Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از فروشگاههای تابع شهرداری تهران اقدام به فروش کالایی می‌کند که نه تنها کیفیت کالای ایرانی را ندارد، بلکه سرطان زاست.

به گزارش گروه اجتماعی قدس آنلاین، پس از آنکه مقام معظم رهبری سال ۹۷ را به عنوان سال حمایت از کالای ایرانی نامگذاری کردند، دستگاه‌های دولتی و حاکمیتی موظف به خودداری از استفاده از کالای خارجی در صورت وجود مشابه ایرانی آن شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا برخی از نهادهای دولتی دستورالعمل ممنوعیت استفاده از کالاهای خارجی را که مشابه ایرانی دارند، به زیر مجموعه‌های خود ابلاغ کردند؛ اما فروشگاه شهروند به عنوان فروشگاه بزرگی که متعلق به یکی از شرکت‌های تابع شهرداری تهران است؛ در حالی که تنها سه ماه تا پایان سال حمایت از کالای ایرانی باقی مانده است، هنوز اقدام به فروش گسترده محصولی خارجی می‌کند که نمونه ایرانی آن هم با کیفیتی بهتر از نمونه خارجی در همین فروشگاه به فروش می‌رسد.

مسعود سریع القلم مدیرعامل  فروشگاه‌های شهروند که خود در شهرداری تهران دبیر و عضو شورای سیاست‌گذاری حمایت از کالای ایرانی هست گفت: اگر کالای با کیفیت ایرانی داشته باشیم، قطعا مشابه خارجی آن را حذف می‌کنیم و تا آنجا که من می‌دانم در مورد شکلات صبحانه فقط برندهای ایرانی داریم و از چند ماه پیش دیگر شکلات صبحانه خارجی نداریم.

مدیر عامل شرکت فروشگاه‌های شهروند در خصوص فروش علنی نوتلا در فروشگاه شهروند گفت: ممکن است نوتلا با ما قراردادی داشته باشد و ما باید تا پایان زمان قرارداد صبر کنیم.

سریع‌القلم با بیان اینکه برنامه ما این است که فروش نوتلا را در شهروند متوقف کنیم، اظهار کرد: تا یک ماه آینده امکان عرضه این محصول در فروشگاه وجود نخواهد داشت و من به عنوان مدیر عامل آن را حذف می‌کنم؛ چون سیاست ما جایگزینی کالای ایرانی است.

سریع القلم با تاکید بر اینکه فروشگاه شهروند را بر اساس فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر حمایت از کالای ایرانی تحویل گرفتم و نظرم این بود که در این مجموعه از کالای غیر ایرانی استفاده نکنم، گریزی هم به فروش قهوه های خارجی در این فروشگاه زد و گفت: قهوه خارجی که در اینجا عرضه می‌کنیم کاملا با نمونه ایرانی آن متفاوت است،  زیرا هنوز در ایران به لحاظ تکنولوژیکی امکان فرآوری قهوه با استانداردهای خارجی را نداریم و لذا تا آن زمان برای پاسخگویی به نیاز مردم این کالا را عرضه می‌کنیم.

«نوتلا»که توسط کمپانی ایتالیایی فِرِرو تولید می‌شود محصولی سرشار از روغن پالم است که به گفته وینسنزو تاپلا، مدیر خرید فررو حذف آن از محصولات نوتلا می تواند پیامدهای اقتصادی سنگین برای این شرکت داشته باشد؛ زیرا که روغن پالم تنی 800 دلار است، در حالی که روغن آفتابگردان، تنی 845 دلار و روغن کلزا، تنی 920 دلار است. این دو روغن می توانند جایگزین روغن پالم شوند.

اداره سلامت مواد غذایی اروپا (EFSA) اعلام کرده است که وقتی برای از بین بردن رنگ قرمز طبیعی روغن پالم و از بین بردن بوی بد آن از دمای بالای 200 درجه سلسیوس استفاده می‌شود «گلیسیدول» تولید می شود.

