Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@19:32:33 GMT

شهبازیان؛ رهبر ارکستر سمفونیک «هفت شهر عشق»

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۷۱۶۶۲

شهبازیان؛ رهبر ارکستر سمفونیک «هفت شهر عشق»

تهران- ایرنا- کارگردان اُپرا- نمایش «هفت شهر عشق» فریدون شهبازیان را رهبر ارکستر سمفونیک این نمایش موزیکال معرفی کرد.

به گزارش روز یکشنبه گروه فرهنگی ایرنا، محمد عبدی زاده در یادداشتی خطاب به مخاطبان «هفت شهر عشق» علاوه بر معرفی شهبازیان به عنوان رهبر ارکستر سمفونیک این اُپرا- نمایش، از تمرینات فشرده این برنامه با حضور تمام بازیگران خبر داد و اعلام کرد که این گروه روزانه بیش از 10ساعت را درمحل تمرین می گذرانند و در حال آخرین تمرینات نهایی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این یادداشت که در اختیار رسانه ها قرار گرفته، آمده است:
«به حرمت چشمهایتان هفت وادی را به سرگشتگی می سپاریم. شاید روزنه ای از عالم بالا رخ بنماید به حرمت چشم هایتان
جانهای برکف شده و سرهای رقصان بر باد را به وادیِ حریمِ حرمتش راه دهد به حرمت چشمهایتان.
در طلب عاشق شویم و به معرفت مستغنی. توحید را در فقربیابیم و فنا گشتگانِ جاوید در بقای معبود، شویم
به حرمت چشمهایتان...».
بر اساس اعلام تهیه کنندگان اُپرا- نمایش «هفت شهر عشق»، افسانه پاکرو نیز به گروه اضافه شده و «هانیه توسلی» به دلیل مشکلات شخصی قادر به حضور در این برنامه نخواهد بود.
پیش تر محمدرضا فروتن، مریلا زارعی، ابوالفضل پورعرب، اندیشه فولادوند، نسیم ادبی و محمدعلی ساربان به عنوان بازیگران اصلی این نمایش در کنار پانته آ بهرام معرفی شده بودند.
این در حالی ست که روزبه بمانی، سالار عقیلی، روزبه نعمت الهی، عباس عابدین زاده، ودود موذن، هادی قضات، شاهین آرین و اسفندیار قره باغی (در نقش اهریمن) خواننده ها و سولیست های این اُپرا- نمایش را تشکیل میدهند.
ارکستر سمفونیک تهران موسیقی این اثر را به صورت زنده خواهد نواخت و فریدون شهبازیان رهبر میهمان این گروه است. رازمیک اوحانیان نیز رهبری گروه کُر را بر عهده دارد.
مرضیه مهدیزاده و علی آقایی نسب تهیه کنندگان این اثر هستند و منصور دانشور نیز خالق و آهنگساز «هفت شهر عشق» است. سایر بازیگران اُپرا – نمایش «هفت شهر عشق» نیز عبارتند از: مرتضی علی آبادی، مهدی کاشفی، ترانه ولدیان، یزدان جیریایی، سحر آغاسی، طاها محمدی، هدیه آزیدهاک، بردیا مختاری قاضیانی، رزاکریمی، رها شیرازی، سیدامیرجوانمرد ، کیوان رضایی راد، نوید شیخ محمد، ساغر احمدی فرد، یاسمن الله یاری و بردیا مختاری (بازیگر کودک).
این برنامه دیماه امسال در تالار وزارت کشور روی صحنه خواهد رفت و بلیت فروشی آن نیز از روز سه شنبه 20 آذر در سایت «ایران کنسرت» آغاز خواهد شد
فراهنگ** 9494**9053

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي اپرا نمايش هفت شهر عشق فريدون شهبازيان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۷۱۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موسیقی شمال خراسان سوژه ساخت یک آهنگ جدید شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مشاور رسانه‌ای پروژه، مهدی وجدانی آهنگساز و رهبر ارکستر قطعه «DONDOBAY» (دوندوبای) را بر اساس موسیقی شمال خراسان با تنظیمی متفاوت منتشر کرده است.

مهدی وجدانی آهنگساز و رهبر ارکستر درباره این کار توضیح داد: قطعه «DONDOBAY» بر اساس موسیقی شمال خراسان است که این قطعه را برای کوارتت زهی شامل ۲ ویولن، یک ویولا و یک ویولنسل، تنظیم و سعی کردم که به ساختار و بافتار اثر لطمه‌ای وارد نشده و آن را حفظ کنم. همچنین در یک بخش‌هایی نیز سعی کردم در تنظیم از فرهنگ و آیین موسیقی آن منطقه استفاده کنم. به هر حال همه ما می‌دانیم که آن‌ها در این قطعه علاوه بر موسیقی که با دوتا خراسانی اجرا می‌کنند، حرکات نمایشی همانند رقص چوب نیز دارند و سعی کردم که این قطعه را نوعی تنظیم کنم که بتوانیم آن ریتم و آیین‌های نمایشی را نیز با هارمونی مدرن بشنویم.

این مدرس آکادمی هنرهای مدرن استانبول ادامه داد: بحث موسیقی شمال خراسان را نیز تمام مردم ایران می‌دانند که از قدیم مهد فرهنگ و تمدن بوده و به دلیل وسعت جغرافیایی که داشته، سرشار از موسیقی و فرهنگ بوده و همینطور فرهنگ کتبی شفاهی همانند شاهنامه، لیلی و مجنون، شاه صنم که آن‌قدر خراسان گسترش داشته که موسیقی آن شامل خراسان شمال، شرق، جنوب است، به دلیل اینکه در آن منطقه، اقلیت‌های کرد، ترک، ترکمن و دامنه وسیعی از این گویش‌ها هستند، سبک‌های مختلف موسیقی نیز در آن منطقه وجود دارد و به همین علت بخش خراسان و موسیقی آن حایز اهمیت بوده است.

وی افزود: از دوران موسیقی کلاسیک و دوره رمانتیک مشاهده می‌کنید ریشه اکثر موسیقی‌های آن دوره، براساس موسیقی‌های فولک یا محلی آن بوده که نمونه‌های آن در آثار بتهوون، برامز، فرانس شوبرت بوده است. منشاء اصلی موسیقی تمام آهنگسازان کلاسیک و معاصر، به موسیقی محلی، فولک و نواها و آواهایی که در آن زمان داشتند، برمی‌گردد.

وجدانی همچنین گفت: به نظرم شنیدن موسیقی‌های فولکلور که در هر بخشی از کشور و شنیدن آن‌ها با تنظیم‌های جدید، می‌تواند سرآغاز اتفاق جدید در موسیقی کشور باشد به دلیل اینکه این آثار قابلیت این را دارند که این ملودی‌ها برای ارکستر سمفونیک و یا ارکستر ملی تنظیم شوند و این آثار بسیار جذاب و شنیدنی خواهد بود چرا که قطعا این‌ها در بن مایه ایرانی‌ها بوده و با این قطعات ارتباط می‌گیرند.

این هنرمند در بخش پایانی صحبت‌های خود اظهار کرد: این قطعات را با ساختار مدرن و معاصر تنظیم کردم، قطعا اگر از سازهای اصیل ایرانی استفاده می‌کردم، شاید حس و حال آن تغییر پیدا می‌کرد. به شخصه علاقه داشتم که قطعات را به صورت مدرن تنظیم کنم یعنی جغرافیای آن را مقداری جهانی ببینم. به همین علت، سازها را در کوارتت زهی آوردم که که تماما سازها کلاسیک هستند.

کد خبر 6097136 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • ابراهیم پشت‌کوهی با «مکبث زار» به آلمان می‌رود
  • «دیوان تئاترال» روی صحنه می‌رود
  • ارکستر سمفونیک هنرستان موسیقی پسران به تالار رودکی می‌آید
  • دویستمین سالگرد سمفونی شماره ۹ بتهوون؛ تاج موسیقی غربی!
  • موسیقی شمال خراسان سوژه ساخت یک آهنگ جدید شد
  • آغاز به کار نوزدهمین جشنواره «هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوانان» کانون دراصفهان
  • آغاز به کار نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی کودکان و نوجوانان
  • قطار جشنواره هنر‌های نمایش کانون همدان در ایستگاه پایانی
  • قطار جشنواره هنرهای نمایش کانون همدان در ایستگاه آخر
  • اهمیت توجه به «مخاطب مردمی» در تئاتر رضوی/ ماجرای علاقه به فوتبال