Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین، عسگرعلی جوانبخت مدیرکل نوسازی مدارس استان قزوین، در چهارمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان قزوین که به ریاست استاندار زاهدی و با حضور مدیران دستگاههای استانی که عصر امروز در سالن جلسات دفتر استاندار برگزار شد بیان کرد:سه حوزه آموزش، بهداشت و امنیت در طراحی و برنامه ریری جامعه از اهمیت بسیار بالایی برخوردارند که در بحث فضاهای آموزشی، زیباشناختی، شاد بودن و استحکام بسیار قابل اهمیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت:در بخث آموزش، ۶ زیرنظام وجود دارد که یکی از آنها بحث تجهیزات است. امروز یک سوم از مدارس ما دو شیفت بوده و حدود ۶۵ درصد مدارس، دارای استحکام، ۱۹ درصد نیاز به مقاوم سازی و ۱۵ درصد نیاز به تخریب دارد و استاندارسازی مدارس نیارز به ۵۲۰ میلیارد تومان اعتبار دارد.

مدیرکل نوسازی مدارس استان قزوین، اظهار کرد:در سال ۸۲ اعتبار ما ۲۹ درصد از تملک دارایی بود و امروز این اعتبار ۱۵درصد افزایش یافته است.

جوانبخت عنوان کرد:اعتبارات ملی در این بخش کاهش یافته و کمبود شدید فضاها و تجهیزات مدارس وجود دارد که این امر از نقاط ضعف آموزش و پرورش است.

وی ضمن اشاره به سرانه فضای آموزشی در استان افزود:
استاندارد سرانه جهانی فضای آموزشی برای هر فرد ۸ متر و ۳۹ سانتی متر و در کشور ۵ متر و ۱۸ سانتی متر، در استان ۵ متر و ۴۴ سانتی متر می باشد و در بین استان ها، یزد با سرانه بیش از ۸ متر این میزان از استاندارد جهانی نیز بالاتر است.

مدیرکل نوسازی مدارس استان قزوین تصریح کرد:حدود ۲۴۰ هزار دانش آموز در استان مشغول به تحصیل بوده و امسال ۹ هزار و ۸۱۰ کلاس درس به امر آموزش اختصاص یافته و در بحث تخریب و بازسازی در کل استان حدود ۲ هزار و ۸۹۸ کلاس درس دارای استحکام و ۸۶۵ فضا نیاز به مقاوم سازی و ۶۷۵ فضا نیاز به تخریب دارد.

این مسوول با اشاره به افزایش جمعبت و نیاز به فضاهای آموزشی اضافه کرد:در آینده نزدیک، در منطقه مهرگان، صد هزار نفر جمعیت خواهیم داشت و در ازای ۲۰ هزار نفر دانش آموز از جمعیت تقریبی صدهزار نفر، ۵۷ مدرسه نیاز خواهیم داشت.

جوانبخت خاطرنشان کرد: ۱۴پروژه تکمیلی و ۸ پروژه در دست تحویل از اقدامات این اداره کل بوده و حدود سه هزار کلاس درس استانداردسازی شده و ۲ هزار کلاس درس دیگر نیز نیاز به استانداردسازی دارد.

وی با اشاره به جمعیت در حال تحصیل استان گفت:۲۵ درصد از جمعیت استان روستایی و ۷۵ درصد شهری می باشند که با توجه به این رقم، ۸۰ درصد دانش آموزان در مناطق شهری و ۲۰ درصد در مناطق روستایی و حاشیه شهرها مشغول به امر تحصیل می باشند.

 

۷۱ جلد کتاب دربحث شناخت آسیبهای اجتماعی در سامانه بارگذاری شده است

در ادامه محمد میرباقری رئیس اداره مراقبت و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی آموزش و پرورش استان قزوین بیان کرد:در اجرای طرح نماد، ۱۰ مهارت به دانش آموز و والدین آموزش داده می شود که مهارت های زندگی، غربالگری، حمایت روانی اجتماعی، خدمات مبتنی بر آی تی، برخی از این خدمات هستند.

وی گفت:مهارت خودآگاهی، خودمدیریتی، تنظیم شناختی هیجان، مدیریت استرس، بخشایشگری، توکل به خدا، مهارت خیرگزینی از جمله فعالیتهایی است که اهم فعالیت های ما را در بحث پیشگیری از آسیب های اجتماعی در بین دانش آموزان تشکیل می دهد.

رئیس اداره مراقبت و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی آموزش و پرورش استان قزوین اظهار کرد:
۷۱ جلد کتاب در سامانه بارگذاری شده و در بحث غربالگری، جستجوی نظام دار برای یافتن دانش آموزان دارای مشکلات روانی اجتماعی موضوع مورد هدف است که بر پایه چهار نوع نماد روانشناختی، اجتماعی، نشانگان محور و اورژانس می باشد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۶۸۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای سطح کیفی آموزش به دانشجویان با تبیین اهمیت یادگیری عمیق

مهدی چنگیزی معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره برگزاری نخستین دوره یادگیری عمیق (تعاملی) در این واحد دانشگاهی اظهار کرد: بر اساس سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی با برگزاری کارگاه‌های آموزشی متعدد که با حضور مدیران گروه‌های آموزشی در ابتدای نیمسال اول ۱۴۰۳-۱۴۰۲ در دانشکده‌های واحد اراک برگزار شد، اهمیت یادگیری عمیق در ارتقای سطح کیفیت آموزش به دانشجویان تبیین و مورد تأکید قرار گرفت.

وی افزود: عناوین آموزشی این کارگاه شامل مباحث پداگوژی و ایجاد مهارت در فرایند آموزش، آشنایی با هرم یادگیری، مبانی یادگیری عمیق (تعاملی)، آشنایی با برخی روش‌های کارگروهی، مقایسه روش‌های سنتی و نوین در فرآیند یاددهی و یادگیری، مثلث تدریس، انواع یادگیرنده‌ها و تکنیک‌ها و روش‌های تدریس به آنها، زمینه‌های یادگیری، شیوه‌های تولید محتوای آموزشی و آشنایی با برخی پلتفرم‌های تولید محتوا نظیر Camtasia بوده است.

معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک بیان کرد: این طرح به‌منظور شناسایی ظرفیت‌های موجود در دانشگاه‌ها و بررسی مزایا و معایب آموزش یادگیری عمیق (تعاملی) به‌صورت پایلوت برای دروس فیزیک ۲ و ریاضی ۲ تعریف شد. بدین منظور از هر استان یک واحد دانشگاهی به‌عنوان مجری طرح انتخاب و پس از معرفی مدرس دروس مورد بحث به سازمان مرکزی در جلسه‌ای اهداف و جزئیات آن برای اساتید تبیین شد.

چنگیزی افزود:‌ از استان تهران، واحد تهران شمال، از استان مرکزی، واحد اراک و از استان آذربایجان شرقی واحد تبریز برای اجرای این طرح گزینش شدند و به‌منظور مقایسه دقیق اثرات یادگیری عمیق با آنچه از آن به یادگیری رایج (سنتی) یاد می‌شود، مقرر شد دو کلاس با ظرفیت ۳۵ نفر با توزیع دانشجویی، سرفصل و زمان برگزاری یکسان از رشته‌های کامپیوتر، صنایع و مکانیک ارائه شود که در یکی از آنها روش‌های یادگیری عمیق پیاده‌سازی شده و دیگری به همان شیوه رایج قبل تدریس صورت پذیرد.

وی مطرح کرد: در کلاس یادگیری عمیق (تعاملی)، استاد به‌عنوان راهنما در کنار دانشجویان حضور دارد و با مشارکت دادن آنها در مباحث درسی، تفهیم مطالب را تسهیل و تعمیق می‌بخشد.

معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با بیان اینکه قبل از شروع نیمسال و برگزاری کلاس‌ها، مطالب و سرفصل دروس در قالب طرح درس به‌طور دقیق مشخص و مطالب ارائه و در هر جلسه تعیین شود، ادامه داد: برای هر جلسه، سه کاربرگ در نظر گرفته‌شده که هر هفته متناسب با مطالب درسی آن جلسه از طریق سامانه کاتب در اختیار دانشجویان قرار می‌گیرد.

چنگیزی توضیح داد:‌ کاربرگ شماره یک شامل خلاصه‌ای از درس هفته جاری بوده که به‌طور کلی اهداف و رئوس درس را بیان می‌کند. دانشجویان موظف هستند پیش از حضور در کلاس با مطالعه کاربرگ شماره یک ضمن آشنایی کلی با مبحث روز، پیش‌زمینه ذهنی برای مطالبی که در کلاس توسط استاد بیان خواهد شد، پیدا کنند. کاربرگ شماره ددو شامل نمونه‌ها و تمریناتی است که در کلاس توسط استاد مطرح و با همکاری دانشجویان حل شده و مورد بررسی قرار می‌گیرند. به‌منظور مشارکت بیشتر دانشجویان در مباحث درسی، بر اساس تکنیک آموزش«پازلی» دانشجویان به هفت گروه پنج نفره تقسیم شدند و فعالیت کلاسی آنها به‌صورت گروهی انجام می‌پذیرد.

وی تشریح کرد: برای سنجش تلاش و نیز معلومات هر یک از دانشجویان، به‌طور تصادفی افرادی انتخاب می‌شوند که باید نحوه حل هر سؤال را برای دیگر دانشجویان به‌طور شفاهی تشریح کند و کاربرگ شماره سه شامل تمرینات پایان هر فصل بوده که به‌عنوان کار در منزل به‌صورت گروهی به دانشجویان ارائه می‌شود تا با مشارکت یکدیگر مسائل مطرح‌شده را حل و پاسخ سؤالات را به استاد ارائه کند. پس از بررسی جواب‌ها توسط استاد، سؤالاتی که به اشتباه حل شده و یا نیازمند توضیح هستند در کلاس مطرح و پس از رفع ابهام و اشکال، به‌طور کامل حل می‌شوند.

معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک گفت: علاوه بر این برای هر یک از دانشجویان به انتخاب خود و تأیید استاد، یک یا چند موضوع پژوهشی مرتبط با درس در نظر گرفته می‌شود که دانشجویان ملزم به ارائه شفاهی آن در کلاس‌های بازآموزی هستند. کلاس‌ها بازآموزی در هر ماه یک جلسه برگزار خواهد شد و در آن به موضوعات مرتبط با درس و فراتر از کتاب درسی پرداخته می‌شود.

به گزارش آنا، نخستین دوره کشوری یادگیری عمیق با مشارکت استان‌های تهران، مرکزی، اصفهان و آذربایجان شرقی در نیمسال دوم ۱۴۰۳-۱۴۰۲ برگزار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پوست اندازی در اسکی با ورود نسل جدید مربیان و مدرسان
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • افزوده شدن۶ کلاس درس به فضا‌های آموزشی شهرستان خواف
  • زجر خلاقیت زیر زنجیر کتاب‌های درسی
  • نیمه اردیبهشت ؛ زمان ثبت نام کلاس اولی ها در استان سمنان
  • تصاویری از کلاس آموزش نماز و قرآن ویژه کودکان در مسجد روستای الیف
  • ارتقای سطح کیفی آموزش به دانشجویان با تبیین اهمیت یادگیری عمیق
  • همایش آموزش پزشکی با شعار «از کلاس درس تا عرصه» برگزار می شود
  • ۱۵ اردیبهشت زمان ثبت نام کلاس اولی‌ها در استان سمنان است
  • رویکردی نوین در آموزش دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی