Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت، با بیان اینکه توزیع‌ دستگاه‌های دیالیز در کشور نامتوازن است، گفت: قرار است طی سه سال آینده حدود ۳۰۰۰ دستگاه دیالیز جدید به ظرفیت دیالیز خونی در کشور اضافه شود.

دکتر مهدی شادنوش در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه از گذشته در کشور ما بیماران کلیوی جزو بیماران خاص محسوب می‌شدند و حمایت‌های گسترده‌ای از این گروه از بیماران انجام شده است، گفت: در ادامه حمایت از این بیماران در حال حاضر بخش‌های دیالیز ما از ۴۷۵ بخش در سال ۹۲ به ۵۷۲ بخش تا شهریور ماه سال جاری رسیده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین تخت‌های دیالیزمان از  ۴۶۰۰ تخت در سال ۱۳۹۲ به 6هزار و ۹۸۷ تخت در سال ۹۷ رسیده است.

وی افزود: از طرفی در حال حاضر ۳۲ هزار و ۱۶۹ بیمار دیالیزی داریم که از طریق همودیالیز خونی، دیالیز می‌شوند و ۱۷۴۴ نفر از این بیماران نیز  دیالیز صفاقی می‌شوند. یکی از برنامه‌هایمان این است که به تعداد دیالیزهای صفاقی‌ در این بیماران افزوده شود؛ چراکه کیفیت زندگی این بیماران را بالاتر می‌برد. البته این کار نیاز به فرهنگسازی دارد و رسانه‌ها باید در این زمینه کمک کنند تا این نوع دیالیز بیشتر شناخته شود و بیماران‌مان به  سمت این نوع دیالیز حرکت کنند.

شادنوش با بیان اینکه در عین حال در حوزه همودیالیز به ازای هر شش بیمار چهار دستگاه دیالیز داریم که توزیع‌شان در سطح کشور متوازن نیست، ادامه داد: یکی از برنامه‌های مهم وزارت بهداشت این است که دستگاه‌های همودیالیز را به صورت متوازن‌تر در سطح کشور توزیع کنیم.  بر این اساس قرار است طی سه سال آینده حدود ۳۰۰۰ دستگاه دیالیز جدید به ظرفیت همودیالیز کشور اضافه شود که بخشی از آنها در مناطق که دچار کمبود دستگاه دیالیز هستند و بخشی هم در مناطقی که دستگاه‌ها مستهلک شده‌اند، ‌توزیع و جایگزین می‌شوند. طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده فکر  می‌کنم تا پایان امسال تامین  ۱۰۰۰ دستگاه دیالیز عملیاتی و در سیستم جایگزین یا اضافه شود.

وی با بیان اینکه باعث خوشحالی است که با همت شرکت‌های دانش‌بنیان داخل کشور، دستگاه دیالیز ساخت داخل هم به مجموعه اضافه می‌شود، گفت: قرارداد آن امضا شده و شرکت دانش‌بنیان متعهد شده که ظرف شش ماه آینده ۵۴۰ دستگاه دیالیز را تحویل دهد. اگر این اتفاق بیفتد اقدام خوبی در راستای اقتصاد مقاومتی است و وابستگی ما برای دستگاه دیالیز به خارج از کشور به حداقل ممکن می‌رسد و جزو معدود کشورهایی می‌شویم که توانستیم چنین دستگاه پیچیده‌ای را ایجاد کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دیالیز صفاقی دياليز كليه وزارت بهداشت همودیالیز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۷۱۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک شهرستان جدید به کشور اضافه شد | ترکمانچای کجاست و چرا شهرستان شد؟

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی از تبدیل بخش ترکمانچای به شهرستان خبر داد.

به گزارش ایسنا، تراب محمدی ضمن اعلام این خبر گفت: این اقدام در راستای سیاست محرومیت زدایی دولت سیزدهم و رعایت عدالت در جهت ارائه خدمات بهتر به مردم شریف منطقه و با توجه به پیگیری‌های اهالی بخش ترکمانچای با رای هیات دولت انجام گرفت.

وی اضافه کرد: فرایند لازم برای ایجاد فرمانداری ترکمانچای در سه ماه آینده انجام خواهد شد.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: اقدامات کارشناسی لازم برای انجام این مهم توسط کارشناسان معاونت سیاسی استانداری آذربایجان شرقی و همچنین با نظر مساعد کارشناسان تقسیمات کشوری وزارت کشور در چندین مرحله بررسی و انجام شد.

وی بیان کرد: لازم می‌دانم از زحمات وزیر محترم کشور و هیات محترم دولت در این زمینه سپاسگزاری کنم. 

وی یادآوری کرد: ضمنا چندین بخش دیگر از جمله مهربان در حال تبدیل به شهرستان هستند و کار‌های کارشناسی مرتبط با آنها در حال انجام است.

شهرستان ترکمانچای با حدود ۳۰ هزار نفر جمعیت در فاصله حدود ۱۶۰ کیلومتری جنوب شرق تبریز واقع شده است.

ترکمانچای شهر آلبالو‌ها

با شنیدن نام روستا یا بخش ترکمانچای شاید ناخودآگاه تاریخ دوره قاجار و منعقد شدن قرارداد ترکمانچای بین ایران و روسیه در زمان عباس میرزا در ذهنمان مرور شود.

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با شنیدن نام روستا یا بخش ترکمانچای شاید ناخودآگاه تاریخ دوره قاجار و منعقد شدن قراداد ترکمانچای بین ایران و روسیه در زمان عباس میرزا در ذهنمان مرور شود، ولی جاذبه‌های دیگری هم در این روستا وجود دارد که در این گزارش می‌توانید ببینید. 

با دیدن این تابلو یاد تاریخ دوره قاجار و عهدنامه ترکمانچای افتادم. با عبور از چند پیچ جاده در دامنه‌های کوه بزقوش روستای ترکمانچای نمایان شد.

روستا یا بخش ترکمانچای در شهر میانه استان آذربایجان شرقی قرار گرفته است. چشمه‌ها رگ حیات روستا هستند که همراه با خاک حاصلخیز اراضی مستعدی برای کشاورزی فراهم شده است.

در مسیر جاده برخی از مردم روستا مشغول دامداری، برخی مشغول کشاورزی و در دامنه‌های کوه‌ها عشایر دشت مغان در مسیرکوچ برای ییلاق اتراق کرده بودند. مردم این روستا تا روستا‌های اطراف رود ارس در مرز ایران و کشور ارمنستان و کشورآذربایجان مردمانی خودکفا درحوزه دامداری، باغداری و کشاورزی هستند.

بعد از گذر از گندمزار‌های زیبا باغات این روستا به خصوص باغ‌های آلبالو که درهر کوچه و خیابانی کاشته شده بود توجه هر بیننده‌ای را به خودش جلب می‌کرد.

علاوه بردامداری و کشاورزی، باغداری پیشه مردمان ترکمانچای است، اما درخت آلبالو درحیاط خانه ها، بلوارها، خیابان وهرکوی و برزنی به وفور دیده می‌شد. درخت آلبالو به صورت سنتی در ترکمانچای و روستا‌های اطراف این بخش مانند غریب دوست و ... کاشته می‌شود بطوریکه نهال و میوه آلبالو فروشی نیست و مردم به اندازه مصرف از این محصول استفاده می‌کنند.

در کنارجاذبه‌های طبیعی، فرهنگ و مهمان نوازی مردم این روستا وروستا‌های همجوار خاطره دل نشینی را درصفحه تاریخ ذهن به یادگار می‌گذارد.

سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ چرا نئاندرتال‌ها محتویات معده حیوانات را می‌خوردند؟ (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • راه اندازی دستگاه پیشرفته پلاکت خون در پایگاه انتقال خون خوی
  • قدردانی از خانواده خیر سلامت در بیمارستان واسعی سبزوار
  • یک شهرستان جدید به کشور اضافه شد | ترکمانچای کجاست و چرا شهرستان شد؟
  • راه اندازی کامل بخش دیالیز بیمارستان کودکان زهرا مردانی آذری تبریز
  • راه اندازی کامل بخش دیالیز بیمارستان کودکان زهرا مردانی آذری
  • ارسال ۱۰۰۰ اثر به نخستین جشنواره فیلم اقوام ایرانی
  • طی دو سال هشت میلیون فقیر به تعداد فقرای کشور اضافه شده است!
  • اختصاص دستگاه تخصصی آنژیوگرافی عروق قلبی به بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد
  • همه دستگاه‌ها در اجرای قانون عفاف و حجاب به وظایف خود عمل کنند
  • پایان ماه عسل برخی سازمان‌ها در سفرهای خارجی