Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@19:09:10 GMT

پروژه‌های جهاد دانشگاهی کاربردی است

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۶۳۷۲۶

پروژه‌های جهاد دانشگاهی کاربردی است

سرپرست دانشگاه جامع پیام نور خراسان شمالی گفت: برنامه‌ها و پروژه‌های جهاددانشگاهی کاربردی است.

به گزارش ایسنا، دکتر نصرالله فیضی در نشست با رئیس جهاددانشگاهی خراسان شمالی بر همکاری دوجانبه این دو نهاد تاکید کرد.

وی با تشریح اولویت‌ها و برنامه‌های دانشگاه پیام نور اظهار کرد: جهاددانشگاهی خراسان شمالی هدف‌گذاری خوبی برای برنامه‌های خود داشته است و هم‌افزایی دو مرکز در تحقق برنامه‌ها موثر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فیضی گفت: تعداد زیادی کتاب و مقاله تدوین می‌شود و دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی پروژه‌هایی را انجام می‌دهند، اما متاسفانه در کتابخانه‌ها آرشیو می‌شود، حال آنکه حاصل کار آموزش و پژوهش باید به تولید منجر شود.

فیضی افزود: در این میان حلقه‌ای مفقوده وجود دارد که این خلا باید با وجود نهادهایی مانند جهاددانشگاهی که برنامه‌های هدفمند دارند، مرتفع شود.

دکتر رضا شاهین‌فر، رئیس جهاددانشگاهی خراسان شمالی نیز در این دیدار گفت: برنامه‌های جهاددانشگاهی هدف‌دار و کاربردی است.

وی با تشریح برنامه‌ها و اولویت‌های جهاددانشگاهی، اظهار کرد: خودکفا بودن این نهاد، موجب پویایی آن شده تا بتواند با تدوین برنامه‌های کاربردی در جامعه موثر و با بهره‌وری بالا عمل کند.

وی گفت: در این راستا جهاددانشگاهی در سطح بین‌المللی، ملی و در استان‌ها با برنامه‌های کاربردی خدمات شایسته‌ای ارائه داده و برندهای آن از جمله پژوهشگاه رویان در حوزه تحقیقاتی و پزشکی، رسانه‌های "ایسنا" و "ایکنا" در حوزه‌های فرهنگی، مراکز آموزش تخصصی و سایر حوزه‌ها مؤید این مطلب است.

شاهین‌فر به برنامه‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی این نهاد در استان خراسان شمالی اشاره و ابراز امیدواری کرد: برنامه‌های جهاددانشگاهی با هم‌افزایی با سایر نهادها منجر به توسعه خدمات در استان شود.

وی همچنین با اشاره به رسانه‌های زیرمجموعه جهاددانشگاهی شامل خبرگزاری‌های "ایسنا" و "ایکنا" اظهار کرد: شعبه‌ای از این دو رسانه در دانشگاه پیام نور بجنورد مستقر شده که ظرفیتی برای دانشگاه است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جهاد دانشگاهي دانشگاه پيام نور منطقه خراسان شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۶۳۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غربالگری شنوایی ۱۱هزار نوزاد در خراسان شمالی

