Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- سخنگوي انصارالله از آمادگي اين جنبش براي ورود مستقيم به گفتگوهاي حل و فصل سياسي و آغاز مرحله انتقالي جديد به منظور پايان دادن به درگيري ها در يمن سخن گفت.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري آريا به نقل از شبکه تلويزيوني بي بي سي عربي، سخنگوي رسمي جنبش انصارالله از آمادگي اين جنبش براي ورود مستقيم به گفتگوهاي حل و فصل سياسي و مسالمت آميز و آغاز مرحله انتقالي جديد به منظور پايان دادن به درگيري ها در يمن سخن گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محمد عبدالسلام در مصاحبه با اين شبکه گفت: هدر دادن وقت براي گفتگو درباره راه حل هاي جزئي، پيچيدگي هاي درگيري در يمن را تشديد مي کند و بر پيامدهاي وخيم آن بر اوضاع انساني در اين کشور مي افزايد. وي از مخالفت انصار الله با تبديل فرودگاه بين المللي صنعاء به گذرگاه هوايي داخلي و بازرسي پروازها خبر داد.
محمد عبدالسلام در مصاحبه با اين شبکه تصريح کرد: «ما اکنون براي توافق سياسي، توافق هاي کلي، توافق گشايش فرودگاه و آزادي زندانيان آمادگي داريم. ما در داخل يمن به سرمي بريم و به نفع ما نيست که محاصره ادامه يابد، آيا اين به نفع ماست که فرودگاه صنعاء بسته بماند؟ آيا ما شروطي داريم که مي گويد، نمي توان فرودگاه را باز کرد؟ ما اکنون بر اين باوريم، حل و فصل سياسي، تنها راه حل بحران يمن است؛ زيرا بدون آن، هيچ مشکلي حل نخواهد شد. زماني که از تعز، الحديده، اقدامات ايجاد اطمينان ميان دو طرف و کاهش تنش صحبت مي کنيم، همه اين موارد دقيقا شبيه رويدادهاي سوريه است.»

کارشکني عربستان در مذاکرات
"سليم مغلس" عضو "هيات صنعا" (جنبش انصارالله) شرکت کننده در مذاکرات صلح يمن در سوئد با اشاره به کارشکني هاي عربستان در مسير مذاکرات گفت که اين کشور به هيات مذاکره کننده خود اجازه نمي دهد چارچوب کلي درخواست ها را بررسي کند و به دنبال مسائل جزيي و بي اهميت است.
مغلس در گفت و گو با شبکه الميادين افزود: هيات رياض با طرح مسائل بي اهميت، اهداف عربستان را در بي ثمر کردن مذاکرات صلح يمن در سوئد دنبال مي کند.
وي تاکيد کرد که آنچه هيات رياض انجام مي دهد، چيزي جز وقت کشي و مانع تراشي در مسير مذاکرات صلح يمن نيست، اين در حالي است که عربستان به هيات خود اجازه نمي دهد چارچوب کلي درخواست ها را بررسي کند و خواستار حذف آن از جدول مذاکرات شده است.
وي گفت: بي اعتمادي اعضاي هيات رياض به يکديگر و اختلافات آنها، در مسير فعاليت فرستاده سازمان ملل مانع ايجاد مي کند.
عضو هيات صنعا تاکيد کرد، آمريکا که حامي ادامه جنگ در يمن است، عربستان را تشويق مي کند به هيات خود اجازه بررسي چار چوب کلي را ندهد.
مغلس افزود: تجربه هيات صنعا نشان مي دهد اگر ما با سعودي ها مذاکره مي کرديم به توافق واقعي مانند توافق تبادل اسرا نزديکتر بوديم، در عين حال ما آمادگي کامل براي بررسي همه مسائل و پرونده ها را داريم و اميدواريم گفت وگوها منجر به توافق درباره چارچوب کلي مذاکرات شود.
وي ادامه داد که ادامه روند مذاکرات بستگي به اراده کشورهاي متجاوز و پايان دادن به کمک هاي بين المللي جنگ عليه يمن دارد.
"کنگره سراسري مردمي يمن" نيز با صدور بيانيه اعلام کرد که مذاکرات سوئد فرصت مناسبي براي کاهش رنج هاي مردم اين کشور از تجاوز و محاصره است.
اين کنگره افزود: ما منتظر دستيابي به نتايجي هستيم که منجر به برگزاري يک گفت وگوي ملي موثر در خصوص مسائل باقيمانده به نفع مردم يمن شود.
"عبدالقادر المرتضي" عضو ديگر هيات صنعا به الميادين گفت: مسائل اجراي قرارداد تبادل اسرا با هيات سازمان ملل به رياست "مارتين گريفيتس" فرستاده سازمان ملل به يمن بررسي شد.
المرتضي افزود: با تيم سازمان ملل و صليب سرخ درباره تشکيل تيم ميداني متشکل از دو طرف براي بيرون کشيدن اجساد در همه جبهه ها بحث وگفت وگو کرديم.

