Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیش- ایرنا- مدیرعامل جدید سازمان منطقه آزاد کیش گفت: مسوولان مجموعه گردشگری شهر زمینی کیش (کاریز) با تدوین برنامه ای جامع، این مجموعه را به یک مجموعه بین المللی گردشگری تبدیل کنند.

به گزارش روز شنبه ایرنا، غلامحسین مظفری در بازدید از شهر زمینی کیش که به همراه جمعی از استانداران و نمایندگان مجلس شورای اسلامی انجام شد، افزود: سازمان منطقه آزاد کیش از این گونه اقدام و سرمایه گذاری در این جزیره با تمام توان استقبال و حمایت خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاندار هرمزگان نیز در این بازدید اظهار داشت: کاریز یک ایده نو و کم نظیر می باشد که معماری زیبای آن باعث جذب بیشتر گردشگران داخلی و خارجی شده است.
فریدون همتی بیان داشت: این مجموعه توسط یکی از ایرانیان علاقمند به گونه ای بازسازی شده که هر گردشگر داخلی و خارجی با دیدن آن شگفت زده خواهد شد.
استاندار قزوین نیز با بیان اینکه چندین سفر به این جزیره در بازه های زمانی مختلف داشته، گفت: کار ساخت و مهیاسازی کاریز با توجه به جنس مرجانی آن بسیار سخت و پیچیده است و امروز شاهد پیشرفت بسیار زیاد این مجموعه هستیم.
عبدالمحمد زاهدی تصریح کرد: با توجه به سختی کار در این مسیر باید از متولیان و سرمایه گذاران این مجموعه به دلیل پیشرفت بالا در ساخت و مهیاسازی کاریز تقدیر کرد.
سیده حمیده زرآبادی نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی نیز در این بازدید ابراز امیدواری کرد که نام کیش با نام کاریز در جهان شناخته شود.
به گزارش ایرنا، شهر زیر زمینی کاریز کیش یا قنات کیش شهری با قدمت بیش از 2500 سال در عمق 15 متری از سطح زمین قرار کرفته است و باستان شناسان در تحقیقات خود به این نتیجه رسیده اند که دیواره های پوشیده از صدف و مرجانی کاریز کیش قدمتی بین 270 تا 570 میلیون سال دارد.
سرمایه گذار و مدیرعامل این مجموعه که بیش از 30 سال در آلمان زندگی کرده تمام اندوخته های مالی خود را از آن سوی آب به این جزیره زیبا آورد و با مطالعه و بررسی هایی که بر روی سازه های قنات (274 حلقه چاه) انجام داد این بنا را در 3 مرحله بازسازی کرد.
امروزه کاریز کیش همچون شهر حریره کیش به عنوان یکی از مهم ترین جاذبه های این جزیره زیبا شناخته می شود.
جزیره زیبای کیش با 91 کیلومتر مربع مساحت با ظرفیت های بی نظیر گردشگری سالانه میزبان بیش از دومیلیون گردشگر داخلی و خارجی است.
7198/6048

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي ميراث فرهنگي و گردشگري مجموعه بين المللي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۶۵۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افت تراز آب های زیرزمینی در کهگیلویه/توقف کشت برنج با آب زیرزمینی

سید هادی خاضعی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: به دلیل اهمیت مسئله آب در کشور دولت سیزدهم تلاش‌های زیادی را برای رفع چالش‌های این بخش انجام داده است.

وی با اشاره به بخشی از این اقدامات در شهرستان کهگیلویه تصریح کرد: پروژه‌های آبی در شهرستان نسبت به دوره‌های گذشته از لحاظ تخصیص اعتبار مالی و پیشرفت فیزیکی نسبتاً خوب هستند و امیدواریم در آینده نزدیک شاهد اتمام عملیات اجرایی و بهره برداری برخی از این پروژه‌ها در شهرستان باشیم.

خاضعی هشدار داد: در بخش آب‌های زیرزمینی شهرستان متأسفانه شاهد افت تراز آب هستیم و وضعیت منابع آب زیرزمینی نسبت به فروردین ماه سال گذشته و شرایط نرمال ۶ تا ۸ درصد کاهش داشته است.

وی ادامه داد: ممنوعیت کشت برنج تحت پوشش چاه‌های کشاورزی یکی از درخواست‌های جدی برای جلوگیری از افزایش افت آب‌های زیرزمینی است.

خاضعی افزود: برداشت آب از چاه‌ها برای انجام کشت برنج در حال آسیب زدن به سفره‌های زیرزمینی است.

وی تاکید کرد: باید کشت برنج با استفاده از آب‌های زیرزمینی در شهرستان متوقف گردد.

رئیس امور منابع آب شهرستان کهگیلویه گفت: نصب کنتور هوشمند بر روی چاه‌ها افزون بر کنترل و نظارت بر میزان برداشت آب‌های زیرزمینی از اضافه برداشت آب‌های این منابع به شدت جلوگیری می‌کند.

خاضعی افزود: با نصب کنتور هوشمند کشاورزان بیشتر از پروانه بهره برداری نمی‌توانند از چاه‌ها آب برداشت کنند.

وی در این نشست با اشاره به مشکلات ایستگاههای پمپاژ و سرآب بند جوهای سنتی ابراز داشت: این موضوع یکی از دغدغه‌های برخی از کشاورزان شهرستان بوده که نیاز به بررسی و همکاری‌های لازم نسبت به ترمیم آنها وجود دارد.

خاضعی صیانت از منابع آب‌های زیرزمینی و جلوگیری از حفر چاه غیرمجاز و پرو مسلوب المنفعه نمودن چاه‌های محفوره غیرمجاز را با توجه به اهمیتی که در جلوگیری از تشدید افت آب‌های زیرزمینی و کاهش منابع آبی و ایجاد فرو چاله‌ها و فرونشست زمین دارد، بسیار حائز اهمیت دانست.

رئیس امور منابع آب کهگیلویه پر و مسلوب المنفعه نمودن چاه‌های محفوره غیرمجاز، نصب کنتور هوشمند بر روی چاه‌ها و تمدید پروانه‌ها را از اولویت‌های کاری اداره مربوطه عنوان کرد.

کد خبر 6088552

دیگر خبرها

  • برگزاری جشن تولد برای مجموعه کتاب‌های پیامبران اولوالعزم در نمایشگاه کتاب
  • طغیان ساکنان جزایر قناری/ درخواست محدود شدن تعداد گردشگران
  • جذب ۵۰۰ هزار گردشگر به چشمه مرغاب
  • تبدیل منطقه حفاظت شده به گردشگری/ واگذاری بهشت گمشده در فارس
  • کاهش منابع آب زیرزمینی و آبدهی رودخانه‌های لرستان
  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد
  • افت تراز آب های زیرزمینی در کهگیلویه/توقف کشت برنج با آب زیرزمینی
  • اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی برای احیای مقبرةالشعرای تبریز
  • اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی برای احیای مقبره‌الشعرای تبریز
  • بحران فرونشست در ۳۵۹ دشت ایران