Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@03:35:17 GMT

اطلاعات تازه از نامه جهانگیری به رهبر معظم انقلاب

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۶۵۸۸۲

اطلاعات تازه از نامه جهانگیری به رهبر معظم انقلاب

تهران-ایرناپلاس- یک عضو شورای مشورتی رئیس دولت اصلاحات می‌گوید نامه اسحاق جهانگیری به رهبر انقلاب مربوط به حدود شش ماه قبل یعنی بعد از حوادث دی‌ماه بوده است.

دیروز خبری در فضای مجازی منتشر شد که اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس‌جمهوری در نامه‌ای پنج‌ صفحه‌ای خطاب به رهبر انقلاب با تشریح مشکلات کشور، برای حل این مشکلات، خواستار وحدت نیروهای جامعه شده و در ذیل نامه، یکی از راه‌های برون‌رفت از مشکلات را آزادی محصوران و رفع محدودیت‌ها دانسته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بعد از انتشار این خبر، رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی طی یادداشتی در روزنامه شرق این خبر را تلویحاً تأیید کرد، اما نوشت: «نمونه دیگر بداخلاقی انتشار نامه محرمانه منتسب به آقای جهانگیری است که در آن دغدغه‌های معاون‌اول نسبت به اوضاع حساس کنونی برای مقامات عالی نظام ارسال شده است. ایشان نسبت به تداوم وضع موجود اعلام نگرانی کرده و خواهان تصمیمات اساسی و بنیادی برای عبور از چالش‌های موجود شده‌اند.

مشروح گفت‌وگوی کوتاه ایرناپلاس با عبدالله ناصری به شرح زیر است:‌

ایرناپلاس: خبری منتشر شده مبنی‌ بر اینکه آقای جهانگیری برای خروج کشور از بحران نامه‌ای خطاب به رهبری نوشته‌اند.
ناصری:‌ من هم قبلاً این موضوع را شنیده بودم.

ایرناپلاس:‌ اصل خبر امروز تلویحاً از سوی آقای صالحی امیری تأیید شده است.
ناصری:‌ ما در جلسات شنیدیم آقای جهانگیری قصد دارند برای رهبری نامه‌ای بنویسند، بعد از مدتی هم شنیدیم که این کار را کردند ولی اینکه جزئیات چه بوده و بعد از آن چه شده را نمی‌دانم.

ایرناپلاس: تاریخ این نامه برای چه زمانی بوده؟
ناصری:‌ برای شش ماه پیش. این نامه جدید نیست اما الان خبری شده است.

ایرناپلاس:‌ یعنی نامه بعد از حوادث دی‌ماه برای رهبری نگارش شده است؟
ناصری:‌ بله ظاهراً بعد از دی‌ماه بوده است.

ایرناپلاس: آقای جهانگیری برای نگارش این نامه با اصلاح‌طلبان مشورت کرده بودند؟
ناصری: من از جزئیات خبر ندارم.

ایرناپلاس: در آن جمعی که خبر نوشته شدن نامه را به شما دادند، آیا درباره این نامه صحبت یا بحثی شد؟
ناصری:‌ در آن جمع بحثی نشد و فقط در حد خبر بود.

ایرناپلاس:‌ محورهای این نامه برشمردن مشکلات کشور و رسیدن به وحدت و آزادی محصوران بوده است؟‌
ناصری: بله ظاهراً محورها همین‌ها بود.

**اداره کل اخبار چندرسانه‌ای**ایرناپلاس**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي ايرناپلاس نامه به رهبري جهانگيري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۶۵۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه ویژه رهبر انقلاب به فرهنگ کار

به گزارش همشهری آنلاین، مجتبی یوسفی، عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفتگو با همشهری درباره اهمیت فرهنگ کار در سخنان رهبر معظم انقلاب اظهار داشت:همان طور که در فرهنگ دینی اسلام ، حرمت خاصی برای کار و کارگر قائل شده‌اند، قطعا در نگاه کشورمان و مخصوصا رهبر معظم انقلاب نیز این موضوع به صورت ویژه پیگیری می‌شود. حضرت آیت الله خامنه ای در دیدار با کارگران عزیز کشور، اهمیت کار و ارزش آن را به طور دقیق یادآور شدند. متاسفانه در برخی از بخش های کشور شاهد کمرنگ شدن فرهنگ کار هستیم. از سوی دیگر یکی از دلایلی که علاقه ی جوانان کشور به موضوع کار و کارگری را کاهش داده است، جا افتادن نگاه اشتباه و سطح پایین به کارگران کشور است. با ادامه داشتن چنین نگاهی، جوانان حق دارند وارد حوزه کار و کارگری نشوند و منتظر بمانند تا مسئولیت و جایگاهی در ادارات دولتی و خصوصی به دست آورند. لازمه نگاه جدید به فرهنگ کارگری در چند محور قابل تصور است؛اول، نگاه ویژه به معیشت کارگران و فراهم آوردن امنیت شغلی لازم برای کارگران است.یعنی همان موضوعی که رهبر معظم انقلاب به درستی هرچه تمام تر به آن اشاره فرمودند. بنابراین لازم است تا قوای سه گانه با همکاری های خود تلاش کنند تا در مقابل تورم سالیانه بایستند و مانع از تحت تاثیر قرار گرفتن معیشت مردم و به خصوص کارگران شوند. باید بپذیریم که در شرایط اقتصادی حال حاضر کشور، کارگران معیشت سختی دارند و این گونه، حل مشکلات کارگران در حد شعار باقی میماند و در عمل اتفاق خاصی نخواهد افتاد.

وی ادامه داد: بخش دوم، تجدیدنظر در فرهنگ نگاه به کارگر است. چرا که نشان دادن کارگر به عنوان طبقه ضعیف جامعه و کسانی که از نظر ظاهری و طبقه اجتماعی در سطح پایینی قرار دارند، امری اشتباه است و مانع از درک زحمات این قشر بزرگ می‌شود. برای موضوع سوم در حوزه قانون گذاری نیز باید تلاش کرد تا قوانینی مناسب و درخور برای معیشت و کسب و کار کارگران تهیه و اجرا شود. تا دیگر نگاه از بالا به پایین به جامعه کارگری و مولد وجود نداشته باشد. بنابراین هم مجلس شورای اسلامی وظیفه دارد تا برخی از قوانین را در حوزه کارگری اصلاح و به روزرسانی کند و در موضوع اجرا نیز دولت به خوبی همکاری های لازم را انجام دهد. البته حق کارفرمایان نیز نباید فراموشان شود. چهارم، نگاه ویژه به اموال کارگران و بازنشستگان؛ در مدیریت اموال کارگران بازنشسته متاسفانه در برخی از بخش های تابع صندوق بازنشستگی کشوری و تامین اجتماعی، شاهد مدیریت مسئولینی بی تجربه هستیم. همین موضوع باعث شده است در واگذاری برخی از اموال کارگران بازنشسته به نظرات کارگران و سهام داران توجه نشود.

یوسفی در پایان یادآور شد: مورد پنجم، اصلاح بخش واسطه گری در کشور است. متاسفانه سیستم بانکی در تامین منابع تولید به خوبی فعالیت نمیکند و رهبر انقلاب نیز به این موضوع اشاره کردند. بنابراین لازم است یک بازنگری جدی صورت بگیرد تا بانک ها از بنگاه داری به سوی تامین کننده منابع مالی برای شرکت های تولیدی قدم بردارند.این موارد از جمله موضوعاتی است که باید فارغ از شعار زدگی و در سطح عمل به آن پایبند بود تا نقش کارگر و اتحادیه های آنان را جدی تر ببینیم. در حقیقت اگر حق و حقوق کارگران به درستی و در زمانی که باید به آنان پرداخت شود، در این صورت فرمایشات دقیق رهبر معظم انقلاب در دیدار با کارگران محقق خواهد شد.

کد خبر 847032 برچسب‌ها کارگران رهبر معظم انقلاب مجلس شورای اسلامی

دیگر خبرها