Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام حسن روحانی روز شنبه در حاشیه دومین کنفرانس روسای مجالس افغانستان، ایران، پاکستان، ترکیه، چین و روسیه درباره چالش‌های تروریسم و ارتباطات درون‌منطقه‌ای، در دیدار با «اسد قیصر» رئیس مجلس پاکستان، اظهار داشت: برگزاری این اجلاس ابتکاری خوب و مفید برای امنیت و توسعه همکاری‌های منطقه‌ای است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جمهور مبارزه همه جانبه با تروریسم و افراطی‌گری را برای همگان بسیار حائز اهمیت برشمرد و خاطر نشان کرد: آنهایی که گروه‌های تروریستی را در دهه‌های گذشته خلق کرده‌اند، در حقیقت خیانتی بزرگ به ملت‌های منطقه کرده‌اند.

روحانی تصریح کرد: بسیاری از این گروه‌های تروریستی در جنگ نیابتی آمریکا و شوروی بوجود آمد و در ادامه شکل‌ها و اهداف دیگری پیدا کردند.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه در جمهوری اسلامی ایران هم پس از انقلاب که جنگی با دیگران نداشتیم، قدرت‌های بزرگ گروه‌های تروریستی را خلق و از آنان حمایت کردند، گفت: حامیان فعالیت گروه‌های تروریستی در ایران؛ آمریکا، غرب و رژیم صهیونیستی هستند.

روحانی با تأکید بر اینکه ایران و پاکستان به عنوان دو کشور برادر، همسایه و مسلمان که در طول تاریخ روابط صمیمانه و فرهنگی با هم داشته‌اند، باید در مسیر مبارزه با تروریسم با جدیت گام برداشته و مبارزه کنند، اظهار داشت: متأسفانه در مرزهای ایران با پاکستان که باید مرز برادری و دوستی بین دو کشور باشد، گروهک‌هایی از مرز سوء استفاده می‌کنند.

رئیس جمهور ضمن اظهار امیدواری از اینکه همکاری نیروهای امنیتی و مسلح دو کشور باعث شود تا امن‌ترین مرزها را بین ایران و پاکستان داشته باشیم، گفت: امیدوارم ۷ نیروی مرزبانی ایران که در خاک پاکستان گروگان گروه‌های تروریستی هستند، با فعالیت جدی تر ارتش پاکستان هر چه سریع‌تر آزاد شده و سالم به ایران بازگردند.

روحانی با بیان اینکه ایران آماده توسعه مناسبات همه جانبه اقتصادی، فرهنگی و علمی با پاکستان است بر ضرورت گسترش روابط بانکی تهران – اسلام‌آباد و تلاش برای حل موانع و مشکلات در این راستا تأکید کرد.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه بندر چابهار و گوادر می‌تواند به عنوان یک فرصت در توسعه مناسبات دو کشور مورد استفاده قرار گیرد، اظهار داشت: دسترسی به چین از طریق بندر گوادر و رسیدن به روسیه، آسیای مرکزی، قفقاز و شرق و شمال اروپا از طریق بندر چابهار این دو بندر مهم را به عنوان مکمل یکدیگر قرار داده است.

روحانی با بیان اینکه ایران آماده تأمین انرژی پایدار مورد نیاز پاکستان از جمله گاز، نفت و برق در بلندمدت است، افزود: امیدوارم ایران و پاکستان به عنوان دو کشور دوست و همسایه که علایق و اهداف مشترک دارند، ‌از این فرصت به خوبی استفاده کرده و به نفع دو ملت گام‌های مهمی بردارند.

رئیس جمهور تصریح کرد: باید برای توسعه روابط میان کشورهای دوست در برابر قلدری و تحریم آمریکا بایستیم و راه‌حل‌های مناسب برای گسترش همکاری‌ها و روابط را پیدا کنیم.

«اسد قیصر» رئیس مجلس پاکستان نیز در این دیدار ضمن ابراز تأسف و تسلیت بخاطر حادثه تروریستی چابهار، گفت: امروز دولت و ملت پاکستان و احزاب گوناگون این کشور برای مبارزه با تروریسم متحد هستند.

رئیس مجلس پاکستان تأکید کرد: پاکستان آماده هرگونه تعامل با ایران در مبارزه با تروریسم و توسعه امنیت منطقه‌ای است.

اسد قیصر با بیان اینکه مردم پاکستان ملت ایران را از قدیم به عنوان برادران مسلمان خود دوست داشته و به آنها علاقمند هستند، اظهار داشت: توسعه روابط میان دو ملت و تلاش برای رفع مشکلات در مسیر توسعه مناسبات تجاری – اقتصادی با ایران از اهداف اصلی ما به شمار می‌رود.

رئیس مجلس پاکستان خاطر نشان کرد: امیدواریم بتوانیم از این کنفرانس به عنوان سکویی برای توسعه روابط دولت‌ها، مردم و مناسبات تجاری و اقتصادی دو کشور استفاده کنیم.

اسد قیصر تأکید کرد: روابط تهران – اسلام‌آباد، روابطی صمیمانه و دوستانه است که هیچ‌کس نمی‌تواند این رابطه را خدشه‌دار کند.

کد خبر 4479418 جواد بخشی الموتی

منبع: مهر

کلیدواژه: پاکستان حسن روحانی مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۶۴۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم مقام‌های عالی تهران - اسلام‌آباد برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی

رئیس‌جمهوری بر بر عزم مقام‌های عالی جمهوری اسلامی ایران و پاکستان بر توسعه و ارتقای سطح روابط تجاری و اقتصادی تأکید کرد و حفظ ثبات و امنیت پایدار را از جمله زمینه‌ها و ملزومات تحقق اهداف اقتصادی دانست.

به گزارش شانا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، سیدابراهیم رئیسی عصر امروز (دوشنبه، سوم اردیبهشت) در ادامه برنامه‌های سفر رسمی به پاکستان با «آصف علی زرداری»، رئیس‌جمهوری این کشور، اشتراکات مذهبی، فرهنگی و تمدنی دو ملت ایران و پاکستان را از جمله عوامل مهم در تحکیم پیوندها و زمینه‌ساز توسعه و تعمیق روابط میان دو کشور دانست.

وی با تأکید بر عزم مقام‌های عالی جمهوری اسلامی ایران و پاکستان بر توسعه و ارتقای سطح روابط تجاری و اقتصادی، حفظ ثبات و امنیت پایدار را از جمله زمینه‌ها و ملزومات تحقق اهداف اقتصادی اعلام کرد و با بیان اینکه ایران اسلامی امنیت پاکستان را امنیت خود می داند، بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت و فرصت مرزهای مشترک میان دو کشور برای انتفاع دو ملت تأکید کرد.

آصف علی زرداری، رئیس‌جمهوری پاکستان هم در این دیدار عشق و دلدادگی دو ملت ایران و پاکستان به اهل بیت علیهم‌السلام به‌ویژه حضرت رضا (ع) را سبب تعمیق برادری میان دو کشور دانست و با تأکید بر علاقمندی کشورش به توسعه و ارتقای روابط با جمهوری اسلامی ایران در همه زمینه‌ها، بر اراده مسئولان پاکستان برای گشودن فصل تازه‌ای از روابط با ایران تأکید کرد.

اعلام آمادگی ایران برای به اشتراک گذاشتن توانمندی‌های خود در حوزه‌های مختلف

رئیسی همچنین در ادامه برنامه‌های سفر خود در دیدار با «سردار ایاز صادق»، رئیس مجلس ملی پاکستان که در محل اقامت رئیس‌جمهوری این کشور انجام شد، با اظهار امیدواری نسبت به اینکه این سفر گامی برای توسعه روابط باشد، نقش مجالس دو کشور در تسهیل و تسریع ارتقای روابط فیمابین  را مهم و موثر دانست.

وی با بیان اینکه در برابر دشمنی‌های دشمنان دو راه تسلیم یا مقاومت وجود دارد، افزود: در فلسطین نیز عده‌ای راه سازش را در پیش گرفتند و عده‌ای راه مقاومت که هزینه سازش به مراتب از مقاومت بیشتر است. جمهوری اسلامی ایران از سویی دیپلماسی و میز مذاکره را ترک نکرد و از سوی دیگر در برابر فشارها و تحریم‌های آمریکایی‌ها گزینه مقاومت و ایستادگی را برگزید و از حقوق خود کوتاه نیامد، در نتیجه امروز شاهد رشد ۶ درصدی اقتصاد ایران هستیم و مقام‌های رسمی آمریکایی اعتراف می‌کنند که سیاست فشار حداکثری علیه ایران شکست خورده است.

رئیس‌جمهوری با برشمردن برخی توانمندی‌های کشورمان از جمله در حوزه تولید خودرو، فعالیت بیش از ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان و نظایر آن، از آمادگی ایران برای به اشتراک گذاشتن توانمندی‌ها و دستاوردهای خود در حوزه‌های مختلف با کشور دوست و برادر پاکستان و ارتقای روابط در عرصه‌های مختلف خبر داد.

«سردار ایاز صادق» نیز در این دیدار از طرف خود و احزاب مختلف پاکستانی به رئیسی خوش‌آمد گفت و بیان کرد: هیچ‌کدام از احزاب پاکستانی چه احزاب همسوی دولت، چه احزاب اپوزیسیون، مخالف روابط دوستانه با جمهوری اسلامی ایران نیستند.

وی همکاری، تفاهم و اشتراک نظر میان مقام‌های دو کشور را کم‌نظیر توصیف و با بیان اینکه گروه دوستی ایران بیشترین عضو را در مجلس پاکستان دارد، تصریح کرد: پاکستان هم علاقمند به گسترش روابط و هم نیازمند توسعه همکاری‌ها در حوزه‌های انرژی، توسعه بازارچه‌های مرزی، همکاری‌های اقتصادی و تعاملات تجاری با جمهوری اسلامی ایران است و مجلس پاکستان آمادگی دارد به‌منظور رفع هرگونه مانع یا مشکلی در مسیر تقویت روابط فیمابین گام‌های عملی و موثر بردارد.

دیگر خبرها

  • عزم ایران و پاکستان برای تبدیل «مرز صلح» به «مرز شکوفایی»
  • نکته حائز اهمیت در حمله کوادکوپترهایی که به سخره گرفته شدند
  • امضای سند همکاری مشترک بین ایران و پاکستان زمینه‌ساز ارتقاء روابط خواهد بود
  • در سفر ابراهیم رئیسی به پاکستان چه می گذرد؟/ از تعریف نقشه راه مشترک برای مبارزه با تروریسم تا تلاش برای توسعه تجارت رسمی دوجانبه / لاهور و کراچی میزبان رئیس جمهور ایران
  • قطار روابط تهران - اسلام‌آباد روی ریل توسعه
  • عزم مقام‌های عالی تهران - اسلام‌آباد برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی
  • عزم مقام‌های عالی ایران و پاکستان برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی
  • رئیس جمهور: به هیچ وجه نمی‌توان بین ملت پاکستان و ایران جدایی انداخت
  • در دیدار رئیسی با رئیس‌جمهور پاکستان چه گذشت؟
  • تهران و اسلام آباد، علیه تروریسم