Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه سیاسی جهان نيوز: نفوذ پروژه ای است که چندی است به آن از سوی مقامات کشورمان خصوصا رهبر معظم انقلاب تاکید فراوانی شده است. هوشیاری برای جلوگیری از عواملی که سعی دارند با ورود به حوزه‌های مهم داخلی از درون به کشورمان آسیب جدی بزنند، یکی از مواردی است که بارها تاکید شده است.

این روزها سایه تروریسم در کشورمان نیز بیش از گذشته احساس می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از حادثه تروریستی اهواز در اثنای رژه نیروهای مسلح گرفته تا حمله انتحاری چند روز گذشته چابهار که دست کشورهای منطقه از جمله عربستان در آن دیده می‌شود، نشان می دهد که به پروژه نفوذ و ناامن کردن کشور به طور همزمان در دستور کار دشمن قرار دارد. چراکه شواهد و قرائن نشان می دهد که رژیم‌هایی منطقه ای که عامل بی ثبات سازی خاورمیانه هستند برای ایران نیز برنامه دارند. موضوع بندر چابهار که از سوی آمریکایی‌ها خارج از تحریم‌ها عنوان شد اما دشمن سعی می کند با ناامن سازی این منطقه تجاری به نوعی تحریم تروریستی در این حوزه به وجود بیاورید یکی از همین مسائل مهم است.

دیروز نیز، «حجت الاسلام منتظری» دادستان کل کشور از وزارت اطلاعات خواست تا دستگاه‌های اقتصادی را رصد کند و گفت: «براساس اطلاعاتی که داریم نفوذی‌ها در بخش‌های مختلف اقتصاد کشور تلاش می‌کنند که ضربه اقتصادی دشمن را کاری کنند.»

این مسئول عالی قضایی با اشاره به وضعیت امروز کشور تصریح کرد: ما در یک جنگ جدی دشمن قرار گرفته‌ایم. جنگی که هم اقتصاد کشور را و هم ارزش‌های دینی و انقلابی و هم امنیت ما را در حوزه‌های مختلف هدف‌گیری کرده است.

اما درحالی که مقامات مختلف از پروژه نفوذ در کشورمان سخن می گویند، شاهد نوعی برخورد سیاسی جناحی با پروژه نفوذ در دولت هستیم. «حسن روحانی» که پیش از این گفته بود "درهرچه متخصص نباشم در "امنیت ملی" متخصصم" اما الان در دولتش پرونده نفوذی ها مساله جدی است.

جالب اینجاست این پروژه تا به جایی است که در برخی سازمان‌ و نهادهای دولتی جاسوسان و نفوذی‌هایی شناسایی و دستگیر شده اند، اما رفتار دولتی ها در این حوزه گاها با مسامحه و برخورد سیاسی همراه بوده که این افراد را نفوذی ندانسته وحتی به دستگاه‌های امنیتی کشور هم انتقاد می کنند. این انتقادات حتی به رسانه‌ها هم که در این زمینه دغدغه دارند نیز کشیده شده است.

چندی پیش بود که «حسام الدین آشنا» مشاور فرهنگی رئیس جمهور در توییتی که مانند اغلب توییت های وی مبهم و کنایه آمیز است، نوشت: « از فارس که مثل پلیس فتا مراقب همه چیز هست تقاضا می کنیم اجازه بدهند افتخار امنیتی کردن جمعیت شناسی به دیگران برسد برای شما همان حوزه محیط زیست فعلا کافی است.»

آشنا پیشتر در خصوص جاسوسی در پوشش محیط زیست در توییتی نوشته بود: «جاسوسان لازم نیست در پوشش سمن‌های محیط زیست اطلاعات کشور را جمع آوری کنند؛ آنها می‌توانند با ادعاهای فوق انقلابی و به اسم درز دادن مکاتبات سری، نه تنها سیگنالهایی برای اربابان خود ارسال کنند بلکه منویات آنان را در تولید اختلاف در حاکمیت دنبال کنند.»

به نظر می رسد مشاور فرهنگی رئیس جمهور انتظار دارد که جاسوسان در پوشش هایی که وی علاقه ندارند مانند محیط زیست وارد نشوند.

این درحالی است که در سال گذشته فردی که به دفتر آشنا نفوذ کرده بود توسط نهادهای امنیتی دستگیر شد. غلامحسین اژه‌ای سخنگوی قوه قضائیه این موضوع را تایید کرد.

با این اوصاف یک سوال اساسی باید از دولتی ها از جمله آشنا پرسید و آن هم این است که چرا با وجود اینکه در دولت نفوذی های متعددی دستگیر شده اند که در حوزه های مختلف خصوصا محیط زیست تعدادشان قابل توجه بوده است، دولت اقدام به تقویت اطلاعاتی امنیتی نمی کند. امروز با توجه به حملات تروریستی برنامه ریزی شده از سوی دشمنان موضوع امنیت بالاترین مسئله مهم در کشور است. عدم اهتمام و توجه به این مقوله سبب می شود که امنیت کشور در سطوح مختلف مختل شود و در این زمینه دولتمردان که گلوگاه های مهم کشور را در اختیار دارند بایستی بیشتر حساسیت بخرج دهند که متاسفانه دیده می شود گاه این حساسیت لازم وجود ندارد و برخوردها با موضوع جاسوسی و نفوذ سیاسی می شود.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۷۰۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه قهرمان‌سازی از رئیسی؛ کدام دستاورد دولت در قالب فیلم و سریال می‌گنجـد؟

دولت سیدابراهیم رئیسی قریب به 3 سال است که روی کار آمده و طی این مدت عملکردهای خود را در حوزه‌های مختلف به ثبت رسانده و دیگر به‌راحتی می‌توان عملکرد دولت را به بررسی و قضاوت نشست. اینکه دولت در چه حوزه‌ای چه عملکردی از خود به‌جای گذاشته است.

رئیسی و مردانش برخلاف آنچه گفتند و وعده دادند عملکردهای چندان موفقیت‌آمیز و امیدوارکننده‌ای در حوزه اقتصاد را نداشتند تا به جامعه اینگونه القاء کنند که عملکردی فراتر از دولت‌های گذشته داشتیم و بابت این عملکردها باید مورد تقدیر و تکریم هم قرار بگیریم.

روزنامه آرمان ملی نوشت: رئیس‌جمهور و دولتمردان معتقدند که وضعیت جامعه به‌لحاظ مسائل مختلف مساعد و رو به پیشرفت است و انتقادها نیز محلی از اعراب ندارد و آنها که از وضعیت فعلی انتقاد می‌کنند درکی از عملکرد دولت ندارند. از طرفی، اما تحلیلگران، کارشناسان و مردم عادی که این شرایط را با گوشت، پوست و استخوان خود لمس می‌کنند نظر دگرگونه‌ای دارند و معتقدند که دولت رئیسی نه تنها نسبت به گذشته عملکرد مطلوب‌تر و بهتری نداشته بلکه هر چه جلوتر می‌رود روند عملکردها و منبعث از آن شرایط جامعه بغرنج‌تر می‌شود.

نگاهی به افزایش لجام‌گسیخته قیمت‌ها در بازارهای مختلف مثل سکه و ارز که تاثیرات فزاینده خود را بر کالاهای مصرفی و مایحتاج مردم گذاشته و می‌گذارد بیانگر آن است که عملکرد دولت چندان قابل قبول نبوده و نیست.

جالب اینکه در چنین شرایط بغرنج اقتصادی برخی دولتمردان یا چهره‌های سیاسی و نمایندگان از عملکرد مطلوب دولت می‌گویند و معتقدند که باید از این عملکرد فیلم درست کرد و به نمایش عموم درآورد. چنانکه سیدمحمد حسینی، معاون پارلمانی دولت شهریورماه گذشته در این خصوص گفته بود: «لازم است برای تک تک این اقدامات و دستاوردها مستند و حتی فیلم و سریال ساخته شود و نمایشگاه برپا گردد.» این همان اختلاف نگاه به عملکردهاست که جامعه خود را در وضعیت بغرنجی می‌بیند، اما دولت و جریان همراه معتقد به ساخت فیلم از عملکردهای دولت هستند.

