینی درس‌های گروه‌های سنی بالاتر نسبت به رده‌های سنی پایین‌تر عنوان کرد. زیراباتوجه به سنشان وقت کمتری برای ساز و موسیقی دارند. در نهایت باید بگویم که کلیت جشنواره واقعا امیدوار کننده بود.

مدیر پنجمین جشنواره موسیقی نوای خرم درباره روند برگزاری دوره بعدی این رویداد موسیقایی توضیح داد: اگر روند جشنواره به همین صورت پیش رود، قطعا در سال آینده میزبان شرکت‌کنندگان بیشتری خواهیم بود.  البته ما بر طبق برنامه مدونی که داریم، تصمیم داریم از سال آینده یک فراخوان منطقه‌ای را منتشر کنیم زیرا اگر با همین روند پیش برویم ممکن است برای سال آینده مجبور شویم که تعدادی از داوری‌هایمان را در استان‌ها انجام دهیم چرا که تعداد شرکت‌کنندگان در حال افزایش است وحتما باید به شکلی ساختارمند فضای مناسب تری را برای بخش رقابتی ایجاد کنیم.

صدرنوری گفت: تلاش برای برگزاری جشنواره در سطوح بین المللی یکی دیگر از اهداف ماست که امیدوارم بتوانیم شاهد تحقق آن باشیم. به عبارتی ما می‌خواهیم با در نظر گرفتن کشورهایی که فارسی زبان بوده و به موسیقی ارائه شده در این جشنواره علاقمندند به روشی، شرایطی را فراهم کنیم که در فضای مجازی آثارشان را ارائه دهند.

ایجاد تغییرات در جشنواره «یادآوری»!

رضا خرم فرزنده زنده یاد همایون خرم و عضو شورای سیاستگذاری جشنواره موسیقی نوای خرم نیز درباره کیفیت اجراهای این دوره اظهار کرد: من بر این باورم در هر دوره از برگزاری جشنواره می توان اجراهای بسیار خوبی را مشاهده کرد، بنابراین نمی توان گفت که کیفیت اجراهای این دوره نسبت به دوره های قبل بیشتر یا کمتر بوده است زیرا باید این نکته را هم در نظر داشت که رده‌ سنی  هنرمندان شرکت کننده در جشنواره موسیقی نوای خرم محدود است. ولی مهم ترین نکته ای که در این زمینه وجود دارد، این است که تعداد شرکت‌کنندگان از 1100 نفر در سال گذشته به 1500 نفر در این دوره رسیده است. البته باید بگویم که ما با توجه به محدود بودن زمانی که برای ارائه آثار در اختیار داشتیم، تمام‌ تلاش خود را کردیم تا شرکت‌کنندگان کمتری را برای حضور در جشنواره انتخاب کنیم ولی با توجه به کیفیت اجراها نتوانستیم آثار کمی را انتخاب کنیم و زمان را اضافه کردیم. به همین دلیل می‌توان نتیجه گرفت که کیفیت این دوره بهتر شده است.

وی افزود: از نظر من مهم‌ترین نکته‌ای که در این جشنواره وجود دارد؛ یادآوری آثار بزرگان موسیقی است که برای این رده سنی به شدت می‌تواند موثر و مهم عمل کند. زیرا آن‌ها را به آثار اصیل موسیقی‌ ارجاع می‌دهد. برهمین اساس مطمئن باشید که هرکدام از آثار ارائه شده در این جشنواره نتیجه شش ماه کار چندین نفر از جمله هنرجو، خانواده و سرپرست اوست.
خرم همچنین درباره تغییرات دوره ششم جشنواره خرم که در سال آینده برگزار می‌شود، اظهار داشت: علاوه بر پروژه بین‌المللی کردن جشنواره که نیازمند عوامل متعددی است، می‌خواهیم اصلاحاتی را در قطعاتی که بچه‌ها اجرا می‌کنند نیز ایجاد کنیم. به هر صورت جشنواره موسیقی نوای خرم، جشنواره ای تکنیکال‌ نبوده و هدف آن بیشتر  یادآوری موسیقی درست است. ما تصمیم داریم  برای سال آینده، تکنیک‌ را هم به سیاست‌های بخش رقابتی جشنواره اضافه کنیم تا به این‌صورت افرادی که با ذوق و احساس می‌زنند  از لحاظ فنی یک‌سری از موارد را رعایت کنند.

پنجمین جشنواره و جایزه همایون خرم (نوای خرم) توسط موسسه فرهنگی هنری «راد نواندیش» به مدیریت بردیا صدرنوری از روز پنجشنبه 8 آذر ماه با حضور هنرمندان شرکت‌کننده گروه سنی کودک و نوجوان در قالب بخش های  «تک نوازی»، «تک‌خوانی و هم خوانی» و «اجراهای گروهی» در فرهنگسرای نیاوران تهران برگزار شد.
مراسم اختتامیه پنجمین جشنواره و جایزه همایون خرّم (نوای خرّم) نیز روز پنج‌شنبه 22 آذر در تالار وحدت تهران برگزار می شود.

انتهای پیام/

R33357/P1356/S4,40/CT12 واژه های کاربردی مرتبط نوای خرم موسیقی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نوای خرم موسیقی نوای خرم موسیقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۶۲۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار فراخوان ششمین دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب»

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، در راستای عملی‌سازی مأموریت‌های کتابخانه‌های عمومی همچون ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی در جامعه، ششمین دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب» با هدف ارائه نگاه هنرمندان ملی و بین‌المللی در این حوزه توسط نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور و به دبیری سیدمسعود شجاعی طباطبائی برگزار می‌شود.

محور‌های موضوعی این دوره از جشنواره شامل «کتاب، کودک و خانواده»، «کتاب، فراغت، نشاط و آرامش»، «کتاب، عصر دیجیتال و هوش مصنوعی»، «کتاب، کتابخانه و کسب‌وکار»، «کتاب، کتابخانه و پاتوق فرهنگی و اجتماعی»، «کتاب، کتابخانه و رویداد‌های مهم اجتماعی» است. همچنین «کتاب، فلسطین و مقاومت غزه» موضوع جنبی این دوره از جشنواره خواهد بود.

علاقه‌مندان می‌توانند در دو بخش حرفه‌ای (ویژه هنرمندان حرفه‌ای) و مبتدی (هنرمندان ایرانی که تاکنون در مسابقات داخلی و بین‌المللی شرکت نکرده‌اند) به ارسال اثر بپردازند.

علاقه‌مندان به شرکت در "ششمین دوسالانه بین‌المللی کارتون کتاب" می‌توانند تا تاریخ ۳۱ خردادماه ۱۴۰۳ (۲۰ ژوئن ۲۰۲۴)، با عضویت در سامانه جشنواره به نشانی www.booktoon.ir آثار خود را ارسال کنند.

آثار باید به صورت الکترونیکی با فرمت JPEG، رزولوشن حداقل ۲۰۰ دی‌پی‌آی، با طول یا عرض ۲۰۰۰ پیکسل و حداکثر حجم ۱۰۰ مگابایت ارسال شود.

دیگر خبرها

  • حوزه هنری با نمایش «آلاء» به جشنواره مونودرام کارتاژ تونس می‌رود
  • انتشار فراخوان ششمین دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب»
  • آغاز فعالیت‌های ارکستر نوای آفتاب در سال ۱۴۰۳/ نخستین کنسرت با موسیقی بدون کلام
  • ارکستر نوای آفتاب سال جدید را با موسیقی بی کلام آغاز می‌کند
  • نمایش «آلاء» به تونس می‌رود
  • «احمد» در هند جایزه گرفت
  • طنز رسمی در حال عقب افتادن از طنز غیررسمی است/هزار و ۱۲۹ اثر به طنز پهلو رسید
  • جشنواره معلولین هند به مستند «احمد» جایزه داد
  • شرکت ۲۸ کشور دنیا در جشنواره بین‌المللی پوپک
  • هفدهمین جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی برگزار می‌شود