Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تسنیم، کنگره حزب دموکرات مسیحی آلمان دیروز جمعه در هامبورگ برگزار شد. در این نشست، یک زن به‌نام آنگرت کرامپ کارنباور و دو مرد به‌نام‌های فریدریش مرتس و ینس اشپان برای رهبری حزب  نامزد شده بودند. در دور اول رأی‌گیری ینس اشپان حذف شد. در دور دوم رأی‌گیری رقابت میان آنگرت کرامپ کارن‌باور و  فریدریش مرتس بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از مجموع 1001 نماینده حاضر در کنگره رأی 999 نفر سالم و معتبر بود. از این تعداد 527 نفر به خانم آنگرت کرامپ کارنباور و 482 نفر به فریدریش مرتس رأی دادند.

به این ترتیب خانم کرامپ کارنباور 51.7 درصد و فریدریش مرتس 48.2 درصد آرای نمایندگان کنگره حزب حاکم دموکرات مسیحی را به‌دست آوردند. آنگرت کرامپ کارنباور بعد از آنگلا مرکل، دومین زنی است که رهبری حزب دموکرات مسیحی آلمان را به‌دست می‌گیرد.

درباره آنگرت کرامپ ــ کارن‌باور

ناظران مبارزات انتخاباتی میان سه نامزد ریاست حزب دموکرات مسیحی آلمان بر این نظرند که آنگرت کرامپ کارن‌باور در مقایسه با رقبایش قوی‌ترین نطق انتخاباتی را ایراد کرد. وی در سخنرانی‌اش در اجلاس حزب گفت که حزب دموکرات مسیحی آلمان باید "قدرتمندترین حزب مردمی" باقی بماند. او همچنین از ایده "اروپایی قوی" دفاع کرد که "در درون باز و در بیرون محفوظ است" و به شورای امنیت اروپا و ارتش اروپا متکی است. او همچنین به موضوع‌هایی چون دیجیتالیزه کردن، دولت قوی و تأمین امنیت شغلی کارگران اشاره کرد.

آنگرت کرامپ کارن‌باور را تجسم پیوند با پایه حزب دموکرات مسیحی و نزدیکی به واقعیت‌ها می‌دانند. او در ایالت سارلند که زادگاه اوست به این صفت‌ها شهرت دارد. او و همسرش هلموت 34 سال است با هم زندگی مشترک دارند و دارای سه فرزند بزرگ هستند.

به‌نوشته دویچه‌وله، آنگرت کرامپ کارن‌باور که پیش از این دبیرکل حزب دموکرات مسیحی بود پس از اعلام کناره‌گیری آنگلا مرکل در پایان ماه اکتبر از ریاست حزب، به‌عنوان نخستین سیاستمدار معروف زن این حزب اعلام کرد که می‌خواهد نامزد ریاست حزب شود. او از آن زمان وظایفش به‌عنوان دبیرکل حزب را کنار گذاشت. در مبارزه انتخاباتی غیررسمی با دو رقیب محافظه‌کارش فریدریش مرتس و ینس اسپان، او بیش از هر چیز بر وجوه اجتماعی و ارزش‌های بنیادی حزب دموکرات مسیحی تأکید می‌کرد.

آنگرت کرامپ کارن‌باور فرد معتمد و نزدیک به صدراعظم آلمان محسوب می‌شود. اما او پیش از هر چیز سیاستمداری باتجربه در همه سطوح سیاسی است. او که دانش‌آموخته رشته‌های علوم سیاسی و حقوق است در سال 1998 به‌مدت شش ماه نماینده مجلس فدرال آلمان بود، اما سپس با حمایت پتر مولر، که در آن زمان نخست وزیر ایالت سارلند بود و هم‌اکنون قاضی دادگاه قانون اساسی آلمان است، به عرصه سیاست در ایالت سارلند بازگشت.

آنگرت کرامپ کارن‌باور در طول 12 سال چهار بار در رأس وزارتخانه‌های مختلف ایالتش بوده و همواره از تجربیات دوران وزارت در نطق‌هایش سخن می‌گوید. او در عرصه‌های وزارت داخلی، خانواده و زنان، آموزش و فرهنگ و امور اجتماعی تجربه اندوخته است. او در سال 2011 جانشین پتر مولر شد و به نخست‌وزیری ایالت سارلند رسید. او دومین زن سیاستمدار از احزاب متحد دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی آلمان است که به بالاترین مقام سیاسی یک ایالت در آلمان رسید.

آنگرت کرامپ کارن‌باور در سال 2018 به برلین رفت و به‌عنوان دبیرکل حزب دموکرات مسیحی کارش را آغاز کرد. وی به‌زودی به‌عنوان کسی شهرت یافت که میان جناح‌های مختلف و رقیب درون حزب میانجی‌گری می‌کند و آنها را به هم پیوند می‌دهد و در بیرون حزب از علائق و باورهای آن به‌خوبی دفاع می‌کند.

مهم‌ترین پروژه او تا کنون کار برای تدوین اساسنامه جدید حزب بوده است. هدف او از  چنین اساسنامه‌ای تعین بخشیدن به هسته محافظه‌کار حزب دموکرات مسیحی آلمان است که تحت ریاست آنگلا مرکل نتوانسته بود اعتماد گروه‌های اقتصادی و محافظه‌کار را جلب کند.

