Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدعلی اسفنانی مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران در گفت‌وگو با تسنیم ، در رابطه با عکس‌العمل گستاخانه و تمسخرآمیز مدیر کارخانه لبنیاتی مبنی بر ادامه گرانفروشی، گفت: قانون تعزیرات و نظام صنفی احتمال تکرار جرم و یا عدم‌تمکین به حکم را پیش‌بینی کرده و در این صورت مجازات‌های شدیدتری و حتی تعطیلی واحد صنفی متخلف را در نظر گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درپاسخ به این سوال که «سازمان تعزیرات در تعطیل کردن چنین واحدهایی اگر با تهدید تعدیل نیروی کار از سوی کارفرما روبه‌رو شود آیا آن را در تصمیم خود لحاظ خواهد کرد یا نه؟» گفت: تهدید به تعدیل نیرو روش معمول متخلفان به‌هنگام مواجهه با برخوردهای قانونی است، اما سازمان تعزیرات خود را مکلف به اجرای قانون می‌داند، چرا که مطالبه جامعه برخورد جدی با گرانفروشان است.

اسفنانی با اشاره به اینکه چاره‌اندیشی در مقابل چنین تمهیداتی باید از سوی کسانی صورت بگیرد که تخلف گرانفروشی را به سازمان تعزیرات گزارش می‌کنند، تصریح کرد: تفهیم جرم و صدور حکم از سوی سازمان تعزیرات بدون مبنا معنایی ندارد و مبنای ما قیمتی است که سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان به‌عنوان تنها مرجع قانونی تعیین قیمت به ما اعلام می‌کند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران در رابطه با اختلاف در قیمت‌گذاری نیز با ابراز اینکه در این مورد نیز از کارشناسان سازمان حمایت و صمت (صنعت، معدن و تجارت) استفاده می‌شود، افزود: سازمان حمایت که هم عنوان حمایت از مصرف‌کننده و هم تولیدکننده را یدک می‌کشد با رعایت غبطه و مصلحت هر دو طرف و با توجه به فاکتورها و کارشناسی‌ها قیمت را تعیین و تخلف را گزارش  می‌کند.

اسفنانی برخورد سلبی با موضوع گرانفروشی را به‌عنوان تنها راه‌حل، ثمربخش ندانست و با یادآوری اینکه تولیدکنندگان هم حرف‌های بحقی دارند که باید آنها را شنید، گفت: کنار برخورد با گرانفروشان باید به مواردی همچون افزایش درآمد مردم، واقعی شدن قیمت‌ها و ایجاد رقابت واقعی برای بالا بردن قدرت انتخاب جنس باکیفیت‌تر توسط مشتری توجه داشت.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۶۴۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجازات قاچاقچی نوشابه انرژی زا

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا حسن پور اظهار کرد: پرونده یک دستگاه خودرو سواری حامل یک هزار و ۸۷۰ قوطی نوشابه انرژی زا به ارزش ۸۳۷ میلیون ریال در شعبه تعزیرات حکومتی قزوین رسیدگی شد.

مدیر کل تعزیرات حکومتی قزوین افزود: با توجه به مستندات، بررسی‌های انجام شده و تشریفات قانونی، اتهام انتسابی محرز که علاوه بر ضبط کالای کشف شده، متهم به پرداخت ۲ میلیارد ریال جریمه نقدی محکوم شد.

حسن پور خروج ارز از کشور و آسیب به اشتغال جوانان را از پیامدهای زیانبار قاچاق برشمرد و گفت: برای حفظ سلامت عمومی، صیانت از حقوق شهروندان و حمایت از تولید ملی با هرگونه خرید و فروش، حمل و نگهداری کالاهای خارج از ضوابط تعیینی دولت به شدت برخورد می‌شود و شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده تخلف مراتب را، از سامانه ارتباطی ۱۳۵ یا مراجعه به تعزیرات حکومتی برای رسیدگی فوری گزارش کنند.

کد خبر 6088136

دیگر خبرها

  • گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه
  • جریمه نمایندگی فروش خودرو در شیراز
  • محکومیت ۸۸۸ میلیون تومانی متهم قاچاق سوخت در بیرجند
  • سرمایه‌های وقف باید علمی اداره شود
  • حمایت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی از دانشجویان آمریکایی
  • تاکنون از ۳۹ شرکت دانش بنیان حمایت کرده ایم
  • عفو بین‌الملل سرکوب اعتراضات دانشجویان آمریکایی را محکوم کرد
  • سازمان همکاری اسلامی ادامه همکاری کشورها با آنروا را خواستار شد
  • مجوز افزایش دوباره «قیمت لاستیک» به فاصله شش ماه/ سازمان حمایت از مصرف کننده خبر دارد؟
  • مجازات قاچاقچی نوشابه انرژی زا