دکتر جواد شاهین‌فر با اشاره به تحت پوشش قرار گرفتن ۱۰ هزار و ۹۷۰ نوزاد متولد شده در برنامه غربالگری شنوایی دانشگاه در سال گذشته، اظهار کرد: با توجه آمارهای جهانی کم شنوایی و پیش بینی افزایش این آمار در کودکان، برنامه های بهداشتی پیشگیری، شامل غربالگری برای تشخیص زودهنگام در این گروه سنی در دانشگاه انجام می‌شود. وی با بیان اینکه بر اساس مطالعات انجام شده ۵.۲ درصد از کودکان در بدو ورود به مدرسه و ۱۱ تا ۱۵ درصد از کودکان محصل، نشانه هایی از آسیب شنوایی را دارند، اعلام کرد: برای شناسایی این کودکان، برنامه غربالگری شنوایی جزو برنامه نظام مراقبت بیماری های غیرواگیردار گنجانده شده است؛. در حال حاضر برنامه غربالگری شنوایی نوزادان در هنگام ترخیص از بیمارستان‌های استان توسط شنوایی شناسان و غربالگران آموزش دیده با همکاری سازمان بهزیستی انجام می شود. وی تصریح کرد: طبق آمارها در سال گذشته بیش از ۱۰ هزار نوزاد متولد شده تحت پوشش برنامه غربالگری شنوایی قرار گرفته و ۱۶۳ نوزاد به مرحله مداخله و از این تعداد ۳۵ نوزاد برای درمان از سمعک و ۱۴۲ نوزاد نیز با روش های جراحی و طبی تحت پوشش قرار گرفته اند. دکتر شاهین‌فر، افزایش جمعیت سالمندی، افزایش عوامل خطر مانند ابتلا به عفونت های گوش و دیگر عفونت‌ها از جمله بیماری هایی مانند سرخک و سرخجه، استفاده بی رویه و نابجا از داروهای آسیب رسان به شنوایی، قرار گرفتن افراد در معرض اصوات بلند درمحیط های شغلی و نظامی، استفاده بی رویه از تلفن های همراه و دستگاه های صوتی شخصی را از دلایل اصلی افزایش آمار کم شنوایی عنوان کرد. وی یکی از مهم ترین اقدامات برای محافظت از قدرت شنوایی را انجام مراقبت ‌های شنوایی عنوان کرد و گفت: بدین منظور لازم است واکسیناسیون کودکان علیه بیماری‌های عفونی به موقع انجام شود. همچنین در صورت ابتلا به بیماری و عفونت‌های گوش از خود درمانی خودداری کنند و با مراجعه به پزشک، عفونت به طور کامل درمان شود. رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تاکید کرد: ممانعت از ورود اجسام نوک تیز، استفاده از وسایل محافظت شنوایی در صورت مواجهه شغلی با صداهای بلند و محدود کردن استفاده بی رویه تلفن همراه و وسایلی نظیر هدفون و هدست از جمله مواردی است که برای مراقبت ‌از شنوایی توصیه می شود. وی همچنین توصیه کرد چنانچه فردی در مواجهه با عوامل آسیب‌رسان به گوش و شنوایی قرار دارد باید جهت بررسی وضعیت شنوایی به کارشناسان شنوایی سنجی و یا متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کند. وی با اشاره به ضرورت انجام آزمایشات غربالگری شنوایی در نوزادان به عنوان یکی از وظایف والدین برای مراقبت از شنوایی نوزاد، بیان کرد: از هر هزار تولد زنده، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شوند./ خراسان شمالی _خبرنگار جام جم _اسدالله ابراهیمی

دیگر خبرها

  • بیش از ۷۰ پروژه سلامت در خراسان شمالی آماده راه اندازی است‌
  • رئیس جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان در سمت خود ابقا شد
  • اجرای سند توسعه اشتغال در ۵۰۰ روستای خراسان شمالی
  • غربالگری شنوایی ۱۱هزار نوزاد در خراسان شمالی
  • لزوم تربیت نیروی متخصص مورد نیاز خراسان شمالی توسط دانشگاه‌ها
  • تعاونی‌های دانش‌بنیان خراسان شمالی ویژه حمایت می‌شوند
  • آغاز عملیات اجرایی انتقال آب غیرشرب به پارک علم و فناوری خراسان شمالی
  • ارائه ۴۳ بسته سرمایه‌گذاری بخش گردشگری لرستان به سرمایه‌گذاران
  • اجرای بیش از ۴۵۰ کیلومتر حفاری در پروژه ملی توسعه شبکه فیبرنوری منازل و کسب و کارها در خراسان شمالی
  • ارائه خدمات سلامت در «نمایشگاه سلامت شهرداری»