Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سید امین قاسمی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان شامگاه شنبه در شورای برنامه ریزی و توسعه لرستان در سخنانی با اشاره به اینکه بر اساس آخرین پیگیری های صورت گرفته از طریق سازمان مرکزی هنوز همه موافقت نامه های مربوط به جدول شماره ۹ و حوزه های شناور بودجه مبادله نشده است، اظهار داشت: توزیع استانی نیز در این زمینه هنوز نداشته ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، در ادامه سخنان خود با اشاره به اختصاص ۴۰۰ میلیون تومان برای ایجاد زیرساخت های گردشگری در لرستان، گفت: همچنین حدود یک میلیارد تومان اعتبار دیگر نیز برای مرمت اشیا و آثار تاریخی و همچنین تملک محوطه ها، آثار تاریخی و ثبت آثار به استان اختصاص پیدا کرده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان، تاکید شد: به ما قول داده اند که تا پایان آذر ماه موافقت نامه ها در این زمینه مبادله شود توزیع استانی صورت گیرد.

کد خبر 4479742

منبع: مهر

کلیدواژه: اداره کل میراث فرهنگی لرستان امین قاسمی گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۶۹۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت توسعه سیاحتی سپاهان، بازوی قدرتمند گردشگری اصفهان / مشارکت ویژه با بخش خصوصی

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: مهم‌ترین نکته در روند اداره و ارتقای فعالیت‌های شرکت توسعه سیاحتی، توجه به تنوع سلایق، استفاده از حداکثر ظرفیت‌ها و به کارگیری و مشارکت با بخش خصوصی است که می‌تواند عاملی برای تبدیل آن به بازوی قدرتمند گردشگری اصفهان باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی صالحی در حاشیه بازدید از محورهای عملیاتی و عملکردی شرکت توسعه سیاحتی سپاهان اظهار کرد: سال ۱۴۰۱ فرصتی بود که بتوانیم مجموعه‌های از دست رفته حوزه گردشگری تفریحی را در شهر اصفهان ارتقا دهیم و این اتفاق افتاد.

وی افزود: شرکت توسعه سیاحتی سال ۱۴۰۲ را با توجه سیاست‌گذاری که در سطح کلان شورای اسلامی شهر و شهرداری انجام داده بودند، به شکلی هدف‌گذاری کرد که بتوانیم ظرفیت‌های جدیدی را اضافه کنیم و فکر می‌کنم مجموعه هیئت مدیره، مدیرعامل و همکاران شرکت این هدف را خیلی خوب اجرایی کردند.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه ما سال گذشته نیز توسعه زیرساخت‌ها را داشتیم که در سال ۱۴۰۳ قابلیت استفاده را دارند و هم زیرساخت‌های قبلی حفظ و ارتقا یافت، بیان کرد: علاوه بر آن برای سرمایه‌گذاری‌های آتی قدم‌های بزرگی برداشته شد و به نظرم در مدت ۲ سال و نیمی که از فعالیت شرکت می‌گذرد، به همه اهداف مدنظر از نظر احیا و ایجاد زیرساخت‌ها، همچنین از نظر برداشتن گام‌های بزرگ برای ایجاد ظرفیت‌های بزرگ در مقیاس کلان پروژه‌ها، دست یافتیم.

وی خاطرنشان کرد: مهم‌ترین نکته در روند اداره و ارتقای فعالیت‌های شرکت توسعه سیاحتی، توجه به تنوع سلایق، استفاده از حداکثر ظرفیت‌ها و به کارگیری و مشارکت با بخش خصوصی است و این مهم منجر به آن شده که زیرساخت‌های جدید به فناوری مجهز و با ذائقه مخاطب منطبق و به‌روز باشد و خلاقیت، جذابیت، تنوع قشر و سنین مختلف را در برگیرد.

صالحی ادامه داد: فکر می‌کنم که هم از نظر مخاطب و هم از نظر اقتصادی، اقداماتی که در جهت احیا و توسعه زیرساخت‌ها در مجموعه‌های تحت مدیریت شرکت انجام شده، کاملاً بازدهی داشته و در کوتاه مدت بازگشت دارد. امیدوارم که شرکت بتواند با همین قدرت کارش را ادامه دهد چون فارغ از این ایام و مدیریت شهری، به نظرم مجموعه‌های تحت مدیریت شرکت توسعه سیاحتی از بازوهای آینده اصفهان هستند.

وی گفت: با توجه به اینکه قرار است اصفهان به سمت گردشگری حرکت کند، بی‌شک یک شرکت و بازوی قوی با برند و نگاه بین‌المللی همچون شرکت توسعه سیاحتی نیاز دارد تا بتواند به این روند کلان و نگاه به اصفهان آینده، عینیت ببخشد و به تحقق آن کمک کند؛ به نظرم شرکت توسعه در برندینگ و اعتبارزایی مجدد و مضاعف موفق بوده است و این مهم یکی از دلایل موفقیت شرکت نسبت به همه بخش‌ها است.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: با قاطعیت می‌گویم که از نظر عدد و ریال و از نظر اقدام، موفق‌ترین بخش ما در حوزه سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، مجموعه شرکت توسعه سیاحتی سپاهان بوده و برند خودش را در این فضا ارتقا داده است. اگر می‌خواهیم نسبت به آن چیزی که امروز انجام شده، قدم‌های بزرگ‌تری برداریم، شهرداری باید از نظر اعتبار مادی و معنوی پشتیبانی لازم را انجام داده و ظرفیت‌های تصمیم‌گیری را برای شرکت فراهم کند تا شرکت نیز بتواند نقش خودش را در قامت یک شریک استراتژیک در ابر پروژه‌های تفریحی برای بخش خصوصی ایفا کند.

وی اظهار داشت: این پشتیبانی شامل مقررات‌زدایی، اجازه و اختیار، پشتیبانی براساس دارایی‌های اقتصادی شهرداری، افزایش مشارکت مردم در هر دو حوزه تأمین مالی و سرمایه‌گذاری و غیره می‌شود تا بتوانیم شرکت توسعه سیاحتی را به عنوان یک شریک بین‌المللی استراتژیک و قابل اعتنا برای اجرای ابرپروژه‌ها، برای بخش خصوصی تعریف کنیم.

کد خبر 740011

دیگر خبرها

  • قم برای رونق اقتصادی در صنعت گردشگری و زیارت می تواند موفق باشد
  • خسارت ۱۳۰ میلیاردی سیل اخیر در الیگودرز
  • نوروزگاه چهلستون، ظرفیتی برای معرفی شهرستان‌ها
  • شرکت توسعه سیاحتی سپاهان، بازوی قدرتمند گردشگری اصفهان / مشارکت ویژه با بخش خصوصی
  • تقویت زیرساخت‌های گردشگری منجر به ایجاد درآمدهای پایدار می‌شود
  • ایجاد زنجیره ارزش در محصولات کشاورزی یکی از برنامه‌های راهبردی لرستان است
  • ۵۰۰۰ میلیارد ریال برای جبران سیل سیستان و بلوچستان اختصاص داده شد
  • اختصاص اعتبار به طرح‌های میراث فرهنگی در چهارمحال و بختیاری
  • توزیع ۱۹ هزار و ۱۱۳ تن قیر رایگان در لرستان
  • ۵۰۰ تن گوشت قرمز وارد استان بوشهر شده و در حال توزیع است