انصارالله : الحديده بايد منطقه بي طرف اعلام شود
خبرگزاري رويترز گزارش داد مذاکره کننده اصلي جنبش انصارالله روز شنبه در حاشيه مذاکرات صلح با هيئت دولت تحت حمايت عربستان سعودي در سوئد اعلام کرد بندر الحديده در يمن بايد "منطقه بي طرف" اعلام شود.
انصارالله کنترل مراکز اصلي جمعيتي در يمن از جمله صنعا -پايتخت- و بندر حديده در درياي سرخ را بر عهده دارد.
محمد عبدالسلام مذاکره کننده انصارالله همچنين به خبرگزاري رويترز گفت که گروهش به روي گزينه احتمال اعطاي نقشي به سازمان ملل متحد در فرودگاه صنعا به عنوان بخشي از تلاش براي بازگشايي آن، باز است.

واکنش انصارالله به پيش شرط دولت منصور هادي براي بازگشايي فرودگاه صنعا
رئيس هيئت مذاکره کننده جنبش انصارالله يمن در گفتگوهاي سوئد، پيشنهاد دولت عبد ربه منصور هادي رئيس جمهور مستعفي و فراري يمن را براي مشروط کردن بازگشايي فرودگاه صنعا به بازرسي از هواپيماها در فرودگاه هاي عدن و سَيئون (Sayun Airport) را رد کرد.
به گزارش شبکه تلويزيوني الجزيره، محمد عبدالسلام، درباره علت مخالفت با بازرسي هواپيماها پيش از ورود به فرودگاه صنعا در فرودگاه هاي عدن و سيئون گفت: فرودگاه عدن در اشغال امارات قرار دارد و فرودگاه سيئون هم شرايط مناسبي براي اين منظور ندارد. ما مي گوييم ابتدا يمن بايد از نفوذ امارات رها شود. در شرايطي که هواپيماهاي يمني نمي توانند در فرودگاه عدن باقي بمانند و اعضاي دولتي که قانوني خوانده مي شود، نمي توانند بدون اجازه امارات وارد فرودگاه عدن شوند، آيا ممکن است ما رفتن هواپيماها به عدن را بپذيريم؟ نه چنين کاري امکان پذير نيست. ما مي گوييم فرودگاه صنعا بايد بر اساس استانداردهاي بين المللي همانطور که در طرح قبلي اتحاديه اروپا وجود داشت، بازگشايي شود. همانطور که اين فرودگاه روزانه شاهد فرود دهها فروند هواپيماي سازمان ملل و ديگر هواپيمايي است که به آنها اجازه فرود داده مي شود. مشکل در فرودگاه صنعا از نظر بازرسي نيست، مشکل آن است که تصميم سياسي براي محاصره صنعا و محاصره يمن وجود دارد.
عبدالسلام همچنين به شدت واگذاري بندر الحديده به دولت منصور هادي را رد کرد و خواستار ايفاي نقش نظارتي و فني سازمان ملل در بندر الحديده شد و افزود: ما تاکيد مي کنيم بندر الحديده بايد به طور کامل از درگيري هاي نظامي کنار گذاشته شود، زيرا تنها شريان حياتي براي اکثريت ساکنان يمن در شمال کشور است. بندر الحديده منبع اصلي براي تامين مشتقات نفتي و مواد غذايي مانند غلات براي سراسر يمن است زيرا در واقع تنها بندري است که مي تواند محموله هاي بزرگ را بپذيرد. ما پيشنهاد کرديم سازمان ملل نقش فني و لجستيکي ايفا کند تا به اين شيوه درباره سلامت کالاها اطمينان پيدا کند. در زمينه درآمدهاي مالي هم سازمان ملل مي تواند نقش فني و نظارتي داشته باشد تا اطمينان حاصل کند که اين منابع به بانک مرکزي واريز و از آن براي پرداخت حقوق کارکنان استفاده مي شود. اما ديگر خواسته هايي که در اين باره مطرح مي شود، انگيزه نظامي دارد. تحويل بندر الحديده به طرف ديگري که براي جنگ با شما آمده و حتي به سربازان اشغالگر و بيگانه متوسل شده است، خواسته اي اشغالگرانه است.

انصارالله: نتايج توافق هاي کنوني رضايت بخش است
عبدالملک العجري سخنگوي جنبش انصارالله يمن در مذاکرات يمني ها در سوئد گفت: توافق حاصل شد تا مذاکرات بر پنج محور اصلي تمرکز داشته باشد.
عبدالملک العجري سخنگوي جنبش انصار الله يمن در مذاکرات يمني ها در سوئد گفت "توافق حاصل شد تا مذاکرات بر پنج محور اصلي تمرکز داشته باشد؛ نخست؛ چارچوب سياسي. دوم؛ فرودگاه صنعا سوم؛ اقدامات و رويکردهاي اقتصادي. چهارم؛ کمک ها و امدادهاي بشردوستانه و پنجم؛ موضوع اسرا و بازداشتي ها که تاکنون پيشرفتي خوبي در اين زمينه اخير به دست آمده است".
وي در ادامه افزود: ما هميشه گفته ايم همه ابعاد پرونده اسرا و زندانيان بايد حل و فصل شود و همه اسرا و زندانيان هر دو طرف آزاد شوند. توافقنامه نيز بر اين نکته تأکيد مي کند که آزادي همه اسراي يک طرف در مقابل آزادي همه اسراي طرف مقابل. اکنون ما قصد داريم گام هايي در زمينه تبادل فهرست اسراي موجود نزد هر طرف برداريم و من معتقدم اين يک راه حل ريشه اي براي پايان دادن به موضوع اسرا و زندانيان است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مذاکرات يمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۶۷۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا: ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می‌شود

آفتاب‌‌نیوز :

«جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران افزود: ما در سال‌های گذشته شاهد همکاری نظامی ایران و کره شمالی بوده ایم، اما توسعه گسترده پهپاد‌ها در همکاری ایران و روسیه در طول دو سال گذشته امری جدید بوده است.

او تصریح کرد: همچنین همکاری گسترده نظامی روسیه و کره شمالی نیز در دو سال گذشته افزایش یافته است. ما همچنین از نزدیک پیشنهادات نظامی روسیه به ایران و کره شمالی را که می‌تواند منجر به بی ثباتی در خاورمیانه و منطقه هند و اقیانوسیه شود، از نزدیک دنبال می‌کنیم.

مشاور امنیت ملی بایدن اضافه کرد: «اگر روسیه به ایران سلاح بدهد این موضوع ثبات در خاورمیانه را متزلزل می‌کند».

سالیوان مدعی شد: وضعیت کنونی در ارتباط با ایران در مقایسه با چند هفته گذشته متفاوت است. پس از حمله بی پروا و بی‌سابقه ۱۰ روز پیش ایران به اسرائیل، کشور‌های گروه ۷ تصمیم گرفتند که تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع کنند.