به گزارش ایندیپندنت، هل کنوتسن، رئیس بخشی از اداره سلامت مواد غذایی اروپا که وظیفۀ پژوهش بر روی روغن پالم را بر عهده دارد گفته بود: شواهد کافی ای وجود دارد که «گلیسیدول» و سرطان زا است.

همچنین بنا بر گزارشات اعلام شده، بر اساس تحقیقاتی که در آمریکا صورت گرفته است ، «گلیسیدول» موجب بروز تومور در بافت های موش های آزمایشگاهی شده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: سرطان شهرداری تهران کالاهای ایرانی کالاهای خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۷۱۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴۸درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳

گمرک جمهوری اسلامی ایران اعلام‌کرد که با افزایش ۴۸درصدی تجارت خارجی کشور در نخستین ماه امسال، تراز تجاری کشور با و بدون احتساب نفت مثبت شد.

به گزارش شانا به‌نقل از ایرنا، تجارت خارجی کشور (مجموع صادرات و واردات) با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین امسال با ۴۷.۶۳درصد افزایش به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید.

از مجموع صادرات و واردات کشور، ۷ میلیارد و ۶۸۰ میلیون دلار به صادرات و ۲ میلیارد و ۷۴۰ میلیون دلار آن به واردات اختصاص داشت.

براساس این گزارش، تراز تجاری کشور با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین امسال نسبت به مدت مشابه پارسال، ۴ میلیارد و ۹۴۰ میلیون دلار مثبت بوده است.

این گزارش با اشاره به اینکه صادرات بدون احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی، برق و صادرات از محل تجارت چمدانی در این مدت ۳ میلیارد و ۱۷۰ میلیون دلار بوده است، می‌افزاید: تراز تجاری کشور بدون نفت هم در فروردین ۱۴۰۳ در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۴۳۰ میلیون دلار مثبت بود.

این گزارش حاکی است، صادرات نفت خام، کوره و میعانات گازی در فروردین ۴ میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار بوده است.

همچنین، ارزش صادرات کشور در فروردین ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۶.۸۵درصد کاهش نشان می‌دهد.

در این مدت، ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تن کالا به خارج از کشور صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال پیش، ۹.۶۶درصد کاهش داشته است.

چین، مقصد نخست صادرات

عمده‌ترین مقاصد کالاهای صادراتی ایران در فروردین شامل کشورهای چین، عراق، امارات‌متحده عربی، ترکیه، پاکستان، افغانستان و عمان بوده است که این هفت کشور، ۷۸درصد از وزن و ۸۳درصد از ارزش کل صادرات کشور را به خود اختصاص دادند.

این گزارش می‌افزاید: در بین ۱۰ قلم عمده کالاهای صادراتی، گازهای نفتی و هیدروکربورهای گازی‌شکل مایع‌شده، اوره و میله‌های آهنی و فولادی بیشترین افزایش را داشتند.

گزارش گمرک درباره واردات کالا به کشور در فروردین امسال، می‌افزاید: در این مدت ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار وارد کشور شد که به‌لحاظ وزن ۳۳.۳۸درصد افزایش و از حیث ارزش ۱۱.۳۶درصد کاهش داشته است.

دیگر خبرها

  • بازگشت برنج و روغن به لیست کالاهای مشمول ارز ۲۸.۵۰۰ تومانی
  • این دو کالای اساسی مشمول ارز ترجیجی شد
  • برنج و روغن به لیست کالاهای مشمول ارز ۲۸.۵۰۰ تومانی برگشت
  • ۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد
  • بازگشت برنج و روغن به لیست کالاهای مشمول ارز ترجیحی
  • برنج و روغن به لیست کالاهای مشمول ارز ترجیحی برگشت
  • ضعف‌های زیرساختی و هزینه شدن یارانه برای کالاهای غیراساسی
  • پایش و نظارت۱۴۴ فروشگاه کالای اساسی در عباس آباد
  • افزایش ۴۸درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی