Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@22:59:22 GMT

سمنان| رویکرد حوزه‌های علمیه رشد کیفی طلاب باشد

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۷۳۱۳۱

سمنان| رویکرد حوزه‌های علمیه رشد کیفی طلاب باشد

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه رویکرد حوزه‌های علمیه باید تقویت بنیه علمی طلاب رشد کیفی طلاب باشد گفت: نظام جامع رشته‌های تحصیلی حوزه ماه آینده ابلاغ می‌شود. ۱۸ آذر ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۴ استانها سمنان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، آیت‌الله علیرضا اعرافی با بیان اینکه در نشست با مدیران و معاونان مدارس علمیه شهرهای مختلف استان سمنان که با حضور اعضای شورای عالی و مدیر و معاونان حوزه‌های علمیه استان سمنان با هدف بررسی چالش‌ها و مشکلات پیش روی این مراکز علوم دینی برگزار شد اظهار داشت: بُعد اخلاق و تربیت باید از ارکان و محورهای اصلی حوزه‌های علمیه باشد، مدارس علمیه ما باید انسان‌هایی را تربیت کنند که بدون نام و نشان خدمت به مردم را افتخار خود بدانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر حوزه‌های علمیه کشور اضافه کرد: رکن دیگر فعالیت حوزه‌های علمیه آن است که حوزه علمیه همان گونه که باید مطالبه‌گر باشد باید پاسخگو نیز باشد، همانا در موضوعاتی همچون آسیب‌های اجتماعی حوزه نیز در کنار دیگر دستگاه‌ها مسئول است، باید تلاش کنیم حوزه علمیه‌ای پاسخگو، اجتماعی و درمانگر دردها داشته باشیم.

وی رکن دیگر حوزه علمیه موفق و در تراز اسلام ناب محمدی را پرورش نیروهایی بصیر، آگاه و سیاسی البته به دور از سیاست‌زدگی و سطحی‌نگری عنوان و خاطرنشان کرد: حوزه‌های علمیه باید براساس بینش عمیق سیاسی به پرورش طلاب و روحانیان بپردازند تا حوزه و حوزویان ما بازیچه اشخاص و جریان‌های سیاسی نشوند.

مدیر جدید حوزه علمیه برادران استان سمنان منصوب شدقم| حوزه علمیه در راستای عقلانی‌سازی علوم انسانی گام برداردقم| تدوین 1000 پایان‌نامه مهارتی در دستور کار حوزه علمیه قرار گرفته است

اعرافی با بیان اینکه تفکر حاکم بر حوزه‌های علمیه ما باید تمدن‌ساز و بین‌المللی باشد، افزود: امروز شرایطی در جهان و منطقه داریم که بشریت تشنه شنیدن و دریافت معارف دینی و اجتماعی ما است، اما تحقق این مهم مشروط به این است که حوزه علمیه ما در تراز پاسخگویی قرار بگیرد و طلاب تربیت شده از منظر آگاهی‌های بین‌المللی و توانایی‌هایی همچون تسلط به دیگر زبان‌ها رشد یابند.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور تصریح کرد: رویکرد ما تقویت بنیه علمی طلاب و رشد کیفی حوزه‌های علمیه است، به همین دلیل پذیرش حوزه‌ها را کیفی‌تر از گذشته کردیم، در روزگاری که حتی روحانی در یک روستا با هزاران پرسش و سؤال در فضای حقیقی و مجازی مواجه است، کشور مبلغ سطحی نمی‌خواهد.

انتهای پیام/ح

R41366/P1357/S6,64/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۷۳۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، سروش هاشمی گفت: با حضور مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی و کارشناسان ستادی معاونت میراث فرهنگی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، پژوهشگران موسسه بین‌المللی ایسکارسا، سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان، محققان هیئت‌علمی دانشگاه اصفهان و جمعی از صاحب‌نظران، کارشناسان، پژوهشگران، محققان و علاقه‌مندان سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین با بررسی بنای آرامگاه شیخ علاءالدوله سمنانی به‌عنوان نمونه مطالعه در استان سمنان روز چهارشنبه 5 فروردین‌ماه 1403 برگزار شد.

سرپرست میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان افزود: از مهم‌ترین نتایج و دستاوردهای این سمینار بین‌المللی، ارائه به یک طرح مرمت مبنی بر استانداردهای جهانی بوده است.

سروش هاشمی گفت: پروفسور گرون آرون استاد تمام دانشگاه صنعتی بیلدیز ترکیه، دکتر نیلکون اوگون مدیرعامل شرکت مشاور مرمت کشور ترکیه از سخنرانان بین‌المللی و دکتر فاطمه داوری مدیرکل حفظ و احیای بناها بافت‌ها و محوطه‌های تاریخی، دکتر مهرداد حجازی استاد تمام دانشگاه اصفهان، دکتر محمود هاشمی دانشیار دانشگاه اصفهان، مهندس سیمین فرهنگی مهندسین مشاور طرح و ساخت طراد، سخنرانان ملی سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین بودند.

او افزود: در این سمینار، گروه پژوهشگران موسسه بین‌المللی ایسکاراسا به دستاورد خود در زمینه‌های مطالعات سازه، مصالح، خاک، پایش از طریق آزمودن ارتعاشی و فروشست زمین پرداختند.

سرپرست میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان گفت: ارائه کاربرد فنّاوری‌های نوین در مرمت سازه‌ای بناهای تاریخی موضوع سخنرانی‌های میهمانان بین‌المللی در ایران همایش بود.

سروش هاشمی افزود: برگزاری سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین با همکاری میان معاونت میراث فرهنگی وزارت و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان، پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، دانشگاه اصفهان، موسسه بین‌المللی ایسکارسا بوده است.

او افزود: بررسی موضوع فرونشست زمین و پیامدهای آن از موضوعات بسیار مهمی بود که در این سمینار مطرح گردید.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899545

دیگر خبرها

  • طرح نور با رعایت ظرافت ها و مراقبت های لازم استمرار یابد
  • سربازی برای امام زمان (عج)بالاترین توفیق طلاب حوزه‌های علمیه است
  • مراسم گرامی داشت مقام آیت‌الله ترابی برگزار شد
  • حمایت قاطع بسیج اساتید حوزه علمیه استان همدان از طرح نور فراجا
  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد
  • حوزه علمیه خواهران سمنان طلبه می‌پذیرد
  • اعلام حمایت طلاب حوزه علمیه خواهران استان آذربایجان شرقی از طرح نور فراجا
  • حمایت بیش از هزار استاد حوزه علمیه قم از اجرای طرح «نور» فراجا
  • شهرداری تهران به دنبال ارائه کیفی خدمات در نمایشگاه کتاب است
  • آغاز پذیرش حوزه‌های علمیه خواهران در لرستان