Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-18@20:56:51 GMT

شش استان رکورددار دیابت در کشور را بشناسید

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۶۶۹۰۶

به گزارش ایرنا، دکتر فرشاد فرزادفر افزود: تحقیقات نشان می دهد که استان ‌های یزد با 16.2 درصد، سمنان با 14.1 درصد، خوزستان با 14 درصد، گلستان با 13.6 درصد، البرز با 13.2 درصد و مازندران با 13 درصد بالاترین شیوع دیابت در کشور را دارند.
وی اظهار داشت: پیرتر شدن جمعیت این مناطق و افزایش چاقی، 2 عامل مهم شیوع بالای دیابت در این استان‌های کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرزادفر با اشاره به اینکه افزایش سن احتمال ابتلا به دیابت را بیشتر می‌کند، بیان داشت: دیابت ارتباط نزدیکی با چاقی دارد و باتوجه به اینکه افراد چاق در این مناطق بیشتر هستند، شاهد افزایش بیشتر دیابت در این استان‌ها هستیم.
وی اظهار داشت: این تحقیقات نشان داده که حدود 11 درصد ایرانی‌های بالاتر از 25 سال یعنی حدود 5 میلیون و 300 هزار نفر دیابت دارند اما در این استان‌ها ( به جز یزد) شیوع دیابت بین 13 تا حدود 14 درصد است.
فرزادفر با اشاره به اینکه زنان بیشتر با این عامل خطر مواجه هستند، افزود: دیابت در افراد ساکن در مناطق شهری 1.5 برابر افراد ساکن در مناطق روستایی مشاهده می‌شود.

** 23 استان به کاهش 30 درصد مرگ زودرس براثر دیایت دست نمی‌یابند
وی با اشاره به اینکه سازمان ملل متحد از کشورها خواسته است تا سال 2030 میلادی مرگ زودهنگام (مرگ‌های بین 30 تا 70 سال) را براثر 4 بیماری از جمله دیابت 30 درصد کاهش دهند، گفت: تحقیقات نشان می‌دهند که با ادامه وضعیت فعلی 23 استان کشور به این هدف مهم دست نخواهند یافت.
فرزادفر ادامه داد که افزایش چاقی، رژیم غذایی ناسالم، کم تحرکی و نبود فعالیت فیزیکی بدلیل شرایط شهرنشینی و استفاده بیش از حد از خودرو، مهم ترین علل عدم دست یابی این استان ها به این هدف است.
رئیس مرکز تحقیقات بیماری‌های غیرواگیر پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: کمتر از 8 استان وضعیت نسبتا خوبی در زمینه کنترل و درمان دیابت دارند و با ادامه این روند به هدف کاهش 30 درصدی مرگ زودرس براثر علت دیابت دست خواهند یافت.
وی گفت: در حال حاضر 82 درصد مرگ و میرهای ایرانی‌ها مربوط به بیماری‌های غیرواگیر است و به همین دلیل سند ملی بیماری‌های غیرواگیر تدوین شده تا به واسطه اقدامات موثر در پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر در حیطه وزارت بهداشت و سایر نهادها و وزارتخانه های مرتبط شاهد کاهش این مرگ‌ها در کشور باشیم.
وی ادامه داد که همه کشورها براساس خواست سازمان ملل متحد، متعهد به کاهش مرگ زودرس ناشی از بیماری‌های غیرواگیر هستند که برای رسیدن به این هدف مهم باید پیشگیری و کنترل جدی‌تری بر بیماری‌های غیرواگیر انجام گیرد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۶۶۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش قند خون و التهاب از مزایای مصرف روزانه زنجبیل

نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که مصرف روزانه زنجبیل به کاهش التهاب و درمان حالت تهوع کمک قابل‌توجهی می‌کند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، زنجبیل از زمان‌های قدیم به عنوان یک ادویه مفید شناخته شده است، ترکیب فعال زیستی اصلی آنکه جینجرول نام دارد خواص زیادی به همراه دارد، در ادامه به بررسی مزایای مصرف روزانه زنجبیل می‌پردازیم:

کاهش التهاب

التهاب پاسخ طبیعی بدن به آسیب یا عفونت است، اما التهاب مزمن می‌تواند باعث بروز بیماری‌های مختلف شود، زنجبیل حاوی خواص ضدالتهابی قوی است که ممکن است به کاهش علائم مرتبط با شرایطی مانند آرتریت و آرتروز کمک کند.

درمان حالت تهوع

زنجبیل برای قرن‌ها به عنوان دارویی برای درمان حالت تهوع استفاده شده است، پزشکان نیز مصرف زنجبیل را برای کاهش حالت تهوع پس از درمان بیماران سرطانی توصیه می‌کنند، مصرف این گیاه عوارض جانبی مربوط به داروهای ضد تهوع را ندارد.

کاهش وزن

نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که زنجبیل می‌تواند به کاهش قابل‌توجه وزن بدن و کاهش سایز دور کمر کمک کند، متخصصان تغذیه نیز مصرف زنجبیل را برای افراد دارای اضافه وزن توصیه می‌کنند.

کاهش قند خون و خطر ابتلاء به دیابت نوع دوم

زنجبیل به مقابله با بیماری دیابت نوع دوم می‌پردازد، نتایج پژوهش‌های صورت گرفته نشان داده است که مصرف روزانه پودر زنجبیل می‌تواند به کاهش قابل‌توجه سطح قند خون ناشتا کمک کند، بنابراین این ماده غذایی می‌تواند برای افراد مبتلا به دیابت مفید واقع شود.

کد خبر 744706

دیگر خبرها

  • دو بیماری‌ای که بیشتر مردم ایران را تهدید می‌کند
  • چگونه می‌توان بیماری دیابت را کنترل کرد؟
  • از عوارض دیابت چه می‌دانید؟
  • افزایش احتمال بروز پوکی استخوان و بیماری‌های قلبی با مصرف نوشابه
  • شناسایی حدود۱۲ هزار بیمار مبتلا به دیابت و فشار خون درنیشابور
  • علائم شایع بیماری‌های کبدی را بشناسید
  • کاهش قند خون و التهاب از مزایای مصرف روزانه زنجبیل
  • علائم شایع‌ بیماری‌های کبدی را بشناسید
  • ارتباط شاخص توده بدنی با بیماری قلبی در افراد مبتلا به دیابت
  • ارتباط شاخص توده بدنی با بیماری قلبی در افراد دیابتی