Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، علیلو سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل آذربایجان‌شرقی در هفتمین جلسه کار گروه پیش‌بینی و پیشگیری از گسترش بافت‌های ناکارآمد شهری گفت: اگر اراده جمعی به این تعلق یابد که بخواهیم مشکلی را طرح و حل کنیم با همت و همگرایی، همکاری و تشریک مساعی سازمان‌ها و دستگاه‌های دولتی حتی با وجود کمبود بودجه این امر شدنی است و مشکلات قابل حل خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پیشگیری از توسعه و گسترش بافت‌های ناکارآمد شهری از جمله این مشکلات است که آثار نامطلوبش بر ساکنان این مناطق تحمیل شده و نتایج و بازخوردش نیز به جامعه باز می‌گردد.

علیلو با اشاره به مشکل حاشیه نشینی و تأثیر آن در بروز آسیب‌های اجتماعی و وقوع جرایم، بر ضرورت انجام اقدام‌های پیشگیرانه در مبدأ از جمله ایجاد جاذبه، مشوق، فرصت و امکانات در مناطق مهاجرفرست و روستا‌ها و شهر‌های کوچک و توانمندسازی و اشتغال روستاییان استان و استفاده از ظرفیت گردشگری در آن مناطق تأکید کرد تا ساکنان آن مناطق رغبتی برای ترک محل زندگی آبا و اجدادی و مهاجرت به شهر‌های بزرگ و کلان شهر‌ها نداشته باشند.

وی با اشاره به اقدام‌های به عمل آمده از سوی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان در راستای برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی و تعطیلی بنگاه‌های فاقد پروانه کسب از طریق اتحادیه مربوطه با همکاری مدیریت نظارت بر اماکن عمومی پلیس اطلاعات و امنیت عمومی فرماندهی انتظامی استان آذربایجان‌شرقی همچنین بر ضرورت استمرار برنامه جلوگیری از فعالیت مشاورین املاک فاقد پروانه کسب و کنترل و نظارت بر فعالیت مشاورین املاک دارای پروانه کسب و فعال در امر تفکیک کاربری‌های غیرمجاز که نقش غیرقابل انکاری در گسترش پدیده حاشیه نشینی دارند، اجرای کامل قانون جامع حدنگاری (کاداستر) با هدف جلوگیری از تعرض اراضی ملی و دولتی از سوی اشخاص و تکمیل کمربند سبز حفاظتی در کلانشهر تبریز و ایجاد کمربند سبز حفاظتی در شهر‌های بزرگ استان از جمله مراغه، مرند، میانه، اهر و ... تأکید کرد.

معاون قضایی رییس کل و سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان از شناسایی ۳۰ روستای مهاجرفرست و ارسال مشخصات این روستا‌ها به استانداری و سازمان برنامه و بودجه استان آذربایجان‌شرقی برای انجام اقدام‌های مرتبط با توانمندسازی و جلوگیری از مهاجرت ساکنان آن‌ها خبر داد و از مدیران دستگاه‌های اجرایی استان خواست در بحث حاشیه نشینی به وظایف قانونی خود عمل کرده و از ظرفیت فرمانداران، بخشداران، شورا‌های اسلامی شهر و روستا و دهیاران در این زمینه استفاده کنند.

علیلو بر لزوم تسریع فرآیند انتقال اراضی واقع شده در محدوده شهر‌های استان به ویژه کلانشهر تبریز از اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری به اداره کل راه و شهرسازی استان و همین طور تحویل اراضی دولتی واقع در طرح کمربند سبز تبریز به شهرداری تبریز برای ایجاد کمربند سبز حفاظتی در مناطق حاشیه‌نشین کلان شهر تبریز تأکید و تصریح کرد: اراضی مذکور بر اساس مقررات، صرفاً باید در ایجاد کمربند حفاظتی سبز مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

 

انتهای پیام/ش

پیشگیری از توسعه و گسترش بافت‌های ناکارآمد شهری

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی جاذبه گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۷۳۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش نوروزی ۷۷ میلیارد ریالی صنایع دستی آذربایجان‌شرقی

به گزارش قدس آنلاین، فرشاد به‌آفرین ایام نوروز و تعطیلات ابتدای سال را فرصتی بسیار مغتنم برای معرفی آثار و صنایع دستی آذربایجان شرقی برای مسافران و گردشگران عنوان و اضافه کرد: به مناسبت نوروز، نمایشگاه‌های مختلف و متنوع صنایع‌ دستی در ۷۱ نقطه استان در قالب ۶۰۸ باب غرفه برگزار شد.

وی با تاکید بر اهمیت برپایی نمایشگاه‌های صنایع‌دستی در معرفی صنایع‌ دستی و هنرهای سنتی هر منطقه، اظهار کرد: بر همین اساس تمام بازارچه‌ها و نمایشگاه‌های صنایع‌ دستی استان در طول تعطیلات نوروز فعال بود و در این مکان ها خدمات برای علاقه‌مندان و گردشگران ورودی به استان ارائه شد.

به آفرین ابراز امیدواری کرد در تعطیلات تابستان که به دلیل شرایط آب و هوایی آذربایجان شرقی و تبریز میزبان خیل عظیم مسافران و گردشگران است، رقم فروش محصولات صنایع‌ دستی استان افزایش یابد.

وی از همراهی شهرداری تبریز، دانشگاه هنر اسلامی و انجمن‌های صنایع‌ دستی در برگزاری بازارچه‌ها و نمایشگاه های صنایع دستی در نوروز قدردانی کرد و گفت: در کلانشهر تبریز تعداد مکان‌های برگزاری نمایشگاه و بازارچه‌های صنایع‌دستی ۲۰ مورد در قالب ۳۸۰ باب غرفه فروش برای گردشگران خدمات رسانی کرد.

معاون صنایع دستی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی بر اهمیت حمایت از کالای ایرانی در قالب پشتیبانی از صنایع دستی تاکید و اظهار کرد: در راستای حمایت از کالای ایرانی و رشد تولید باید از فعالان این بخش حمایت های قاطع ، اثرگذار و عملیاتی به انجام برسد.

به آفرین با اشاره به جایگاه صنایع دستی استان که تجلی گر تفکر خلاق و بی بدیل هنرمندان این خطه است، ادامه داد: در همین راستا آموزش رایگان صنایع دستی و هنرهای سنتی در همه شهرستان‌های ۲۱ گانه آذربایجان شرقی و حدود یکصد روستای منتخب استان ارائه شده است.

به گفته وی هم اکنون بیش از ۱۴ هزار نفر در حوزه صنایع دستی آذربایجان شرقی فعالیت دارند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • کندوان؛ پنجمین روستای پربازدید ایران
  • جایگاه نظارتی نظام مهندسی ساختمان باید تقویت شود
  • ضرورت اجرای دقیق استاندارد ساختمان در آذربایجان شرقی
  • پرواز‌های فرودگاه تبریز طبق برنامه انجام می‌شود
  • گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع حرم در تبریز
  • افتتاح ۲ شهرداری جدید در شهرستان تبریز
  • مسافران قبل از عزیمت به فرودگاه از وضعیت پروازها مطلع شوند
  • فروش نوروزی ۷۷ میلیارد ریالی صنایع دستی آذربایجان‌شرقی
  • اردوی تیم ملی والیبال نشسته به میزبانی تبریز
  • انهدام ۲ باند سارقان خودرو در تبریز