Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست شبکه بهداشت و درمان گنبدکاووس گفت: حدود ۵ هزار نفر از مردم مناطق محروم و مرزی گنبدکاووس از خدمات بیمارستان صحرایی که سپاه در روستای کرند راه‌اندازی کرده بود، برخوردار شدند. ۱۷ آذر ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۳ استانها گلستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گنبدکاووس، فرهاد بدیعی ظهر امروز در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی این شهرستان اظهارداشت: ششمین بیمارستان صحرایی استان از سوی سپاه نینوا و بسیج جامعه پزشکی استان در روستای مرزی کرند راه‌اندازی شد که در مدت برپایی آن، به حدود 5 هزار نفر از مردم محروم منطقه خدمات‌رسانی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در زمان فعالیت این بیمارستان صحرایی، 120 نیروی متخصص در بخش‌های اورژانس، بینایی‌سنجی، قلب و عروق، زنان و زایمان، پوست و دیگر رشته ها به مردم محروم داشلی‌برون خدمات ارائه دادند.

بیمارستان صحرایی در مناطق محروم و مرزی گنبدکاووس برپا می‌شود15 بیمارستان صحرایی برای مقابله با مواقع بحران باید آماده و به‌روز شوندایلام|‌‌ بیمارستان صحرایی سپاه به 5000 زائر اربعین خدمات درمانی ارائه داد

بدیعی افزود: همچنین در این مدت 2 هزار و 390 خدمت پزشکی مانند نوار قلب، دارو، خدمات آزمایشگاهی، مشاوره تغذیه و غیره را به صورت رایگان در اختیار مردم قرار گرفت.

وی گفت: مجموع ویزیت و ارائه خدمات در مدت فعالیت بیمارستان صحرایی  7 هزار و376 نفر بوده است.

عبدالقدیر کریمی، معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس هم در این جلسه اظهارداشت: برای جلب حمایت و کمک‌های خیرین در حوزه سلامت، شورای خیرین سلامت در گنبدکاووس راه‌ادازی شده است.

وی همچنین کلینیک دندانپزشکی گنبدکاووس را یکی از بهترین و مجهزترین کلینیک‌های استان دانست و گفت: متاسفانه با وجود چنین فضا و امکانات تخصصی، هیچ متخصصی حاضر به ارائه خدمات به مردم در این کلینیک نیست. دانشگاه علوم پزشکی استان برای تأمین پزشکان متخصص این کلنیک اقدام کند.

قرجه طیار، نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی نیز اظهارداشت: بیمارستان های گنبدکاووس با کمبود امکانات مواجه هستند. مردم شرق و روستاهای اطراف برای دریافت خدمات از صبح زود به بیمارستان مراجعه می‌کنند اما با درب بسته روبرو می‌شوند.

وی ادامه داد: حدود یکسال از اتمام ساخت درمانگاه شبانه‌روزی روستای کرند در بخش داشلی برون می‌گذرد اما هنوز این درمانگاه به بهره‌برداری نرسیده است.

انتهای پیام/ن

R41471/P1361/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۶۳۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح ۱۲ پروژه بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم در کردستان

اکبر محمدی در بازید از معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی و در نشست با رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی استان کردستان گفت: از ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم تاکنون ۱۲ پروژه بهداشتی و درمانی با اعتبار بالغ بر ۵ هزار میلیارد ریال در سطح استان افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان افزود: با پیگیری‌های استاندارد کردستان و مدیران دستگاه‌های اجرایی شاهد افتتاح و بهره‌برداری از مراکز تخصصی قلب، سرطان، پیوند استخوان در استان کردستان هستیم.

وی بیان کرد: با برنامه ریزی‌های انجام شده در خصوص اقلام دارویی ضروری و مورد نیاز بیماران خاص شاهد بروز کمترین چالش از نظر کمبود در این زمینه در سطح استان خواهیم بود و در برنامه‌های آتی بتوانیم نسبت به گسترش خدمات در بخش توریسم درمانی هم گام‌های جدی در این زمینه برداریم.

راه اندازی ۸ رشته جدید در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی و بهداشتی کردستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان گفت: در حوزه آموزشی ۸ رشته جدید به دانشگاه اضافه شده که شامل رشته‌های دستیار عفونی، ارولوژی، phD پژوهشی پزشکی سلولی مولکولی و نیز احداث دانشکده داروسازی و فناوری‌های نوین است.

فریدون عبدالملکی گفت: کلنگ زنی ۲ بیمارستان به مطالبه عمومی تبدیل شده است که امیدواریم با همکاری مدیران استانی هرچه سریعتر ساخت این دو پروژه به تمام شود و به چرخه ارائه خدمات وارد شود.

وی افزود: فراهم کردن انبار‌هایی برای بیمارستان سیار شهید ماموستا شیخ الاسلام، دارویی و تجهیزات پزشکی و همچنین تامین ملزومات آزمایشگاهی از جمله نیازمندی‌های ما در حوزه غذا و دارو است.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی استان کردستان به ارائه خدمات به مردم در ۱۶ بیمارستان دانشگاهی و یک بیمارستان سیار اشاره کرد و گفت: بیمارستان سیار برای موارد غیر مترقبه است که نیاز به تکمیل تجهیزات پزشکی و تکمیل محلی برای نگهداری آن داریم.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • خدمات بهداشتی و درمانی شهرستان دیر در شان مردم نیست
  • ارائه خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی
  • فعالیت ۷۴۰ گروه جهادی در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
  • فعالیت ۷۴۰ گروه جهادی در مناطق مختلف استان
  • خدمات رسانی گروه جهادی حیدریون در مناطق کم برخوردار
  • تنها استان محروم از استخر دانش‌آموزی برخوردار شد
  • جهاد دندانپزشکی در رودان/خدمات قرارگاه مردم به ۲۲۰ هزار خدمت رسید
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به بیماران هموفیلی
  • بهره مندی بیش از یک هزار و ۵۰۰ بیمار هموفیلی از خدمات درمانی و مراقبتی
  • افتتاح ۱۲ پروژه بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم در کردستان