Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان اندیمشک شهر آزادی را قطب تولید گندم آبی شهرستان اندیمشک و استان خوزستان دانست و گفت: سطح زیر میزان کشت گندم آبی در شهر آزادی، امسال به هفت هزار هکتار می‌رسد. ۱۷ آذر ۱۳۹۷ - ۲۱:۳۰ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

سید هدایت اله موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اندیمشک، توسعه کشت گندم را یکی از مهم‌ترین برنامه‌های جهاد کشاورزی شهرستان اندیمشک دانست، اظهار داشت: گندم، یک محصول مهم غذایی است و به همین جهت از کشت گندم به صورت ویژه در شهرستان حمایت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که امسال گندم در 5 مرکز کشاورزی شهرستان اندیمشک کشت  می‌شود،  افزود: آزادی، لور، حسینیه، سرخکان و مازو مراکز کشت گندم امسال اندیمشک بوده و کشاورزان شهرستان پس از کشت این محصول، گندم تولید شده را به شهرهای و استان‌های مختلف کشور صادر می‌کنند.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان اندیمشک با اشاره به این که امسال گندم در شهرستان به دو روش دیم و آبی کشت و تولید می‌شود، عنوان کرد: میزان کشت گندم آبی شهرستان اندیمشک 12 هزار هکتار و میزان کشت گندم دیم نیز امسال در شهرستان به بیش از از 22 هزار هکتار می‌رسد.

خوزستان| بارندگی بیش از 120 میلیارد ریال به مزارع اندیمشک خسارت وارد کرد

خوزستان| 48 هزار هکتار از اراضی کشاورزی اندیمشک به کشت پاییزه اختصاص یافت

 خوزستان| سد بالارود اندیمشک تا پایان امسال آبگیری می‌شود

شهر آزادی قطب تولید گندم آبی شهرستان اندیمشک و استان خوزستان است

وی شهر آزادی را قطب تولید گندم آبی شهرستان اندیمشک و استان خوزستان دانست و گفت: میزان سطح میزان کشت گندم آبی در شهر آزادی، امسال به هفت هزار هکتار می‌رسد که این میزان در مرکز لور شهرستان 2 هزار و 800 هکتار و در شهر حسینیه نیز بیش از 200 هکتار است.

موسوی با اشاره به این که امسال بیش از 34 هزار هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان اندیمشک به تولید گندم اختصاص یافته است، بیان کرد: مازو با اختصاص 6 هزار و 800 هکتار و سرخکان و حسینیه هر کدام با اختصاص 6 هزار هکتار از اراضی کشاورزی خود به تولید گندم دیم، مهم‌ترین تولید کنندگان این محصول کشاورزی در شهرستان اندیمشک هستند.

وی میزان کشت گندم دیم مرکز لور را 2 هزار و 500 هکتار دانست و خاطر نشان کرد: به صورت کلی امسال بیش از 5 هزار و 300 هکتار از اراضی کشاورزی مرکز لور شهرستان اندیمشک به کشت گندم  و به دو روش دیم و آبی اختصاص یافته است تا شهرستان اندیمشک به قطب تولید گندم استان خوزستان تبدیل شود.

در فصل کشت گذشته، بیش از 31 هزار تن از اراضی کشاورزی شهرستان اندیمشک به کشت گندم اختصاص یافته بود

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان اندیمشک با بیان این که در فصل کشت گذشته، بیش از 31 هزار تن از اراضی کشاورزی شهرستان اندیمشک در بخش‌های شهری و روستایی به تولید انواع گندم اختصاص یافت، افزود: از این میزان سطح زیر کشت، 19 هزار هکتار آن به کشت گندم آبی و 12 هزار هکتار از کشاورزی شهرستان اندیمشک نیز به کشت گندم دیم اختصاص یافت.

وی با اشاره به افزایش کشت گندم در شهرستان اندیمشک، ادامه داد: پیش بینی می‌شود امسال پس از پایان فصل کشت گندم در شهرستان اندیمشک و با راه اندازی مرکز قرنطینه، بیش از یک هزار کمباین مهاجر وارد شهرستان شده و در عملیات برداشت گندم استان خوزستان حضور داشته باشند.

انتهای پیام/ن

R41468/P1361/S6,57/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۶۸۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندار: عمده کشت نهال در کشور به خوزستان اختصاص یافت

ایسنا/خوزستان استاندار خوزستان گفت: آماری که در سامانه منابع طبیعی کشور برای کشت نهال ثبت شده ۹۰ هزار هکتار است که ۷۳ هزار هکتار از آن فقط به خوزستان اختصاص دارد و ۱۷ هزار هکتار نیز برای سایر استان ها در نظر گرفته شده است.

علی‌ اکبر حسینی‌ محراب در پایان نشست بررسی طرح زراعت چوب که امروز، ۵ اردیبهشت ماه برگزار شد، توضیح داد: زراعت چوب یک کار جدید است که می‌تواند بخشی از کانون‌های ریزگرد را تحت پوشش قرار داده و در کنار آن موجب شکل‌گیری تولید صنایع چوب و ایجاد زنجیره اشتغال شود.

وی افزود: این طرح در قالب سفر هیئت دولت مطرح شد و مورد تایید دولت قرار گرفت. خوزستان حدود شش میلیون هکتار زمین دارد و اجرای این طرح در ۳۰۰ هزار هکتار در طول ۴ سال پیش‌بینی شده است.

به گزارش ایسنا، حسینی محراب ادامه داد: در هر هکتار از طرح زراعت چوب بیش از هزار درخت اکالیپتوس و گونه‌های مشابه کشت می‌شود که پس از چهار سال به تولید می‌رسد و طی این مدت از برگ آن جهت گرفتن اسانس استفاده می‌شود و دو یا سه کارخانه به این منظور راه‌اندازی شده است.

استاندار خوزستان با بیان اینکه این کار درآمد نسبتاً خوبی نسبت به کشت سایر محصولات دارد، اظهار کرد: کار خوبی که در سال زراعی جاری که معمولا آغاز آن را از ۳۰ شهریور لحاظ می‌کنند صورت گرفته، کشت نهال در حدود ۱۷ هزار و ۴۰۰ هکتار در استان است و رقم مصوب ۴۶ هزار هکتار بوده که رقم قابل توجهی است؛ درخواست‌هایی که شرکت‌ها و کشاورزان مختلف نیز داشتند بیش از ۱۰۰ هزار هکتار است.

حسینی محراب گفت: در گذشته در سال‌های طولانی مجموعاً دو هزار هکتار در زمینه زراعت چوب در استان زیر کشت رفته است و کشتی که در سال زراعی جاری شده بیش از هشت و نیم برابر نسبت به گذشته است.

وی افزود: آماری که در سامانه منابع طبیعی کشور برای کشت نهال ثبت شده ۹۰ هزار هکتار است که ۷۳ هزار هکتار از آن فقط به خوزستان اختصاص دارد و ۱۷ هزار هکتار نیز برای سایر استان‌ها در نظر گرفته شده است و دلیل آن هم این است که طرح زراعت چوب را به عنوان یک پروژه ملی در نظر گرفته‌ایم که می‌تواند کمک زیادی به آب و هوا و تولید و اشتغال استان داشته باشد.

استاندار خوزستان با اشاره به اینکه شهرک‌های صنایع چوب و مبلمان نیز می‌تواند در کنار اجرای طرح زراعت چوب ایجاد شوند، عنوان کرد: فارغ‌التحصیلان دانشگاهی نیز می‌توانند نقش مهمی در پیشبرد این پروژه داشته باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیش بینی برداشت افزون بر ۶ هزار تن غلات در گراش
  • یکپارچه سازی اراضی لرستان ضروری است
  • تولید ۵.۵تن گندم آبی در هر هکتار از مزارع لرستان
  • آغاز برداشت گندم از سطح سه هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور
  • اختصاص عمده کشت نهال در کشور به خوزستان
  • ۸۹۰۰۰هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت گندم اختصاص یافته است
  • برداشت چغندر قند از اراضی کشاورزی خوزستان
  • ۵۰۰ هکتار از اراضی پلدختر به کشت باقلا اختصاص پیدا کرد
  • استاندار: عمده کشت نهال در کشور به خوزستان اختصاص یافت
  • عمده کشت نهال در کشور به خوزستان اختصاص یافت