Web Analytics Made Easy - Statcounter

سنندج - ایرنا - مدیرکل دفتر برنامه ریزی، نوسازی و تحول اداری استانداری کردستان گفت: امسال پنج میلیارد ریال اعتبار برای کارهای پژوهشی در استان تخصیص یافته که این رقم نسبت به سال گذشته تفاوت آنچنانی ندارد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، باباعلی مردوخی روز شنبه در جلسه مشترک کارگروه آموزش، پژوهش فناوری و نوآوری کردستان و ستاد استانی هفته پژوهش اظهار داشت: به دلیل تاخیر در مشخص شدن محورهای پژوهشی تاکنون اعتباری در این زمینه هزینه نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی به 11 محور پیشنهادی اولویت های پژوهشی کردستان برای فراخوان در سال 97 اشاره کرد و افزود: سیاست های توسعه اشتغال در حوزه های کم سرمایه و کسب و کارهای خُرد، گسترش توریسم سلامت، گردشگری و آموزش، مناطق آزاد ویژه استان، عملکردها، کارکردها، راهبردها، فرصت ها و پیش نیازها از جمله این محورها است.
مدیرکل دفتر برنامه ریزی، نوسازی و تحول اداری استانداری کردستان یادآور شد: از دیگر محورهای پیشنهادی اولویت دار برای پژوهش در سال جاری، بنگاه های در حال رکود و استفاده از ظرفیت های موجود برای صنایع جایگزین، امکان سنجی ایجاد فعالیت های صنعتی و معدنی دارای ظرفیت و مزیت در استان و شناسایی زمینه های سرمایه گذاری و جذب سرمایه گذار است.
مردوخی اضافه کرد: کاربست فناوری های نوین در استان و امکان سنجی تولید ثروت، درآمدهای پایدار در شهرداری ها، زنجیره تولید گیاهان دارویی و کولبری، از جمله محورهای مهم پیشنهادی برای پژوهش در کردستان در سال 97 است.
رئیس جهاد دانشگاهی کردستان نیز به برگزاری جشنواره ایده برتر در 25 آذر در دانشگاه کردستان اشاره کرد و گفت: تاکنون 50 ایده به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است و در نهایت به سه ایده برتر در هر حوزه جوایزی اهدا خواهد شد.
چیا سهراب نژاد با بیان اینکه این جشنواره با هدف دریافت ایده ها و افکار دانشجویان و دانش آموزان در مسایل مختلف علمی برگزار می شود، افزود: در این جشنواره ایده های برتر انتخاب می شوند تا نخبگان سریع تر به مراکز رشد و نوآوری ورود پیدا کنند.
وی یادآور شد: محورهای جشنواره در زمینه گیاهان دارویی و فرآورده‌های طبیعی، فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT)، کشاورزی و صنایع تبدیلی و فنی و مهندسی است.
معاون پژوهش، برنامه ریزی و نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش کردستان نیز با اشاره به اینکه 14 پژوهش سرای آموزشی این اداره کل در سطح استان فعالیت دارد، گفت: به مناسبت هفته پژوهش 26 آذرماه مراسمی برگزار و از دانشجو معلمان و دانش آموزان پژوهشگر برتر تقدیر می شود.
طالب محمدی افزود: سامانه اینترنتی با عنوان مدیریت امور پژوهشی در سایت آموزش و پرورش ایجاد شده که دانش آموزان و معلمان می توانند پژوهش و طرح های خود را در این سامانه ثبت کنند.
وی با بیان اینکه تمامی مراحل امور پژوهشی در این سامانه مدیریت می شود اضافه کرد: چندین کارگاه پژوهشی آموزش و پرورش در سطح استان فعال است که نشان از اهمیت پژوهش در سیستم آموزشی کردستان دارد.
برگزاری جشنواره تجلیل از پژوهشگران برتر و برگزاری نمایشگاه فناوری های نوین توسط پارک علم و فناوری کردستان در 28 آذرماه از جمله برنامه های هفته پژوهش در کردستان اعلام شد.
به گزارش ایرنا، به منظور ترویج فرهنگ پژوهش در کشور، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری چهارمین هفته آذرماه را با توجه به نامگذاری 25 آذر ماه به نام روز پژوهش، با کسب مجوز از شورای فرهنگ عمومی، به نام 'هفته پژوهش' نام نهاد و مسئولیت برگزاری این هفته را به معاونت پژوهشی و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری سپرد.
ستاد هفته پژوهش و فناوری، برای برگزاری برنامه‌های مرتبط با این هفته، همه ساله از همکاری سازمانها، نهادها، دانشگاه‌ها و مؤسسات مرتبط با پژوهش و فناوری در کشور بهره‌مند می‌شود.
7355/6108