مشاور امنیت ملی بایدن گفت: آمریکا، انگلیس و اتحادیه اروپا در این زمینه با هم هماهنگ هستند. کنگره آمریکا اختیارات جدیدی به دولت خواهد داد که ما با استفاده از آن‌ها به منزوی کردن بیشتر ایران و افزایش فشار بر آن ادامه خواهیم داد.

مشاور امنیت ملی دولت آمریکا همچنین از احتمال سفر خود به عربستان سعودی در چند هفته آینده خبر داد. جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید، سفر برنامه ریزی شده خود به عربستان سعودی را سه هفته پیش به دلیل آسیب به قفسه سینه و شکسته شدن یک دنده اش، به تعویق انداخت.

انتظار می‌رفت سالیوان با ولیعهد عربستان دیدار کند تا پیش نویس معاهده دفاعی آمریکا و عربستان و تفاهمات مربوط به حمایت واشنگتن از برنامه هسته‌ای غیرنظامی عربستان را مورد بحث قرار دهد.

مقامات آمریکایی امیدوارند این توافقنامه‌ها بتواند راه را برای عادی سازی روابط با اسرائیل هموار کند و به توافقی دوجانبه با سعودی‌ها برسند و به طور بالقوه آن را به نتانیاهو ارائه کنند، که یکی از شرایط توافق، تعهد به راهکار دو کشوری باشد.

در این صورت، نتانیاهو با یک انتخاب روبرو می‌شود: اگر موافقت کند، می‌تواند یک توافق صلح با عربستان سعودی را به دست آورد. اگر او نه بگوید، ممکن است به عنوان یک مرد مخالف جلوه کند و حمایت باقی مانده از سوی آمریکا را از دست بدهد.

با ادامه جنگ اسرائیل و حماس و چند ماه مانده به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، مقامات کاخ سفید و وزارت امور خارجه آمریکا اذعان می‌کنند که شانس بسیار کمی برای دستیابی به توافقنامه عادی سازی روابط میان عربستان و اسرائیل وجود دارد.

موانع پیش روی این توافق شامل جنگ در غزه، وابستگی نتانیاهو به شرکای ائتلاف راست افراطی خود و سیاست داخلی آمریکا است. سعودی‌ها به صراحت اعلام کرده‌اند که برای پیشبرد عادی‌سازی روابط با اسرائیل، جنگ غزه باید پایان یابد و دولت اسرائیل باید به یک مسیر غیر قابل بازگشت به سمت راه کاردو کشور متعهد شود.

به نظر نمی‌رسد نتانیاهو به سمت پایان دادن به جنگ حرکت کند و او نه تنها با راهکار دو کشوری مخالف است، بلکه صرفاً ایده اجازه دادن به تشکیلات خودگردان فلسطین در اداره غزه پس از جنگ را رد می‌کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • آمریکا: ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می‌شود
  • همراه داشتن ۱۴ قلم دارو در عربستان برای زائران حج ممنوع است
  • ممنوعیت ۱۴ قلم دارو در کشور عربستان 
  • اعزام زائران در امنیت کامل/ ممنوعیت ۱۴ قلم دارو در کشور عربستان
  • اعزام زایران در امنیت کامل/ممنوعیت ۱۴ قلم دارو در کشور عربستان
  • همراه داشتن این دارو‌ها در عربستان ممنوع است
  • همراه داشتن کدام داروها در عربستان ممنوع است؟
  • هشدار به زائران حج عمره | این ۱۴ قلم دارو در عربستان ممنوع است
  • واکنش آمریکا به ادعای مذاکرات مستقیم با ایران/ اعلام تحریم های جدید آمریکا علیه ایران/ سفر هیات اقتصادی کره شمالی به ایران/ تصویب بسته کمک به اوکراین، اسرائیل و تایوان در سنای آمریکا
  • رضاییان: شرکت ذوب آهن درباره ربیعی کارشکنی کرد!