Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم تبریز گفت: اصلاح ساختار حوزه فرهنگ مد نظر کمیته است و پیشنهادات این کمیته در این راستا به کمیسیون تلفیق ارائه خواهد شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، «محمداسماعیل سعیدی» امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به این‌که بررسی چالش های فرهنگی کشور در مجلس یکی از برنامه‌های کمیسیون فرهنگی است، گفت: با وجود تمام شعارها و ادعاهای مطرح شده، سهم بودجه فرهنگی در بودجه‌های سالیانه همواره حداقلی بوده و توجه به حوزه فرهنگ فقط در شعارهای مسئولان پر رنگ بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی از تشکیل کمیته «برنامه، بودجه و ساختار» در کمیسیون فرهنگی خبر داد و افزود: اصلاح ساختار حوزه فرهنگ مد نظر کمیته است و پیشنهادات این کمیته در این راستا به کمیسیون تلفیق ارائه خواهد شد.

وی با اشاره به این‌که کمیته جهت سامان بخشی بودجه حوزه فرهنگ و اعمال نظرات کمیسیون فرهنگی در کمیسیون تلفیق تشکیل شده است، گفت: در نظر گرفتن بودجه 0.6 درصدی برای انقلابی که رنگ و بوی فرهنگی دارد، به هیچ عنوان کافی نیست و باید این رویه اصلاح شود.

نماینده مردم تبریز در مجلس با یادآوری اینکه سال گذشته از پیکره نحیف بودجه فرهنگی 300 میلیارد تومان کسر شد، افزود: کسر این رقم لطمه جبران ناپذیر بر حوزه فرهنگی داشت و این کمیته برای جلوگیری از چنین تصمیماتی، ساماندهی بودجه حوزه فرهنگ و بازگشت این ارقام به سرفصل بودجه فرهنگی تشکیل شده است.

وی با بیان اینکه کسر این بودجه با حذف جدول 17 از بودجه سالیانه رقم خورد، ادامه داد: برای اعضای کمیسیون فرهنگی بازگشت جدول 17 موضوعیت ندارد، بلکه مسأله اصلی بازگشت اعتبارات خارج شده از سرفصل حوزه فرهنگی به همین حوزه است.

پایان پیام/533

منبع: شبستان

کلیدواژه: خراسان جنوبي کانون های فرهنگی هنری مساجد مشهد سازمان حج و زیارت علی لاریجانی بیرجند تکریم و معارفه حسن روحانی کمیسیون فرهنگی مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۶۸۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه پروژه‌های فرهنگی-هنری دارای شناسنامه ملی می‌شوند

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از تهیه شناسنامه ملی برای همه پروژه‌های فرهنگی - هنری در سطح کشور با اولویت پروژه‌های نیمه‌تمام، فعال، غیرفعال و بهره‌برداری شده خبر داد. 

به گزارش ایمنا و به نقل از روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدمحمود اسلامی در نشست صمیمی با کارکنان این معاونت، از تشکیل «کمیته زیرساخت» خبر داد و اظهار کرد: این کمیته با هدف تسریع در رسیدگی به امور پروژه‌های نیمه‌تمام تشکیل شده است.

وی از وظایف این کمیته به مطالعه تخصصی برای روند تجاری‌سازی اشاره کرد و افزود: بررسی قابلیت تجاری‌سازی مجتمع‌های فرهنگی و هنری از دیگر مواردی است که در این کمیته مورد بررسی قرار می‌گیرد؛ این اقدام با هدف درآمدزایی مستمر برای مجتمع‌های فرهنگی و هنری بهره‌برداری شده و تأمین اعتبار مورد نیاز برای پروژه‌های نیمه‌تمام انجام می‌شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین با تاکید بر این‌که زیرساخت‌های فرهنگی - هنری کشور تقویت می‌شوند، گفت: بنا داریم در آخرین سال از خدمت دولت سیزدهم، مصوبات با شتاب بیشتری عملیاتی شوند. مقام عالی وزارت تاکید ویژه‌ای درباره این موضوع دارند و مأموریت‌های جدیدی برای سال ۱۴۰۳ تدوین کرده‌اند.

کد خبر 747307

دیگر خبرها

  • بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • همایش ملی پیاده‌روی بانوان در قم برگزار می‌شود
  • تصویبِ تشکیل کمیته تخصصی خلاقیت و نوآوری شهری در کلانشهرها
  • سرانه ۱۰ میلیون تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم
  • دارو باز هم داد مجلس را درآورد؛ دارویار پس از ۲ سال به کجا رسید؟
  • همه پروژه‌های فرهنگی-هنری دارای شناسنامه ملی می‌شوند
  • بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی کمبود دارو در کشور
  • متن گزارش کمیسیون بهداشت درباره دلایل کمبود و گرانی دارو
  • متن کامل گزارش کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره کمبود دارو
  • از موافقت با تشکیل سازمان سپند تا حضور وزرای دولت در کمیسیون‌های مجلس