Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس‌ جمهور روابط و همکاری های ایران و روسیه را دوستانه و رو به گسترش دانست و تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد تا از همه ظرفیت‌های موجود برای توسعه مناسبات همه جانبه با روسیه استفاده کند و کشورهای ثالث قادر به ایجاد خلل در مناسبات دو جانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی ایران و روسیه نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی در حاشیه دومین کنفرانس روسای مجالس ایران، افغانستان، پاکستان، ترکیه، چین و روسیه؛ و در دیدار «والودین ویتسلاو» رئیس مجلس دومای روسیه، افزود: روابط و همکاری‌های دو کشور در سال‌های گذشته بسیار دوستانه بوده و طی سال‌های اخیر شاهد ارتقاء سطح همه جانبه مناسبات دو کشور بوده‌ایم.

رئیس جمهور با بیان اینکه در 5 سال اخیر با تلاش و اهتمام مسئولان ایران و روسیه تحرک جدیدی در مناسبات فی مابین بوجود آمده، گفت: خوشبختانه در سال‌های اخیر از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های موجود در راستای توسعه همکاری‌ها و روابط دو کشور به خوبی استفاده کرده‌ایم.

روحانی افزود: همکاری در زمینه انرژی، سرمایه گذاری مشترک، کشاورزی و حمل و نقل، از جمله احداث خط آهن اینچه برون – گرمسار، از نمونه‌های موفق همکاری دوجانبه ایران و روسیه است.

رئیس جمهور با اشاره به ضرورت تلاش برای تسریع در اجرای توافقات موجود میان دو کشور، اظهار امیدواری کرد که پارلمان‌های ایران و روسیه، با حمایت از دولت‌ها گامی مثبت در مسیر تسریع در اجرای توافقات و توسعه مناسبات اقتصادی دو کشور بردارند.

روحانی با اشاره به همکاری‌های مثبت ایران و روسیه در بخش‌های مختلف از جمله انرژی، علمی و فناوری و همکاری‌های منطقه‌ای، اظهار داشت: رایزنی‌ها و همکاری‌های ایران و روسیه در زمینه مسایل منطقه‌ای بویژه در زمینه حل و فصل بحران سوریه باید تا رسیدن به نتیجه مطلوب ادامه یابد.

رئیس جمهور با اشاره به طرح اتصال راه‌آهن بندرعباس به رشت و پس از آن به آستارا، گفت: استفاده از این مسیر می‌تواند زمان حمل کالا و بار را از هندوستان به مسکو به نصف تقلیل دهد.

«والودین ویتسلاو» رئیس مجلس دومای روسیه نیز در این دیدار توسعه روابط دوستانه ایران و روسیه را حائز اهمیت دانست و افزود: خوشبختانه در سال‌های اخیر مناسبات تهران – مسکو براساس اهتمام و دوستی روسای جمهور دو کشور به سرعت پیشرفت کرده و در حال توسعه است.

رئیس مجلس دومای روسیه با اشاره به ضرورت توسعه همکاری‌ پارلمان‌های دو کشور در راستای یافتن الگوهای مناسب در قانون‌گذاری برای گسترش بیش از پیش روابط فی ما بین، اظهار داشت: امروز درک متقابلی از ضرورت گسترش همکاری‌ها میان دو دولت وجود دارد و مطمئناً پارلمان‌های دو کشور نیز از این روند حمایت خواهند کرد.

ویتسلاو تلاش برای حل و فصل مشکلات در مسیر توسعه روابط بانکی دو کشور را در گسترش مناسبات اقتصادی و تجاری دو کشور مهم دانست و گفت: رئیس جمهور روسیه مصوبه تجارت آزاد اورآسیا با ایران را به امضاء رسانده که امیدواریم این موضوع هر چه سریع‌تر از سوی پارلمان ایران هم تأیید شود.

رئیس مجلس دومای روسیه افزود: اراده جمعی برای اجرای کامل توافقات با ایران در روسیه وجود دارد و در این راستا تلاش خواهیم کرد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: روحانی ایران و روسیه دومای روسیه روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۶۴۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،به نقل از خانه ملت، جعفر قادری با اشاره به سفر رئیس جمهور به پاکستان و تاثیرات این سفر بر توسعه اقتصادی و سیاسی ایران و پاکستان گفت: پاکستان یکی از کشورهای پرجمعیت در همسایگی ایران است. همچنین این کشور علاقمندان زیادی به انقلاب اسلامی و مردم ایران دارد.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کشور پاکستان موقعیت ژئوپلتیکی مهمی دارد، ادامه داد: جمعیت پاکستان می تواند یک ظرفیت مناسب برای صادرات کالاهای غیر نفتی، محصولات نفتی و گازی ما باشد.
این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: همچنین این کشور در مسیر ترانزیت کالا از چین به سمت ایران و عراق و اروپاست و از این منظر هم می تواند به عنوان بخشی از کریدور ترانزیتی مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه مردم ایران و پاکستان فرهنگ و اعتقادات مشترکی دارند، بیان کرد: همه این موارد ایجاب می کند که ما به دنبال توسعه روابط با پاکستان باشیم و نمی توانیم ظرفیت این کشور را نادیده بگیریم.

دیگر خبرها

  • اعلام آمادگی وزارت دفاع برای همکاری با زیمباوه
  • دیدار نخست وزیر بورکینافاسو و معاون اول رئیس جمهور
  • مخبر: توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • مخبر: ایران به دنبال روابط برد - برد با دیگر کشورها است
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست، راهبرد برد- برد است
  • توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • فارن افرز: از اتحاد عبری-عربی علیه ایران خبری نیست/ همسایگان عربی ایران به دنبال جنگ با تهران نیستند
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • امیدواری برای توسعه روزافزون روابط دوجانبه ایران و آفریقای جنوبی