او به‌خاطر این پروژه به 50 شهر آلمان سفر کرد و با انجمن‌های محلی به گفت‌وگو نشست و در سخنرانی‌های انتخاباتی‌اش مدام بر تجربه‌ها و گفت‌وگوهایش در این سفرها تأکید کرد. گویی همین سفرها بودند که پیشرفت او را تا رسیدن به ریاست حزب هموار کردند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۶۳۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سی‌ان‌ان: سرکوب اعتراضات و حمایت از صهیونیست‌ها آرای بایدن را می‌خورد

به گزارش قدس آنلاین، پایگاه شبکه «سی.ان.ان» گزارش کرد: گسترش خشم دانشجویان آمریکایی به خاطر سرکوب دانشجویان معترض حامی فلسطین توسط پلیس در ضمن ادامه حمایت‌های «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا از عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در غزه باعث رویگردانی رای‌دهندگان جوان و به اصطلاح نسل «زد» از او با نزدیک شدن به موعد انتخابات ۲۰۲۴ شده است.

«حسن پیرعلی»، یکی از جوانان مسئول تبلیغات انتخاباتی در حمایت از جو بایدن در دانشگاه «ویک فورست» در کارولینای شمالی گفت: «اگر بخواهم از خودروهای برقی و تغییرات آب‌وهوایی حرف بزنم یک دانشجو از من می‌پرسد پس موضوع انتشار گازهای گلخانه‌ای در اثر بمباران غزه چه می‌شود؟ آن وقت مجبورم بگویم در این مورد قادربه کمک نیستم.»

جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا روز پنجشنبه گفت که «یهودستیزی و سخنان نفرت انگیز در دانشگاه‌های آمریکا جایی ندارد»، اما از حق اعتراض مسالمت آمیز دفاع کرد.

سی‌.ان.ان گزارش داد وخامت وضعیت در نوار غزه با توجه دسترسی بسیاری از جوانان آمریکایی به گزارش‌های در لحظه درباره جنگ در این باریکه از طریق رسانه‌های اجتماعی تبدیل به یک نگرانی بزرگ سازمان‌ها و گروه‌های حامی جو بایدن در مبارزات انتخاباتی از جمله سازمان‌های دموکرات، گروه‌های لیبرال خارج از حزب و دیگر متحدان او شده و آنها نگران رویگردانی شدید رای‌دهندگان جوان از شرکت در انتخابات ۲۰۲۴ هستند.

یک مثال بارز این نگرانی‌ها بیانیه منتشر شده از سوی یکی از گروه‌های دموکرات حامی بایدن به نام «دموکرات‌های کالج‌های آمریکا» است. این سازمان در بیانیه خود نوشت: «کاخ سفید استراتژی اشتباه در آغوش کشیدن بنیامین نتانیاهو را در پیش گرفته و به پایگاه حامیان خودش و همه رای‌دهندگانی که می‌خواهند این جنگ پایان یابد کم محلی می‌کند.  باید هر چه بیشتر این مساله تصریح شود که درخواست برای آزادی فلسطینی‌ها به معنی یهودستیزی نیست.»

سی.ان.ان بیانیه سازمان «دموکرات‌های کالج‌های آمریکا» را که سالهای زیادی زیر نظیر کمیته ملی حزب دموکرات فعالیت کرده جسورانه دانسته که به طور بالقوه می‌تواند جایگاه این سازمان نزد رهبران ارشد حزب دموکرات را به خطر بیندازد.

اما یکی از گلایه‌های اصلی این سازمان این است که ظاهرا رئیس جمهور آمریکا نمی‌خواهد بفهمد رویکردش در قبال سرکوب اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین و ادامه دادن به حمایت‌های نظامی از رژیم صهیونیستی چطور کار این سازمان و حامیان دیگر جو بایدن برای انجام تبلیغات انتخاباتی به نفع این نامزد دموکراتها در انتخابات ۲۰۲۴ را به ویژه در میان قشر جوانان و دانشجویان سخت‌تر می‌کند.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • سی‌ان‌ان: سرکوب اعتراضات و حمایت از صهیونیست‌ها آرای بایدن را می‌خورد
  • اتفاق عجیب و باور نکردنی در لیگ برتر ایران
  • اتفاق عجب و باور نکردنی در لیگ برتر ایران
  • حسینی: تمام کردن لیگ برای ما خیلی اهمیت دارد
  • فداکاری معلمان فلسطینی در شرایط جنگی حاکم بر نوار غزه+ تصاویر
  • ویدیو/ درگیری جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها به بهانه فلسطین
  • حمله به یک سیاستمدار حزب سوسیال دموکرات آلمان
  • رضاییان اتفاقات ورزشگاه آزادی را باور نمی‌کرد! 
  • هشدار دموکرات‌ها به بایدن نسبت به نقض قوانین آمریکا توسط تل‌آویو
  • سرقت ۱۰ میلیارد تومانی از متروی تهران / دزدی غیرقابل باور سارقان از مترو