* 2 نوع فیلم از عملکرد دولت

نگاهی به کارکرد 3 ساله دولت نشان می‌دهد که دولت در تحقق بسیاری از وعده‌های خود از جمله ساخت یک میلیون مسکن؛ ایجاد یک میلیون شغل، رساندن تورم به نصف و تک رقمی کردن آن و تک نرخی کردن ارز ناموفق بوده است. مسائلی چون برجام و FATF نیز به حال خود رها و کلا کنار گذاشته شده است. اما اینکه برخی بدون نگاه به این مسائل و گویی اینکه در این جامعه زندگی نمی‌کنند و از دولت عملکرد اقتصادی حمایت می‌کنند قابل تامل است.   چنانکه اخیرا حجت‌الاسلام مرتضی آقاتهرانی، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت؛ «قطعا با توجه به اقدامات دولت لازم است که فیلمی از این اقدامات ساخته شود. اطلاع‌رسانی و اینکه مردم را در جریان اقدامات شایسته دولت قرار دهیم باید انجام شود. دولت دستاوردهای مثبتی در حوزه سیاست خارجی و داخلی داشته است که باید در این رابطه اطلاع‌رسانی شود و بهتر است این اطلاع‌رسانی در قالب ساخت فیلم یا مستند باشد.»   با مطالعه برخی از این اظهارات دقیقا این پرسش پیش می‌آید که باید از کدام اقدام و عمل دولت فیلم ساخت که مردم ببینند و از دیدن آن لبخند رضایت بر لبان‌شان بنشیند. تورم میانگین 40 درصد در 3 سال اخیر را که قرار بود طی مدت 4 سال نصف و سپس تک رقمی شود یا قیمت ارز را که تا کانال70 هزار تومانی رفت و با کاهش 11 هزار تومانی در کانال 59 هزار تومان قرار دارد و برخی مدح و ثنایش می‌گویند؟ البته این همان ارزی است که قرار بود تک نرخی شود.   شاید هم می‌خواهند از چندین دوره مذاکرات بی‌حاصل برای احیای برجام فیلم بسازند. به هر حال اگر هم فیلمی ساخته شود از دو نگاه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.   در فیلمی که دولت از اقدامات خود بسازد؛ قهرمان آن سیدابراهیم رئیسی است که به قرائت دولتی‌ها مدیریت بی‌عیب و نقصی را به نمایش گذاشته و توانسته شرایط را مطلوب و جامعه را راضی نگه دارد. ضدقهرمانش هم منتقدانی هستند که دلسوزانه نسبت به شرایط جامعه و عملکردهای انتقادآمیز هشدار می‌دهند. اما فیلمی که واقعیت امور را به جامعه نشان دهد قهرمانش دولتمردانی خواهند بود که با عملکردهایشان تورم افسارگسیخته و قیمت ارزی را ببار آورده و چنین وضعیت اقتصادی را برای مردم رقم زده‌اند. ناگفته پیداست آنچه در باب دولت در قالب انتقاد از عملکردها گفته می‌شود دلسوزانه و از سر خیرخواهی است و اینکه برخی هر نقد و انتقادی را سیاه‌نمایی می‌خوانند از این رو است که یا تعریف درستی از نقد ندارند و یا نمی‌خواهد کسی به دولت متبوع‌شان انتقادی وارد شود.

دیگر خبرها

  • لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است
  • تفکیک زباله از مبدأ یک ضرورت است
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است/ ضرورت کاهش زباله سوزی
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در شمال سیستان و بلوچستان
  • پروژه قهرمان‌سازی از رئیسی؛ کدام دستاورد دولت در قالب فیلم و سریال می‌گنجـد؟
  • با کاندیداهای راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس دو حوزه انتخابیه فارس آشنا شوید
  • ​​​​​​​توسعه همکاری محیط زیستی ایران و آفریقای مرکزی
  • همکاری با آفریقای مرکزی در تمامی زمینه های محیط زیستی
  • همکاری با آفریقای مرکزی در حوزه محیط زیست