Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-25@20:38:31 GMT

فعالان قرآنی در خط مقدم طرح تربیت حافظان هستند

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۶۹۵۲۸

فعالان قرآنی در خط مقدم طرح تربیت حافظان هستند

به گزارش ایکنا از گیلان، حجت‌الاسلام مجتبی شغلی، نماینده شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور امروز در نشست هماهنگی اجرای طرح حفظ جزء ۳۰ ( بشارت ۱۴۵۲) که در اداره کل اوقاف گیلان برگزار شد، اظهار کرد: از برکات نظام جمهوری اسلامی انس با قرآن است.

وی با اشاره به برگزاری طرح ملی حفظ جزء ۳۰ از تابستان سالجاری، افزود: امسال یک وفاق ملی برای اجرای طرح حفظ جزء ۳۰ در کشور ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور با تقدیر از عملکرد برخی از دستگاه‌های اجرایی کشور در برگزاری این طرح، گفت: آموزش و پروش اولویت اول فرهنگی امسال خود را حفظ جزء 30 و اجرای طرح بشارت ۱۴۵۲ قرار داده است.

وی اعلام کرد: ناجا در سالجاری نزدیک به ۱۰ میلیارد تومان برای اجرای طرح بشارت ۱۴۵۲هزینه کرد و در کنار سازمان از موفق‌ترین نهادها در حفظ جزء 30 بود.

حجت‌الاسلام شغلی با بیان اینکه طرح ملی حفظ جزء ۳۰ محدودیت سنی ندارد، گفت: سه میلیارد تومان برای جوایز این طرح بودجه تعیین شده است و قسمت اعظم این جوایز متعلق به دانش‌آموزان است.

نماینده شورای توسعه فرهنگ قرآنی از اعطای جایزه به ۳۵ هزار نفر از برندگان طرح بشارت ۱۴۵۲ خبر داد و گفت: تاکنون در کشور طرحی به این عظمت نداشتیم و باید هرکس در هر مقامی گامی در این حوزه بردارد.

وی به تولید محصولات و نرم افزارهای مرتبط با این طرح اشاره کرد و افزود: اپلکیشن «بشارت» برای بزرگسالان و «سینا روبیک» برای دانش‌آموزان و معلمان در این راستا تولید شده و مورد استفاده کاربران تلفن‌های همراه است.

حجت‌الاسلام شغلی بیان کرد: مدرسه حفظ شبکه قرآن هم ساعت 20 هر شب به اجرای این طرح از طریق رسانه ملی می‌پردازد.

وی اضافه کرد: کمپین «تو هم می‌تونی» با تاکید بر این نکته که امسال هر کسی با هر مقدار محفوظاتی می‌تواند در این آزمون شرکت کند، در فضای مجازی و به صورت پوستر به عموم مردم اطلاع رسانی شده است.

نماینده شورای توسعه فرهنگ قرآنی گفت: علاقمندان از مرکز آموزش مجازی قرآن کریم سازمان اوقاف هم می‌توانند برای شرکت در طرح ملی ۱۴۵۲ استفاده کنند.

وی با تاکید بر لزوم تشکیل جبهه فرهنگی قرآنی برای حفظ جزء 30 در کشور، گفت: با وجود همه تلاش‌های انجام شده در حوزه فعالیت‌های قرآنی در کشور هنوز برای رسیدن به جایگاه مطلوب فاصله داریم.

حجت‌الاسلام شغلی با بیان اینکه فعالان قرآنی در خط مقدم طرح تربیت حافظان هستند، گفت: برکت و نور و امیدی در کار قرآنی هست در هیچ کاری نیست.

وی تصریح کرد: فعالیت قرآنی وابسته به هیچ حزب و جریانی نیست و رنگ و بوی الهی دارد، تنها فعالیتی که در امت اسلامی اشتراک محض دارد، فعالیت قرآنی است.

نماینده شورای توسعه فرهنگ قرآنی با اشاره به سابقه حفظ در کشورهای اسلامی دیگر، گفت: تعداد حافظان قرآن کریم کشور با در نظر گرفتن زمینه اعتقادی و امکانات جامعه ما در شان ایران نیست.

حجت‌الاسلام شغلی خاطرنشان کرد: قرآن کریم مانند باغی است که هر کسی با هر دید مادی و معنوی در آن وارد شود می‌تواند میوه مورد نظر خود را از آن می‌چیند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن فعالیتهای قرآنی حجت الاسلام شغلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۶۹۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به قرآن، بسیاری از مشکلات امروز ما را حل می‌کند

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد منتخب مجلس دوازدهم گفت: در صورتی که به قرآن توجه شود شاهد خیلی از مسایل و مشکلات امروزی جامعه نخواهیم بود و به دادگاه و پاسگاه نیاز نخواهیم داشت.

محمد بهرامی چهارشنبه شب در یک محفل قرآنی و در جمع برخی از فعالان قرآنی شهر یاسوج افزود: در خصوص مشارکت همه مردم استان کهگیلویه و بویراحمد در انتخابات ۱۱ اسفند به خصوص مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون که در سطح کشور بالاترین مشارکت را داشتند، تقدیر و تشکر می کنم.

وی اظهار کرد: امیدوارم برخی از مسئولان این مردم را که با انگیزه بالا و اعتماد پای کار آمد و مشارکت بالایی را رقم زدند، پشیمان نکنند.

منتخب شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون به نمایندگی بعنوان قدرت نگاه نکردم، خاطرنشان کرد: یک خوشنامی قبل از مجلس دارم امیدوارم خداوند کمک کند که این خوشنامی که خدمت به مردم است، بماند.

بهرامی تصریح کرد: در مسیر خدمت به مردم نیاز به حمایت همه دارم، این جریان مربوط به قومیت، جریان سیاسی و گروه خاصی نیست بلکه جریان مردمی و متعلق به همه مردم است و تاکنون سعی کردم نگاه و رفتار ما مردمی باشد.

وی ادامه داد: خیلی از مشکلات در حوزه فرهنگی و نرم است که اگر از قرآن مجید الگو بگیریم بهترین الگو برای ماست.

منتخب شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون عنوان کرد: دو موضوع که دنیا بعنوان فرهنگ غنی به آن توجه کرده انسان محوری و علم محوری است و در این زمینه باید از همه داشته های که داریم استفاده کنیم.

بهرامی تاکید کرد: مشکل جامعه ما اینست که کمتر به مسایل قرآنی توجه می شود و در صورتی که به قرآن توجه شود شاهد خیلی از مسایل و مشکلات امروزی جامعه نخواهیم بود و به دادگاه و پاسگاه نیاز نخواهیم داشت.

وی اظهار کرد: در گذشته ارزش‌های بین شورا و شهرداری بود که الان یا گیر نمی آیند و یا کم رنگ شده اند.

منتخب شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس دوازدهم گفت: چرا اگر مسئولان و دستگاه‌ها ناکارآمد هستند به پای دین نوشته می شود، باید برای جوانان و نسل امروزی تشریح و تبیین شود که راه خیر و صواب همین راه قرآن و دین است.

بهرامی افزود: طی کردن راه توسعه ناشی از حوزه فرهنگی است و در این حوزه اصل قرآن و مسایل قرآنی است.

همچنین سید الیاس چراغ زاده از فعالان قرآنی در این نشست با بیان اینکه دغدغه اصلی مردم هم اکنون معیشت است، گفت: از آنچه ضربه می خوریم تهاجم فرهنگی غرب است که آثار مخربی را برجای گذاشت و یکی از دلایل این مسأله فاصله گرفتن از قرآن است.

وی خطاب به منتخب شهرستانهای بویراحمدی دنا و مارگون افزود: در مجلس شورای اسلامی روحیه فرهنگی خود را حفظ کرده و قرآن را یاری کنید.
علی نسب یکی دیگر از فعالان قرآنی نیز گفت: تقاضای فعالیت های قرآنی در سطح ملی داریم و نیاز است که مدیران بیشتر به قرآن توجه داشته باشند.
جلالی از فعالان قرآنی در ادامه با بیان اینکه دغدغه های قرآنی، فرهنگ قرآنی و خدمت به مردم باید مدنظر مسئولان باشد، گفت: خدمت به مردم دغدغه قرآن و فرهنگ قرآن است.

وی افزود: تا چشم بر هم بزنیم چهار سال دوره نمایندگی مجلس تمام می شود بنابراین آنچه می تواند در راستای اشاعه و توسعه فرهنگ قرآنی انجام دهید.
جلالی بیان کرد: اگر به قرآن و فرهنگ قرآنی توجه می شد این همه مشکلات بخصوص مشکلات معیشتی، مسایل اجتماعی و فساد اقتصادی در جامعه نداشته ایم.

این فعال قرآنی تصریح کرد: همه ما مسئول هستم و وظیفه داریم در حوزه قرآنی کار کرده و در اشاعه فرهنگ قرآنی بتوانیم ادای دین کنیم.

حسنی یکی دیگر از فعالان قرآنی نیز گفت: هر که می‌گذرد از قرآن عقب تر می مانیم و باید طوری عمل کنیم که این عقب ماندگی را جبران کرد. بهترین جا برای ترویج فرهنگ قرآنی مدرسه است و باید جلوی بی سوادی و ضعف قرآنی در مدارس گرفته شود و آموزش و پرورش تلاش ها و فعالیتهای بیشتری در این زمینه داشته باشد.

وی بیان کرد: مجلس دوازدهم می تواند به آموزش قرآن توجه بیش از پیش داشته باشد.

به گزارش ایسنا، همچنین گودرز خلفی از دیگر فعالان قرآنی با نامید بر عملکرد آموزش و پرورش در سطح کلان گفت: باید به رشته های فنی و مهندسی و علوم انسانی بیشتر توجه شود مدرک گرایی در دانشگاه‌ها کنترل شود.


انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تجلیل از قاریان، خادمان و فعالان قرآنی در ارومیه
  • حافظان قرآن به عنوان سفیران تاثیرگذار نقش آفرینی کنند
  • معرفی حافظان و قاریان در ترویج رفتارهای قرآنی اثرگذار است
  • ارتقای قاریان جوان در طرح ملی تلاوت شباب الرضا(ع)
  • توجه به قرآن، بسیاری از مشکلات امروز ما را حل می‌کند
  • خادمان قرآنی و فعالان طرح «مسطورا» در کرمانشاه تجلیل شدند
  • دعوت میزبان برنامه محفل برای تماشای مسابقه قرآنی‌ها
  • تجلیل از فعالان و عوامل برگزار کننده محفل قرآنی در ایلام
  • تربیت میلیونی حافظان قرآن کریم باید به یک مطالبه عمومی و گفتمان تبدیل شود
  • خراسان رضوی میزبان بزرگترین رویداد قرآنی است