Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-19@14:23:20 GMT

من و زندگیم، همین الان یهویی!

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۶۶۱۷۶

من و زندگیم، همین الان یهویی!

«ما دوتاهمین الان یهویی» جمله پرتکرار این روزهای فضای مجازی است. به طوری که حتی صفحات پرفالوئر زیادی وجود دارد که محتوای آن‌ها تنها قصه‌های زندگی مشترک یک زوج مجازی است. زوجی که از لحظه لحظه‌هایشان عکس می‌گیرند و برای دنبال کنندگان شبیه راویانی هستند که مدام اززندگی روزمره‌شان با آب و تاب تعریف می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر این پرفالوئر‌ها زوج‌هایی هستند که رغبت زیادی دارند، خلوت‌های دونفره شان را با کاربران مجازی به اشتراک بگذارند. پس احتمالا شما هم زیاد با زوج‌هایی مواجه شده‌اید که تصویر پروفایل‌ و سلفی‌های دونفره‌شان در حال لبخند زدن است و مدام در مورد خوشی‌ها و لحظات زیبای دونفره‌شان پست می‌گذارند یا به‌صورت مداوم در حال صحبت کردن از روابط شخصی‌شان هستند. اما وقتی شما در دنیای واقعی با آن‌ها وقت می‌گذرانید به این فکر می‌کنید که این دو نفر چطورهمدیگر را تحمل می‌کنند. برخی تحقیقات نشان می‌دهد برخلاف آنچه که ظاهر صفحات مجازی این قبیل افراد نشان می‌دهد ،‌این قبیل زوج‌ها پشت درهای بسته در حال دعوا و منازعه در مورد همه‌چیز از کارهای روزمره تا مسائل مالی و .. هستند.  اینجا هشت دلیل وجود دارد برای اینکه زوج‌هایی که از روابط‌‌‌شان در شبکه‌های اجتماعی پستهای زیادی منتشر می‌کنند،‌ ممکن است آن‌طورکه به‌نظر می‌رسد زندگی‌شان بر وفق مراد نباشد.

آن ها بقیه را متقاعد می کنند تا خودشان متقاعد شوند

وقتی دونفر به‌صورت مداوم ابراز علاقه نسبت به یکدیگر یا تصویر خوشگذرانی و روابط عاشقانه خود را پست می‌کنند،‌  در واقع می‌خواهند دیگران را متقاعد کنند که یک رابطه سالم و شاد دارند که در واقع فقط یک راه برای گول زدن خودشان است. یک متخصص روابط زوجین می‌گوید:‌ «اغلب کسانی که پست‌های بیشتری ازین دست دارند، دنبال این هستند که از دیگران برای رابطه‌شان تصدیق بگیرند. »

افرادی که پست‌های بیشتری ارسال می‌کنند، به احتمال زیاد دچار اختلالات روانی نظیر خودشیفتگی هستند

یک تحقیق از مردان بین ۱۸ تا ۴۰ سال اینطور نشان می‌دهد که «کسانی که دچار اختلال خودشیفتگی (نارسیسیسم) هستند، سلفی‌های بیشتری از خود ارسال می‌کنند و عکسهایشان را بیشتر ویرایش می‌کنند. به‌طور خلاصه هرچه بیشتر درگیر شبکه‌های اجتماعی باشید و پست ارسال کنید، احتمال بیشتری وجود دارد که دچار نارسیسیم یا اختلالات روانی باشید.  یکی از اساتید دانشگاه اوهایو می‌گوید "افرادی که دچار نارسیسیم هستند، زوج بسیار بدی هستند.»

وقتی واقعا خوشحال هستید، هرگز  با حضور در شبکه‌های اجتماعی حواس خودتان را از آن حس خوب پرت نمی‌کنید

وقت آزاد زیادی هست که شما می‌توانید حس خوب خودتان یا عکس‌های دونفره‌تان را به اشتراک بگذارید. اما زوج‌های خوشحالی که در حال لذت بردن از با هم بودن در زمان حال هستند، لذت بردن از همراهی با همدیگر را به‌خاطر ارسال یک پست به شبکه‌های اجتماعی متوقف نمی‌کنند.

در تحقیقی روی 100، محققین دانشگاه «نورث‌وسترن» دریافته‌اند کسانی که به‌صورت مکرر در مورد همسر خود پست ارسال می‌کنند، در واقع در زندگی‌شان احساس ناامنی می‌کنند.

زوج‌ها وقتی جر و بحث‌هایشان را آفلاین نگه می‌دارند، بهتر آن را مدیریت می‌کنند

آیا تا الان جایی که یک زوج در حال دعوا با یکدیگر هستند، بوده اید؟ حالا فرض کنید که این جر و بحث برای تمام دنیا از طریق فیسبوک و توییتر و اینستاگرام یا یوتیوب، به‌صورت زنده پخش شود. به جای ارسال یک ویدیو از جر و بحث،‌اختلاف نظر‌ها باید در خلوت زوج‌ها به بحث گذاشته شود. هیچ نیازی نیزی نیست که لحظات ناخوشایند خود را برای تمام دوستان،‌خانواده، وحتی آشنایان، به‌صورت زنده ارسال کنید.

 

کسانی که پست‌های بیشتری می‌گذارند، اعتماد به نفس‌شان وابسته به وضعیت رابطه عاطفی آنهاست

محققین دانشگاه آلبرایت این حالت را اعتمادبه نفس مشروط می‌گویند؛ یک فرم ناسالم از اعتماد به‎نفس که به این بستگی دارد که رابطه شما چگونه پیش می‌رود. این قبیل افراد در مورد رابطه‌شان در شبکه‌های اجتماعی لاف می‌زنند، حسادت دیگران را تحریک می‌کنند، یا از همسرشان جاسوسی می‌کنند! یکی از اساتید روانشناسی دانشگاه آلبرایت می‌گوید: «این نتایج نشان می‌دهد کسانی که این مشکل در آن‌ها جدی  است احساس نیاز می‌کنند که به دیگران و ‌همسرشان و شاید خودشان ثابت کنند که رابطه‌شان خوب است، پس خودشان هم خوب هستند»

آن ها چیزی برای اثبات کردن ندارند

زوج هایی که واقعا خوشحال هستند نیاز به تایید گرفتن از شبکه‌های اجتماعی برای اینکه ثابت کنند چقدر خوب هستند، ندارند. آن‌ها نیازی به خودنمایی، برانگیختن حسادت دیگران، ‌یا ... ندارند. آن‌ها آنقدر در رابطه‌شان احساس رضایت و خشنودی دارند که نیازی به  حرص و جوش خوردن در مورد آن ندارند.

افرادی که از شبکه‌های اجتماعی دور هستند، خوشحال‌ترند

موسسه تحقیقات شادی دانمارک می‌خواست بفهمند چه اتفاقی می‌افتد اگر افراد برای یک هفته از فیسبوک دور باشند. به همین خاطر یک تحقیق بر روی هزار و صد نفر انجام دادند، «بعد از یک هفته بدون فیس‌بوک،‌افراد  بصورت جدی سطح بالاتری از رضایت از زندگی را گزارش کردند. »

محققان همینطور فهمیدند کسانی که بصورت مکرر از فیسبوک استفاده می‌کنند،‌ احتمال بیشتری وجود دارد که احساس عصبانیت، افسردگی یا نگرانی کنند.

منبع: فردا

کلیدواژه: عکس زن و شوهر فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۶۶۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا باید به مدار‌های مختلف فضا ماهواره ارسال کنیم؟

با تولد صنایع جدید و تکنولوژی‌های نوین اهمیت استفاده از ماهواره‌ها چندین برابر می‌شود، از عکسبرداری تا حمل و نقل‌های دریایی و هوایی همگی می‌توانند سبک زندگی بشر را تغییر دهند.

ارسال ماهواره به فضا فرایند پیچیده و سختی دارد، چه در زمان ساخت ماهواره و چه در هنگام پرتاب باید برای بهبود عملکرد آن از نکات رعایت شود‌‍. یکی از مواردی که بر روی ارسال دقیق‌ترین پاسخ به مرکز داده تاثیرگذار است، مداری است که ماهواره در آن قرار می‌گیرد.

مدار‌ها در سطوح مختلفی خارج از سطح زمین قرار دارند، اما این مدار‌ها چقدر اهمیت دارند؟

امیرحسین پورمهر کارشناس حوزه فضایی در خصوص مدار‌ها و علت قرارگیری هر ماهواره در مدار خاص به خبرگزاری فارس گفت: عملا پوشش دهی ماهواره با مدار است، اگر مدار به شکل درستی تنظیم نشده باشد و ماهواره در مدار درست قرار نگیرد عملا کارایی اصلی خود را از دست خواهد داد.

وی افزود: به طور مثال اگر روسیه یک ماهواره را در مدار استوایی قرار دهد نمی‌تواند از داده‌های آن استفاده کند، زیرا روسیه در یک عرض جغرافیایی بسیار بالا قرار دارد نه مدار استوایی.
پورمهر گفت: ارتفاع مداری بسیار مهم است به نحوی که اگر مثلا دوربین روی ماهواره رزولیشن مناسب را نداشته باشد نمی‌توانیم ارتفاع مداری را بالاتر ببریم.

