Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-20@02:38:30 GMT

رشد 12 درصدی صید ماهیان استخوانی در مازندران

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۷۳۶۱۲

به گزارش خبرنگار ایلنا، سرپرست معاونت صید و بنادر ماهیگیری این مطلب رادر محل صید شرکت تعاونی پره شهید بهشتی قاجارخیل شهرستان ساری اعلام کرد و گفت: صیادان زحمتکش و پر تلاش شیلات مازندران ازابتدای فعالیت صیدوصیادی تا ۱۳ آذرماه موفق شدند ۷۰۰ تن ماهی استخوانی راصید وروانه بازار مصرف نمایند.
قاسم کریم زاده در ادامه بابیان اینکه این میزان صید درمقایسه بامدت مشابه سال قبل رشد ۱۲ درصدی رانشان می دهدافزود: ارزش اقتصادی صیدمذکور ۲۵ میلیارد تومان بوده که بیانگر رشد ۳۰ درصدی ازلحاظ ارزش اقتصادی است ضمن اینکه سرانه صید هرشرکت درهمین مدت ۱۳ تن می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی درپایان درخصوص ترکیب گونه های صید تصریح کرد:۸۰ درصد ازماهیان صید شده مربوط به گونه کفال و۲۰ درصد دیگرآن سایرگونه منجمله سفید بوده است.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: رشد شهید بهشتی ساری بنادر شرکت تعاونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۷۳۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشخیص بیماری‌های استخوانی با دستگاه ایران‌ساخت

 


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مدیرعامل این شرکت از طراحی و تولید این دستگاه برای درمان عارضه‌های پا و حرکتی خبر داد و افزود: از این دستگاه به منظور سنجش میزان توزیع فشار روی کف پا به صورت ایستا و پویا استفاده می‌شود.

مجتبی گوهری افزود: این دستگاه با ارائه نمودار‌های متناسب با موقعیت و میزان فشار در هر نقطه از کف پا، محل دقیق نیرو‌های اضافی وارد بر کف پا را مشخص می‌کند و برآیند مرکز فشار بدن را نشان می‌دهد. با بهره‌گیری از این دستگاه می‌توان اطلاعات کاملی را برای تحلیل عملکرد پا و ناهنجاری‌های ظاهری و عملکردی آن بدست آورد. این دستگاه قابلیت سنکرون سازی با دوربین برای شناسایی راستای پا و زاویه آشیل را داراست. همچنین این دستگاه از قابلیت اتصال به دستگاه تراش دقیق، برای ساخت کفی طبی نیز برخوردار است.
(وصل دو شبکه کاملاً مجزا به طریقی که هیچ نوع شدت جریان ضربه‌ای قابل ملاحظه‌ای ایجاد نشود را سنکرون کردن می‌گویند)

وی با اشاره به نیاز آزمایشگاه‌های تربیت بدنی، مراکز توان‌بخشی، حوزه ارتوپدی و مراکز تحقیقاتی به این دستگاه، عنوان کرد: کاربرد دستگاه ما در مراکز ارتوپد فنی و حرکات اصلاحی گسترش یافته است و به کمک این ابزار آزمایشگاهی، ضمن شناخت منشأ و میزان ناهنجاری‌های کف پا و حرکتی، زمینه برای اقدامات درمانی بعدی فراهم می‌شود.

گوهری با اشاره به کیفیت مشابه سایر نمونه‌های خارجی در عین قیمت تمام شده پایین‌تر عنوان کرد: تاکنون با تولید و تجاری‌سازی این محصول، موفق شدیم ۱۰۰ دستگاه را به مراکز متقاضی تحویل دهیم. با توجه به قیمت مناسب‌تر و خدمات پس از فروش، امکان صادرات این محصول دانش‌بنیان به دیگر کشور‌ها وجود دارد.

مدیرعامل این شرکت فناور گفت: تولید این محصول به طور مستقیم برای ۴ نفر شغل ایجاد می‌کند.

دیگر خبرها

  • روایت جدید رییسی از رشد اقتصادی ۴ درصدی در ایران! | فیلم
  • ببینید | روایت جدید ابراهیم رییسی از رشد اقتصادی ۴ درصدی!
  • رتبه نخست مازندران در صادرات لبنیات
  • تقویت احساس ارزش واقعی تولید برنج در زندگی کشاورزان مازندرانی
  • ضرب سکه طلا را ‌خیانت‌ به مملکت می‌دانیم
  • افزایش ۲۰ درصدی فوتی ناشی از حوادث کار در مازندران
  • ضرب سکه‌های طلا خیانت به کشور است
  • پول‌ طلا و نقره مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • سکه‌های طلا در خانه‌ها انبار شده و هیچ مشکلی از جامعه را رفع نمی‌کند
  • تشخیص بیماری‌های استخوانی با دستگاه ایران‌ساخت