Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمدمهدی شهریاری استاندار آذربایجان غربی در نشست خبری امروز که در محل سازمان دامپزشکی برگزار شد، اظهار کرد: استان آذربایجان دروازه ورود ایران به ترکیه، قفقاز و اروپا برای تأمین کالاهای اساسی مردم در شرایط خاص فعلی کمک فراوانی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به محدودیت‌های فعلی در حوزه صادرات و واردات، هماهنگ شدن زیرساخت‌ها در این استان تأثیر بسزایی در ترمیم کسری گوشت قرمز مورد نیاز کشور دارد.

شهریاری تصریح کرد: استان آذربایجان غربی این آمادگی را دارد تا در زمینه‌های دارو، سوخت و مسائل و موضوعات مهم دیگر را حل و فصل کند.

 اختیار صدور مجوز نهاده‌های خوراک دام به اداره‌کل دامپزشکی آذربایجان غربی داده شد

مسعود محمدیان مدیرکل قرنطینه و امنیت زیستی سازمان دامپزشکی، گفت: استفاده از ظرفیت استان آذربایجان غربی و منطقه آزاد ماکو در جهت تأمین نیاز به گوشت و نهاده‌های خوراک دام کمک فراوانی می‌تواند داشته باشد.

وی افزود: توافق تفویض اختیار صدور مجوز بهداشتی نهاده‌های خوراک دام به اداره‌کل آذربایجان غربی جهت تأمین نیاز گوشت کشور از طریق واردات دام زنده از ماکو و ایجاد کشتارگاه صنعتی در منطقه و همچنین استفاده از کشتارگاه صنعتی خوی در جهت دام سبک و سنگین داده شده است چرا که این استان می‌تواند از طریق ترکیه محل تبادلی برای صادرات به اروپا باشد.

استان آذربایجان غربی در تأمین دام سبک و سنگین موردنیاز تأثیر بسزایی دارد

کامیار داهیم مدیرکل آذربایجان غربی در ادامه این نشست، اظهار کرد: هم‌اکنون 6 گمرک رسمی در آذربایجان غربی موجود است که برای واردات دام سبک و سنگین، گوشت قرمز و نهاده‌های موردنیاز از این طریق انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: امیدواریم این توافقات اثرات خوبی برای کشور در بر داشته باشد.

انتقال سالانه 5 میلیارد مترمکعب آب از رودخانه ارس

غلامرضا سلیمانی مدیرعامل منطقه آزاد ماکو با اشاره به اینکه حدود 140 هزار هکتار اراضی در این منطقه داریم، اظهار کرد:در دولت تدبیر و امید، امکان انتقال سالانه ۵ میلیارد متر مکعب آب‌ از رودخانه ارس برای ۱۴۰ هزار هکتار اراضی فراهم شد.

وی افزود: زنجیره گوشت قرمز از اولویت‌های اصلی ما به شمار می‌رود که در صددیم آن را توسعه دهیم.

سلیمانی ادامه داد: ما دو مرز بازرگان با صد سال سابقه داریم که بزرگترین گمرک کشور با جمهوری آذربایجان و گمرک دیگر با قفقاز و آسیای میانه است که می‌توانیم تبادلات خوبی در این راستا داشته باشیم.

مدیرعامل منطقه آزاد ماکو در پایان تصریح کرد: با فراهم شدن زیرساخت‌های گمرک بازرگان و نخجوان می‌توان از آنها به عنوان یک ترمینال برای ورود دام زنده و نهاده‌های دامی استفاده کرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی دامپزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۶۵۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجارت آزاد با اوراسیا در انتظار مصوبه مجلس/ واردات گوشت از آفریقا

به گزارش خبرنگار مهر، محمد صادق قنادزاده امروز در حاشیه نشست دومین اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا در جمع خبرنگاران، گفت: مذاکرات تجارت آزاد با کشور پاکستان آغاز شده است، تاکنون ۴ دوره مذاکره داشته‌ایم و قبل از سفر رئیس جمهور به این کشور در خصوص مذاکرات تجارت آزاد تبادل فهرست و سند کرده‌ایم و در انتظار هستیم تا طرف پاکستانی پاسخ دهد.

وی افزود: سال گذشته برنامه‌ریزی شد تا در یک سند ۵ ساله تجارت دو کشور به ۵ میلیارد دلار دست یابیم. همچنین رؤسای جمهور ایران و پاکستان برای تحقق تجارت ۱۰ میلیارد دلاری توافق کرده‌اند.

معاون سازمان توسعه تجارت ایران افزود: موافقت‌نامه تجارت آزاد با اوراسیا نیز در انتظار مصوبه مجلس است. طرف‌های مقابل ما قول داده‌اند که تا پایان بهار امسال مصوبه مجلس را می‌گیرند و لذا ما نیز امیدواریم قبل از پایان دوره مجلس فعلی مصوبه مجلس را دریافت کنیم.

وی در خصوص تجارت ایران و قاره آفریقا اظهار کرد: قاره آفریقا هزار و ۲۰۰ میلیارد دلار تجارت دارد لذا بازار کشورهای آفریقایی بسیار بزرگ است و در حوزه‌های مختلف از جمله معدن، نفت، گاز، پتروشیمی و … می‌توان در این کشور فعالیت کرد و در حوزه‌های مختلف با توجه به مواد اولیه موجود در این کشور می‌توان برای تولید مشترک برنامه‌ریزی کرد.

قنادزاده در پاسخ به این سوال که آیا قرار است یک هیأت تجاری از کره شمالی نیز برای بازدید از نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی به ایران بیاید، گفت: هنوز هیأتی وارد نشده است. تا قبل از برگزاری نمایشگاه و حضور کشورهای مختلف در نمایشگاه نمی‌توانیم بگوییم به طور قطع چه کشوری برای بازدید از این نمایشگاه حضور خواهد داشت.

وی در خصوص گوشت‌های وارداتی از آفریقا بیان کرد: گوشت گرم از کنیا، آفریقای جنوبی و تانزانیا به ایران وارد می‌شود.

کد خبر 6087885 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • توسعه همکاریهای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی و موسسه آموزشی- تحقیقاتی صنایع دفاعی
  • تاکید استاندار آذربایجان غربی برجذب سرمایه گذار در بخشهای گردشگری و کشاورزی
  • تاکید استاندار آذربایجان غربی برجذب سرمایه گذار در بخهشای گردشگری و کشاورزی
  • آذربایجان‌غربی ۱۸۰۳ اثر ثبت شده ملی دارد
  • واردات گوشت گرم از آفریقا
  • تأمین آب آشامیدنی قشم با یارانه میلیاری/ صرفه‌جویی کنید
  • تجارت آزاد با اوراسیا در انتظار مصوبه مجلس/ واردات گوشت از آفریقا
  • ۲۵۰ زندانی در آذربایجان‌غربی آزاد می‌شوند
  • نخستین همایش منطقه‌ای حجاب، عفاف و زیست عفیفانه برگزار می‌شود
  • مدیران پروازی ناکارآمد، باعث تحمل هزینه‌های سنگین مالی در بوشهر هستند