Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارسینه، روزنامه آلمانی «ویرتشافتزووچه» در این گزارش نوشت: اتحادیه اروپا برای حفظ کانال‌های مالی با ایران یک سازوکار مالی ویژه طراحی کرده و آلمان و فرانسه در این باره به توافق رسیده اند.

به نوشته این روزنامه به نقل از دیپلمات‌های اروپایی، براساس توافق برلین و پاریس، سازوکار مالی ویژه برای حفظ روابط تجاری اتحادیه اروپا با ایران به صورت نهادی در فرانسه مستقر شده و یک آلمانی ریاست آن را برعهده خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



براساس این گزارش، ۹ کشور اروپایی از جمله ایتالیا، اسپانیا، اتریش و اتحاد سیاسی-اقتصادی بنلوکس شامل بلژیک، لوکزامبورگ و هلند تمایل به پیوستن به این نهاد را دارند.

سازوکار مالی ویژه در ابتدا برای مصون ماندن از تحریم‌های آمریکا فقط به کالا‌های اولویت دار همچون غذا و دارو محدود خواهد بود.

سازمان مجری این سازوکار اگرچه ابتدا به صورت نهادی کوچک خواهد بود، اما به تدریج مجوز انجام امور بانکی را نیز به دست خواهد آورد.

دیپلمات‌های اروپایی درباره اهمیت سیاسی این نهاد برای اروپا گفتند: دفاع از منافع شرکت هایمان و تحکیم استقلال اقتصادیمان از آمریکا برای ما مهم است.

پیشتر روزنامه وال استریت ژورنال گزارش داده بود که این نهاد اروپایی از یک نظام اعتباری برای تسهیل پرداخت‌های مربوط به تبادلات کالا میان ایران و اروپا استفاده می‌کند؛ به شکلی که نیاز به تراکنش مالی با بانک‌های اروپایی نباشد.

به نوشته وال استریت ژورنال به نقل از دیپلمات ها، این نهاد از سوی آلمان و فرانسه تامین مالی می‌شود و به صورت مستقیم تحت مالکیت دولت‌های اروپایی مشارکت کننده است تا از تحریم‌های احتمالی واشنگتن مصون بماند.

اتحادیه اروپا ابراز امیدواری کرده است که بیش از ۱۰ کشور اروپایی در این سازوکار مالی مشارکت کنند و احتمالا با گذشت زمان کشور‌های بیشتری از جمله چین به این گروه بپیوندند.

براساس این گزارش، مقام‌های اروپایی امیدوارند سازوکار مالی ویژه اروپا بتواند در نهایت با دریافت پروانه بانکی، به صورت رسمی یک نهاد اتحادیه اروپا شود.

پیش از این، علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی ایران که برای شرکت درسومین سمینار همکاری‌های هسته‌ای ایران و اروپا به بروکسل سفر کرده بود، با تجلیل از تلاش‌های طرف‌های برجام برای حفظ این توافق، هشدار داد در صورتی که اظهارات سیاسی اروپا، چین و روسیه به عمل تبدیل نشود، چشم‌انداز آینده غیرقابل‌پیش‌بینی خواهد بود.

همچنین سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزیر امور خارجه ایران در سومین سمینار همکاری‌های صلح‌آمیز هسته‌ای ایران واروپا دربروکسل با اشاره به اینکه منافع اقتصادی ایران در برجام و لغو تحریم‌ها محقق نشده است، هشدار داد که این توافق در شرایط دشواری قرار گرفته است.

بعد از خروج یک جانبه آمریکا از توافق هسته‌ای ایران و ۱+۵ در اردیبهشت ماه امسال که با محکومیت جهانی روبرو شد، اتحادیه اروپا، روسیه و چین ضمن اعلام پایبندی به این توافق اعلام کردند که از مبادلات تجاری شرکت‌های خود با ایران حمایت می‌کنند.

اتحادیه اروپا ضمن فعال کردن قانون مسدود سازی در قبال اقدام آمریکا، اعلام کرده که سازوکار مالی ویژه‌ای را نیز برای ادامه تجارت ایران با جهان راه اندازی می‌کند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: برجام اروپا تحریم کانال مالی ایران آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۷۲۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعمال کنترل های موقت در تمام مرزهای آلمان

وزیر کشور فدرال آلمان در واکنش به حمله تروریستی اخیر در مسکو اعلام کرد که کنترل های موقت را در تمام مرزهای این کشور برای مسابقات قهرمانی فوتبال اروپا اعمال می کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ"، حمله تروریستی اخیر در مسکو وحشت مقامات در اتحادیه اروپا را هم افزایش داده است.

نانسی فایزر، وزیر کشور فدرال آلمان در واکنش به این مسئله از کنترل موقت در تمام مرزهای آلمان برای مسابقات قهرمانی فوتبال اروپا در تابستان خبر داد.

فایزر به "راینیشه پست" گفت: ما در طول مسابقات کنترل های مرزی موقت را در تمام مرزهای آلمان انجام خواهیم داد تا بتوانیم از ورود جنایتکاران خشن احتمالی به کشور جلوگیری کنیم."

وی تاکید کرد که محافظت از EM به بهترین شکل ممکن ضروری است. به گفته وزیر کشور آلمان تمرکز بر محافظت در برابر داعش و سایر افراط گرایان، در برابر هولیگان ها و سایر جنایتکاران خشن و همچنین امنیت شبکه ها در برابر حملات سایبری است.

وی افزود: ما بر این تهدیدات فعلی تمرکز داریم.

مسابقات قهرمانی فوتبال اروپا از 14 ژوئن آغاز می شود. در اواسط فوریه هم وزارت کشور فدرال کنترل ها در مرزهای زمینی با لهستان جمهوری چک و سوئیس را تا اواسط ژوئن تمدید کرد. تمرکز اصلی بر این اقدام البته مبارزه با قاچاقچیان و مهاجرت های غیرقانونی است. علاوه بر کنترل‌هایی که در ماه اکتبر در مرزهای سه کشور همسایه اعمال شد، از پاییز 2015 در مرز با اتریش نیز کنترل هایی اعمال شده است.

با توجه به وضعیت تهدید جدید اتحادیه احزاب متحد مسیحی در آلمان نیز خواستار اختیارات بیشتر برای پلیس و سرویس های اطلاعاتی در آلمان شده است.

تورستن فری، مدیر فراکسیون اتحادیه در پارلمان آلمان در "آگسبورگر آلگماینه" (سه شنبه) گفت که مقامات امنیتی آلمان به ابزارهای تحقیقاتی مشابهی مانند سرویس های مخفی خارجی در دفاع از حملات تروریستی نیاز دارند.

سیاستمداران در ائتلاف دولتی آلمان موسوم به چراغ راهنمایی نیز یک تهدید بزرگ از سوی تروریسم در اروپا می بینند.

کنستانتین فون نوتز، معاون حزب سبز در روز دوشنبه به روزنامه دوسلدورف «راینیشه پست» گفت: «سطح تهدید تروریست‌های افراطی در اروپا، و به‌ویژه در آلمان، دائماً بالاست».

وی افزود: حملات جنایتکارانه متعدد در سال های اخیر نشان می دهد که سازمان هایی مانند داعش قادر به انجام چه اقدامات شنیع و غیرانسانی هستند.

بیژن جیر سرایی، دبیرکل حزب دولتی لیبرال دموکرات هم در این باره گفت: «داعش و گروه‌های منطقه‌ای آن همچنان خطرات بزرگی را ایجاد می‌کنند.»

وی تأکید کرد: «مبارزه با ترور غیرانسانی باید در کانون سیاست و مقامات امنیتی باقی بماند.»

به گفته وی همچنین مناطق درگیر در آفریقا و خاورمیانه را نباید از نظر دور داشت.

در این شرایط اتحادیه پلیس (GdP) معتقد است که سرویس های اطلاعاتی و مقامات امنیتی در آلمان به اندازه کافی برای جلوگیری از حملات تروریستی مجهز نیستند.

الکساندر پویتز، معاون رئیس این نهاد امنیتی در این باره گفت: "آلمان نیز در تیررس تروریسم بین المللی قرار دارد."

پلیس و اداره حفاظت از قانون اساسی آلمان برای جلوگیری از یک حمله تروریستی وحشیانه مانند حمله فعلی در مسکو در دراز مدت نه از نظر پرسنل لازم و نه تجهیزات فنی و مطمئناً نه از نظر گزینه های قانونی مجهز نیستند.

پس از حمله تروریستی در روسیه، حزب دولتی سبز آلمان هم پیشنهاد تأسیس آژانس اطلاعاتی اروپا را داده است.

آلمان 2 افغان را به اتهام عضویت در داعش بازداشت کردبدبینی شهروندان آلمانی نسبت به توان دفاعی ارتشانتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جنگ اوکراین اولویت های اروپایی ها را تغییر داده است
  • تاکید آلمان بر لزوم سیاست دفاعی مشترک اروپایی
  • ماکرون پیمان مرکوسور را رد کرد
  • اروپا قواعد گمرکی علیه اوکراین را تشدید می‌کند
  • انفجار در کسری بودجه و بدهی عمومی فرانسه 
  • اعتبار فرانسه زیر اهرم فشار کسری بودجه بالا
  • توافق وزرای اروپایی برای کاهش خشم کشاورزان
  • امکان انحلال اپراتور دولتی حمل و نقل ریلی آلمان به دلیل ضرر و زیان
  • اعمال کنترل های موقت در تمام مرزهای آلمان
  • اوکراین| دلیل اصلی حمایت اتحادیه اروپا از کی‌یف