وی افزود: ارتفاع مداری از این جهت مهم است که می‌تواند بر روی عمر ماهواره موثری باشد، ماهواره‌ای که در مدار ۳۰۰ کیلومتری قرار دارد ممکن است عمری بین ۳ تا ۸ ماه داشته باشد حالا اگر همین ماهواره را در مدار‌های بالاتر قرار دهیم عمر ماهواره بیشتر می‌شود مثلا ماهواره تا ۱۰ سال یا بیشتر عمر کند.

کارشناس حوزه فضایی با اشاره به اهمیت محیط فضایی بین مدار‌ها نیز تصریح کرد: در محیط فضایی نقاط بسیار خطرناک وجود دارد. مثلا در ارتفاع بالاتر از ۱۱۰۰ کیلومتری به بعد کمربند وان‌آلن (وان آلن دو ناحیه هلالی شکل با فاصله ۳۲۰۰ و ۱۶۰۰۰ کیلومتری از سطح زمین هستند که از رسیدن تابش‌های خطرناکپ به سطح زمین جلوگیری می‌کنند. این تابش‌ها بسیار مضر و خطرناک هستند. کمربند‌های وان آلن نواحی مملو از ذرات باردار پرانرژی مانند الکترون و پروتون هستند) وجود دارد. این کمربند باعث می‌شود یون‌های موجود در وان‌آلن در یک جا متمرکز شده و ماهواره‌های در حال حرکت را از کار بی‌اندازند.

وی افزود: با مطالعه محیط فضایی و مدار‌های مختلف در نتیجه تست‌های مختلف در می‌یابیم که باید متناسب با محیط فضایی مورد نظر ماهواره پوشش دهی شود. ماهواره‌هایی که قرار است در ارتفاع ۱۵۰۰ یا ۱۸۰۰ کیلومتر تزریق شوند، بدنه آنها با شیلد‌های حرارتی و نویزگیر‌های مخابراتی عایق بندی می‌شود تا سطح خارجی ماهواره آسیب نبیند، یعنی به دلیل وجود یون‌ها ممکن است سطح بارور شده و انتقال یون باعث می‌شود به داخل ماهواره نیز آسیب وارد شود.

پورمهر با اشاره به نقش کلیدی مدار ماهواره گفت: توجه به ترافیک موجود در مدار‌ها اهمیت بسیاری دارد، یک مدار نباید آنقدر شلوغ شود که ماهواره‌ها به یکدیگر برخورد کنند یا به سندرم کسلر دچار شوند.

وی افزود: کارشناسان حوزه فضایی می‌گویند در شرایط ایجاد سندرم کسلر دیگر نمی‌توان به سمت فضا رفت، زیرا به محض رسیدن به ارتفاع پایین ماهواره‌ها با یکدیگر برخورد پیدا می‌کنند. در همین راستا هم امروزه در مدار ژئو قانونی برای حل این موضوع وجود دارد، اینکه باید مدار خالی شود تا ماهواره بعدی در آن مستقر شود و اگر کشوری از این قانون تبعیت نکند جریمه خواهد شد.

پورمهر ادامه داد: این قانون تا جایی اهمیت دارد که حتی برخی شرکت‌ها یا کشور‌ها برای خالی کردن مدار ماهواره خود را به سطح ماه می‌کوبند تا از مدار خارج و ماهواره بعدی جاگیر شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: مدار ماهواره است که می‌تواند کار رهگیری را انجام دهد، در حقیقت اگر مداری که ماهواره در آن قرار می‌گیرد ماهواره‌ی ثابت و پایداری نباشد عملا امکان موقعیت‌یابی از دست می‌رود.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • آیا چت کردن رابطه زوجین را خراب می‌کند؟
  • پاس گل‌هفته به نام جانشین گلسازترین بازیکن گل‌گهر!
  • ایران این پیغام را برای اسرائیل ارسال کرد
  • آخرین مهلت ارسال اثر به جشنواره طنز و رسانه
  • پیام‌هایی که ایران برای آمریکا ارسال کرد
  • حذف شناسه پرداخت تامین اجتماعی برای تسهیل و پیشگیری از اشتباه
  • اختتامیه هفتمین جشنواره مدرسه عشق در رشت
  • سپاهان برنده دربی اصفهان
  • ارسال پول به چین چگونه است ؟
  • چرا باید به مدار‌های مختلف فضا ماهواره ارسال کنیم؟