Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-29@12:31:06 GMT

تشریح اقدامات سپاه برای تربیت حافظان قرآن

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۷۱۶۴۸

تشریح اقدامات سپاه برای تربیت حافظان قرآن

محمد دیانت، مدیر قرآن و عترت ستاد كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با ایكنا از فارس، در پاسخ به اینكه سپاه چه اقداماتی را برای تحقق منویات مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت 10 میلیون حافظ قرآن انجام داده است، گفت:‌ در این راستا شیوه‌نامه‌ای تحت عنوان «ترویج و فرهنگ‌سازی حفظ قرآن» در سپاه تنظیم و تدوین كردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عمده نیروهای سپاه اكثر اوقات در مأموریت هستند
وی با بیان اینكه در این شیوه‌نامه 19 محتوا با 19 ابزار قرار دادیم، افزود: یكی از مهم‌ترین نكاتی كه باید در زمینه تربیت حافظان قرآن در سپاه مدنظر بگیریم این است كه بسیاری از نیروهای عمدتاً در مأموریت هستند و نمی‌توانند در كارگاه‌های آموزشی حضوری شركت كنند.
دیانت ادامه داد:‌ البته ما كارگاه‌های حضوری هم برپا می‌كنیم اما با بررسی‌هایی كه انجام دادیم، مشاهده شد كه بسیاری امكان شركت در این كارگاه‌ها به‌صورت منظم ندارند به همین دلیل این شیوه‌نامه را تدوین كردیم.

ارائه آموزش‌های حضوری و غیرحضوری
مدیر قرآن و عترت ستاد كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اضافه كرد:‌ در این شیوه‌نامه هم كارگاه‌های حضوری و هم آموزش‌های غیرحضوری قرار دارد كه البته بیشتر معطوف به حفظ غیرحضوری یا همان مجازی است.

نگاهی به محتوای شیوه‌نامه
وی به برخی از محتواهای این شیوه‌نامه اشاره كرد و گفت: در این شیوه‌نامه طرح‌های مختلفی را در نظر گرفتیم به عنوان مثال طرح بركت كه در آن آیات متناسب با اقتصاد مقاومتی آمده است، یا طرح فرقان كه آیات متناسب با دشمن‌شناسی است و طرح اسوه آیاتی است كه سیمای پیامبر(ص) در قرآن كریم را معرفی می‌كند و بدین ترتیب 19 محتوا را برای آن استخراج كردیم.
دیانت با بیان اینكه برخی از محتواها دارای 50 آیه و برخی دیگر به 600 یا 700 آیه هم می‌رسند، گفت:‌ هر كسی كه بخواهد می‌تواند در یكی از این محتواها ثبت‌نام كند.

استفاده از ابزارهای مختلف برای حفظ قرآن
وی با تصریح اینكه ما چندین ابزار برای حفظ قرآن كریم در نظر گرفته‌ایم كه یكی از آن‌ها شركت در كارگاه حضوری است، گفت: روش دیگر ما برپایی كارگاه مجازی است به این صورت كه هر 10 یا 15 نفر را به یك كارشناس قرآن وصل می‌كنیم كه به‌صورت تلفنی به آن‌ها آموزش دهد.
مدیر قرآن و عترت ستاد كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: همچنین آموزش‌های حفظ قرآن را به‌صورت صوتی بر روی فلش مموری یا سی دی ارائه می‌دهیم تا افرادی كه امكان حضور در كلاس‌های حضوری ندارند، هر وقت فرصت داشتند این آموزش‌ها را گوش داده و قرآن را حفظ كنند.
وی یادآور شد: به عنوان مثال حفظ یك آیه قرآن نیم ساعت زمان می‌برد كه آموزش حفظ را بر روی سی دی قرار دهیم و هر فردی می‌تواند آن را در مسیر رفت و برگشت در خودرو گوش دهد و آیات قرآن را حفظ كنند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاري قرآن ايكنا استان فارس فعاليت هاي قرآني اقدامات سپاه تربيت حافظان قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۷۱۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۲ آموزگار مدارس شاهداستان در کارگاه توانمند سازی شرکت کردند

به گزارش خبرنگار مهر، محمد شریف مجیدیان ظهر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: آموزگاران در این کارگاه‌های آموزشی، روش‌های تدریس روخوانی و روان خوانی، و تدریس مبانی قرآن را فرا گرفتند.

وی بیان داشت: هدف از برگزاری کارگاه‌های توانمند سازی، تقویت شایستگی‌های حرفه‌ای و اعتقادی آموزگاران مدارس ابتدایی شاهد در درس قرآن، است.

مجیدیان افزود: در این کارگاه‌ها معلمان باروش‌های نوین تدریس قرآن، در بخش‌های روان خوانی و روخوانی دو مدرس برجسته قرآنی آشنا شدند.

وی تصریح کرد: در این کارگاه‌های آموزشی ۴۶ نفر از شهرستان کهگیلویه شهر دهدشت، ۳۹ نفر از شهر یاسوج و ۲۷ نفر نیز از شهرستان گچساران حضور داشتند.

مجیدیان با بیان اینکه فعالیت‌های تعلیم و تربیت باید به ایثارگری ختم شود، گفت: این کارگاه‌های آموزشی به منظور بررسی شیوه‌های نوین تدریس، چگونگی تکالیف مهارت محور و توانمندسازی آموزگاران دوره‌های ابتدایی برگزار شد و می‌تواند تأثیر به سزایی در روش تدریس آموزگاران و فرایند یاد دهی و یادگیری مطالب درسی دانش آموزان داشته باشد.

وی افزود: در فرایندهای آموزشی، پرورشی و تربیتی دانش آموزان به این بخش باید توجه ویژه و وافر داشت.

کد خبر 6091095

دیگر خبرها

  • برپایی کارگاه آموزشی تخصصی قرآن کریم در بابل
  • ۱۱۲ آموزگار مدارس شاهداستان در کارگاه توانمند سازی شرکت کردند
  • تشریح اقدامات بسیج ورزشکاران در هفته ترویج فرهنگ پهلوانی
  • نحوه دریافت کارت ورود به جلسه آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن
  • ثبت نام چهارمین دوره مقدماتی طرح ملی قرآنی "حفظ نور رضوی" آغاز شد
  • برگزاری دوره تربیت مربی آموزش نوین قرآن در کهگیلویه
  • برنامه‌های هفته عقیدتی سیاسی سپاه در استان تهران تشریح شد
  • آغاز ثبت نام چهارمین دوره مقدماتی طرح ملی قرآنی حفظ نور رضوی
  • پیگیری اقدامات حبس زدایی از جرایم پزشکی
  • شناسنامه مهمترین سند کشور است