Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا تهران به نقل از روابط عمومی پنجمین جشنواره و جایزه موسیقی همایون خرم (نوای خرم)؛ شامگاه گذشته، جمعه 15 آذرماه در چهارمین و آخرین روز برگزاری این رویداد بیش از 90 هنرمند در بخش «اجرای‌گروهی»، 23 هنرمند در بخش «تک نوازی» و 53 هنرمند در بخش «دو و سه نوازی» آثار خود را در معرض رقابت هیات داوران گذاشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخش «تک نوازی» کارو شیردل، آرمان تجری،عسل پاکزاد، پریا صادقی، نگین رمضانی، محمدرضا الهی، محمدرضا پاریا، نسترن یوسفیان، سینا بحرینی، نگار یاسمنی، مرتضی اخباری، آرمین باقرکاسه‌گری، محمدمهدی حیدری، سینا تاجیک، درین خیبری، یگانه ابالفضل وارسته، سامان جانبخش، مریم نجاریان، محمد شعبانی، علیرضا حاجی‌زاده، آیدا صابر، سید علیرضا فاطمی چتن و احسان آذریان روی صحنه رفتند.

محمد امین ابراهیمی، پرهام وفایی، سید محمد طاها میرزا جانیان، غزاله مختاری، مانی طاهری، امین شمس، مهتاب حبیبی، علی نظام‌آبادی، آرمین رمضانی، محمد مهدی فرضی، محمد یوسف فلاح، محمد معین فلاح، محمد حسین فلاح، خاطره فکر آزاد، کامیار فکر آزاد، دینا ابراهیمی، نازنین فولاد پنجه، آرش حاج تقی، سهند سفید آری، تهمینه صادقی، مازیار قندهاری، امیر حسین خانلقی، محمد امین غافله باشی، هستی حسنی، علی پور شبان، ابوالفضل آریایی، ایمان حججی، آریا احمدی، امیر محمد حامدی، دانیال اردلان، سارا غفاری، سعید اسماعیلی، علیرضا شمس، یونس اشراقی، مهدی شیرپوری، هاتف شمسی خانی، محمد رضا رحمانیان، ویدا بیرجندی، سوگل اجلال منشان، صدف افشاری مفرد، امیر رضا مومنی، دانیال راد بخت، متین هاشمی ثابت، متین موسوی، علیرضا قاسمی، ارشیا ملتجی، پریا فرهادی، محمد رضا غلامی، محمد حسین غلامی، پدرام فرق دانی، هیوا زیبایی، یاسمن اسکندری و گلسا ذوالفقاری نیز در بخش «دو و سه نوازی» به رقابت با یکدیگر پرداختند.

در بخش «گروه نوازی» نیز گروه‌ها و هنرمندانی از آموزشگاه موسیقی طرز از دولت‌آباد به سرپرستی مسعود وحیدا، آموزشگاه موسیقی نامیک از مشهد به سرپرستی فیروزه مدیر خراسانی، هنرستان هنرهای زیبا از مشهد به سرپرستی شکان شیردوانی، آموزشگاه موسیقی عارف از بابل به سرپرستی محسن دهیمی، گروه ایشتار هنرستان موسیقی دختران از تهران، گروه شب نورد آموزشگاه موسیقی سپاهان سینا از اصفهان به سرپرستی آرش زمانی، آموزشگاه موسیقی هنر آفرین از تهران به سرپرستی حمید بهروزی نیا، آموزشگاه موسیقی منادی از تهران به سرپرستی حسین سجودی و آموزشگاه موسیقی ملودی کهن از تهران به سرپرستی سامان محمد نبی در بخش «گروه نوازی» آثار خود را ارائه دادند.

کار هیات داوران بسیار سخت شد

مدیر برگزاری پنجمین جشنواره و جایزه موسیقی همایون خرم (نوای خرم) در این برنامه با اشاره به کیفیت برگزاری این دوره نسبت به دوره های گذشته بیان کرد: با استناد به صحبتهای تعدادی از هنرمندان و هیات داوران باید بگویم که سطح کیفی جشنواره نسبت به سال گذشته بهتر شده که همین موضوع کار ما را در داوری به شدت سخت کرده است.

بردیا صدر‌نوری ادامه داد: البته تمایل چندانی نداریم که این جشنواره فقط حالت رقابت‌گونه پیدا کند ولی از آنجا که این موضوع سبب افزایش انگیزه شرکت کنندگان می‌شود، این حس رقابتی هم در آن وجود دارد، از سوی دیگر امتیاز هنرمندان شرکت کننده خیلی به هم نزدیک بود که همین موضوع قضاوت را بیش از پیش برای ما سخت کرده است.

وی افزود: از نظر من در این دوره از جشنواره، شرکت‌کنندگان زیر 15 سال نسبت به گروه سنی 15 تا 18 کیفیت بهتری را در اجرا ارائه دادند، البته شاید بتوان دلیل این موضوع را سنگینی درس‌های گروه‌های سنی بالاتر نسبت به رده‌های سنی پایین‌تر عنوان کرد زیرا با توجه به سنشان وقت کمتری برای ساز و موسیقی دارند، در نهایت باید بگویم که کلیت جشنواره واقعا امیدوارکننده بود.

انتشار فراخوان منطقه ای در دست اقدام است

مدیر پنجمین جشنواره موسیقی نوای خرم درباره روند برگزاری دوره بعدی این رویداد موسیقایی توضیح داد: اگر روند جشنواره به همین صورت پیش رود، قطعا در سال آینده میزبان شرکت‌کنندگان بیشتری خواهیم بود، البته طبق برنامه مدونی، تصمیم داریم از سال آینده یک فراخوان منطقه‌ای منتشر کنیم زیرا اگر با همین روند پیش برویم ممکن است برای سال آینده مجبور شویم تعدادی از داوری‌هایمان را در استان‌ها انجام دهیم چرا که تعداد شرکت‌کنندگان در حال افزایش است وحتما باید به شکلی ساختارمند فضای مناسب تری را برای بخش رقابتی ایجاد کنیم.

صدرنوری گفت: تلاش برای برگزاری جشنواره در سطوح بین المللی یکی دیگر از اهداف ماست که امیدوارم بتوانیم شاهد تحقق آن باشیم، به عبارتی می‌خواهیم با در نظر گرفتن کشورهای فارسی زبان که به موسیقی ارائه شده در این جشنواره علاقه مند هستند، شرایطی ارائه آثارشان در فضای مجازی را فراهم کنیم.

ایجاد تغییرات در جشنواره «یادآوری»!

فرزند زنده یاد همایون خرم و عضو شورای سیاستگذاری جشنواره موسیقی نوای خرم نیز درباره کیفیت اجراهای این دوره اظهار کرد: بر این باورم در هر دوره از برگزاری جشنواره می توان اجراهای بسیار خوبی را مشاهده کرد، بنابراین نمی توان گفت که کیفیت اجراهای این دوره نسبت به دوره های قبل بیشتر یا کمتر بوده است زیرا باید این نکته را هم در نظر داشت که رده‌ سنی هنرمندان شرکت کننده در جشنواره موسیقی نوای خرم محدود است.

رضا خرم ادامه داد: ولی مهم ترین نکته این است که تعداد شرکت‌کنندگان از 1100 نفر در سال گذشته به 1500 نفر در این دوره رسیده است که ما با توجه به محدود بودن زمانی که برای ارائه آثار در اختیار داشتیم، تمام‌ تلاش خود را کردیم تا شرکت‌کنندگان کمتری برای حضور در جشنواره انتخاب کنیم ولی با توجه به کیفیت اجراها نتوانستیم آثار کمی را انتخاب کنیم و زمان را اضافه کردیم، به همین دلیل می‌توان نتیجه گرفت که کیفیت این دوره بهتر شده است.

وی افزود: از نظر من مهم‌ترین نکته‌ای که در این جشنواره وجود دارد؛ یادآوری آثار بزرگان موسیقی است که برای این رده سنی به شدت می‌تواند موثر و مهم عمل کند زیرا آن‌ها را به آثار اصیل موسیقی‌ ارجاع می‌دهد، برهمین اساس مطمئن باشید که هر کدام از آثار ارائه شده در این جشنواره نتیجه 6 ماه کار چندین نفر از جمله هنرجو، خانواده و سرپرست اوست.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: روابط عمومی زیبایی فضای مجازی مشهد موسیقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۶۲۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست خبری جشنواره کتاب در حال برگزاری است

نشست خبری سی و پنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برپا شد.

به گزارش ایسنا، نشست خبری، این دوره از نمایشگاه کتاب امروز (یکشنبه، شانزدهم اردیبهشت) در مصلی امام خمینی(ره) تهران درحال برگزاری است.

یاسر احمدوند، معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس این دوره از نمایشگاه کتاب تهران در سخنانی اظهار کرد: سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود و تا پایان روز شنبه، ۲۹ اردیبهشت در مصلی تهران ادامه خواهد داشت.

او افزود: نمایشگاه کتاب بزرگترین اجتماعی مردمی، حول محور دانش ، آگاهی و کتاب شکل می‌گیرد که با همت نهادهای مختلف برگزار می‌شود. امیدواریم این رویداد با حضور مشتاقانه ناشران خودمان در دو بخش مجازی و حضوری، به نقطه عطفی در فعالیت‌های فرهنگی، پیشرفت حوزه کتاب و کتابخوانی در کشور تبدیل شود.

احمدوند با بیان اینکه نمایشگاه جایگاه ویژه‌ای را در تقویم خانواده‌های ایرانی دارد، گفت: از خانواده‌ها برای حضور در نمایشگاه دعوت می‌کنم تا از برنامه‌های متعدد فرهنگی که در بخش‌های مختلف برگزاری می‌شود، استفاده کنند. امیدوارم میزبان شایسته برای فعالیت‌های فرهنگی ناشران ارجمند و مردمان عزیز باشیم.

رئیس نمایشگاه کتاب با بیان اینکه تلاش شده ضعف‌های مختلف نمایشگاه کاهش پیدا کند و ضعف‌ها را جبران کنیم، خاطرنشان کرد: برای افزایش سطح رضایت‌مندی مردم از نمایشگاه در زمینه اطلاع‌رسانی و آگاهی دادن، پیش از آغاز نمایشگاه نقشه کامل بخش‌های نمایشگاه تا فردا در دسترس رسانه‌ها قرار گیرد تا به اطلاع مردم برسد. این اتفاق برای نخستین بار پیش از شروع نمایشگاه کتاب، مردم و رسانه‌ها از جزئیات جانمایی ناشران پیش از نمایشگاه مطلع خواهد کرد.
 
او سپس با اشاره به برگزاری برنامه‌های متعدد فرهنگی نیز گفت: برنامه‌های ویژه برای غزه و فلسطین در زمان برپایی نمایشگاه خواهیم داشت و نماسازی برای پاسداشت و مجاهدت‌های مردم غزه تدارک دیده شده، همچنین به دلیل همزمانی دهه کرامت و جایگاه زنان و دختران، برنامه‌هایی در نظر داریم. 

احمدوند با اشاره به برگزاری همزمان نمایشگاه حضوری و مجازی کتاب گفت: امیدوارم با همکاری شرکت پست، پاسخ‌دهی مناسب به درخواست و سفارش مردم با شرایط مطلوب‌تری صورت بگیرد. حضور کتابفروشان در بخش مجازی کتاب با رفع نواقصی که سال گذشته داشت، ادامه خواهد داشت.

او با پیش‌بینی حضور گسترده مردم، درخواست کرد: مردم حضور خود را در تایم روزانه برگزاری نمایشگاه، در ساعت‌های مختلفی تقسیم کنند تا با تراکم جمعیت کمتری مواجه شویم.  

احمدوند درباره برنامه‌های بخش بین‌الملل نمایشگاه کتاب گفت: حدود ۶۰ ناشر خارجی در نمایشگاه حاضر خواهند بود که قریب ۵۰ هزار عنوان عرضه خواهد شد، پیش‌بینی می‌کنیم از لحاظ حجم بار دریافتی امسال افزایش داشته باشیم و حدود ۷۰ تن مرسوله خارجی داشته باشیم. امسال روزهای ۲۴ و ۲۵ و ۲۶ اردیبهشت در بخش خارجی، رویدادی درباره نشر ایران خواهیم داشت و این رویداد براساس نیاز معرفی بیشتر، نشر ایران به ناشران خارجی به ویژه ناشران و کارگزاران منطقه‌ای پیش‌بینی شده است. امیدواریم این اتفاق، شروع ارتباط ناشران با جامعه جهانی نشر باشد.

علی رمضانی قائم مقام و سخنگوی نمایشگاه کتاب هم با اشاره به ارزیابی صورت گرفته از دوره گذشته نمایشگاه کتاب، گفت: امیدوارم این اتفاق به فرایند کار جدیدی تبدل شود. آنچه در دوره گذشته و این دوره تجربه می‌شود، نمایشگاهی به وسعت مرزهای کشورهای ایران عزیز است و تلاش می‌شود اتفاقاتی که در محل گردهمایی [مصلی] رخ می‌دهد، در سراسر کشور فراهم شود که بخشی از اتفاق، بخش مجازی است و بخش دیگر مرهون رسانه‌ها است.

او با تشکر از ۷۰ دستگاه و نهاد دخیل در برگزاری نمایشگاه، اظهار کرد: همه ناشران در بخش مسقف جانمایی شده‌اند و دیگر سازه موقتی نداریم. همچنین عمده کارگاه‌های ساخت و ساز که محل عبور مرور بود، جمع‌آوری و محیط بهسازی شده است. 

سخنگوی نمایشگاه کتاب با اشاره به افزایش ۵ هزارتایی پارکینگ‌ها، گفت: با این حال از عموم مردم درخواست می‌کنیم، برای بازدید از نمایشگاه از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کنند؛ شهرداری وعده کرده سرفاصله قطارها را کوتاهتر کند. سه درب جدید به مصلی اضافه شده است؛ دو در برای ورود نفرات و یک در برای ورود خودرویی در نظر گرفتیم. در واقع از سه جهت خیابان قنبرزاده، خیابان شهید بهشتی و اتوبان مدرس، ورودی نفررو و خودروی داریم.

رمضانی با توضیحی درباره شعار نمایشگاه به موضوع گردشگری ادبی اشاره کرد که در این دوره مورد توجه بوده است.  

او درباره میزان یارانه اختصاص یافته به دانشجویان و طلاب و استادان دانشگاه نیز گفت: دانشجویان ۷۰۰ هزارتومان یارانه دریافت می‌کنند که ۴۰ درصد را وزارت ارشاد و حامیان مالی پرداخت می‌کنندو و ۶۰ درصد دیگر را دانشجویان. میزان یارانه استادان نیز ۸۰۰ تومان است که ۵۰ درصد توسط وزارت ارشاد و حامیان و مابقی توسط خودشان پرداخت می‌شود. یارانه در بخش مجازی قابل استفاده است تا مردم بدون دغدغه و  احساس محرومیت، این دغدغه را نداشته باشند که نمی‌توانند مسافتی را طی کنند.

او سپس درباره حضور و ثبت‌نام خبرنگاران، شهروند خبرنگار و حضور خبرنگار خارجی توضیحاتی داد. 

در ادامه سخنگوی نمایشگاه کتاب یادآور شد: ۱۰۰ پاسخگو در مرکز پاسخگویی نمایشگاه  یا شماره  ۹۱۰۰۹۸۹۸، درباره نمایشگاه فیزیکی در مصلای و نمایشگاه مجازی اطلاع‌رسانی می‌کنند.
 او سپس درباره فعالیت‌های فرهنگی نمایشگاه کتاب، مشاوره‌های کتاب که در شبستان و بخش کودک مستقرند، همچنین بزرگداشت فردوسی در تقویم زمانی خود، غرقه جوایز ادبی توضیحاتی داد.

به گفته علی رمضانی حضور ۲۶۱۹ ناشر در نمایشگاه کتاب قطعی شده است و ۲۵۰ ناشر نیز در مراحل قطعی شدن هستند که اگر حضورشان امکان پذیر نبود به بخش مجازی اضافه خواهند شد.

این خبر در حال بروز رسانی است.

دیگر خبرها

  • جشنواره کن در کما
  • گلر فجرسپاسی: امیدوارم به لیگ برتر صعود کنیم
  • آنروا: کودکان غزه‌ سطوح مخرب آسیب روانی را تجربه می‌کنند
  • آونروا: کودکان غزه‌ سطوح مخرب آسیب روانی را تجربه می‌کنند
  • برگزاری هفتمین جشنواره ملی اشکواره حسینی در مازندران
  • هندبالیست‌هایی که تنها ۳۰ درصد قرارداد گرفته‌اند
  • دشمن به دنبال ایجاد ناامنی و موج سواری است/ ان‌شاءالله شاهد انتخابات میان دوره‌ای با شکوه باشیم
  • رئیس‌جمهور: دشمن به‌دنبال ایجاد ناامنی و موج‌سواری است / ان‌شاءالله شاهد انتخابات میان‌دوره‌ای با شکوه باشیم
  • نشست خبری جشنواره کتاب در حال برگزاری است
  • برگزاری اولین جشنواره ی خوشنویسی امیرنظام گروسی