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي پژوهش اعتبارات كردستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۶۳۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار در بودجه امسال برای انسداد مرز

 به تازگی و به دنبال پیگیری‌های وزارت کشور و مصوبه شورای سیاستگذاری و هماهنگی مهاجرین، طرح انسداد مرز‌های شرقی افغانستان از خراسان رضوی آغاز شده است.

این طرح شامل اجرای دیوار بتونی ۴ متری، سیم خاردار، فنس و جاده اصولی است که در بازه زمانی سه ساله اجرا می‌شود.

در این ارتباط نگاهی به جداول بودجه ۱۴۰۳ کل کشور نشان می‌دهد که دولت امسال ردیف بودجه مشخصی را ذیل اعتبارات وزارت کشور با موضوع «تقویت، کنترل و انسداد مرز‌های کشور با اولویت شرق» در نظر گرفته و ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار به آن اختصاص داده است. این رقم معادل ۱۷.۳ درصد از کل اعتبارات تملک دارایی سرمایه‌ای وزارت کشور در سال جاری است.

باید این نکته را یادآور شد که طرح انسداد مرز‌ها از سال ۱۳۷۹ با هدف تأمین امنیت مرز‌ها و نواحی شرقی کشور شروع شده است و این طرح در بخش‌هایی از نقاط مرزی ایران با افغانستان در محدوده استان سیستان و بلوچستان اجرایی شده است.

البته در قانون بودجه ۱۳۹۵ کل کشور قرار بود طرح انسداد مرز‌ها در سال ۱۳۹۹ به پایان برسد، اما قانون بودجه این سال، زمان اجرای آن تمدید و به سال ۱۴۰۵ موکول شد. دلیل اصلی تعویق در اجرای آن، تامین نشدن اعتبارات لازم برای اجرای دیوارکشی بتنی بوده است.

در رویکرد انسداد مرز، رویکرد امنیتی و سیاسی غالب است و هدف این است که با انجام اقدام‌های مختلفی از جمله ایجاد موانع فیزیکی، تأسیس مراکز نظامی و انتظامی مرز را هرچه بیشتر به صورت یک مانع غیرقابل نفوذ درآورد تا امنیت مرزی محقق شود.

بر این اساس و با توجه به تحرکات و اقدامات جریان‌ها و گروهک‌های معاند در ورود غیرقانونی به کشور با هدف لطمه زدن به امنیت ملی که نمونه‌هایی از آن را در دو حادثه شاهچراغ، حادثه تروریستی کرمان و نیز اقدامات تروریستی علیه حافظان مرز در استان سیستان و بلوچستان بویژه در یک سال گذشته شاهد بودیم، دستگاه‌های ذی ربط را بر آن داشته است که با اهتمام بیشتری طرح انسداد مرزی را اجرایی کنند.

آنطور که احمد وحیدی وزیر کشور به خبرنگاران گفته است، انسداد مرز یک پروژه قدیمی است و کار در مقاطع مختلفی دنبال و بعضا رها شده است. اکنون رئیس‌جمهور در این خصوص تصمیمات مهمی گرفته‌اند و برای آن منابع جدیدی پیش‌بینی شده تا این کار با همت بیشتری انجام شود که در دست اجراست.

با این رویکرد به نظر می‌رسد که امسال منابع اعتباری مناسبی برای اجرای این طرح در اختیار وزارت کشور و دستگاه‌های مرتبط با امور مرزی قرار گیرد تا انسداد مرز‌ها طبق برنامه زمان بندی به پیش برود.

ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • فیلم| ساماندهی عرصه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد
  • یاوری: دانش‌آموزان در نمایشگاه پژوهشی سمپاد ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند
  • یاوری: دانش آموزان در نمایشگاه پژوهشی سمپاد ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی سمپاد آغاز می‌شود
  • اختصاص ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار در بودجه امسال برای انسداد مرز
  • ۴۷۷ هزار خانوار کردستانی در قالب طرح کالابرگ خرید کردند
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است/ ملاک‌های پذیرش طرح‌ها در دستگاه‌ها مشخص شود
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها