Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرحناز مینایی پور مدیر امور زنان وزارت آموزش و پرورش در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره مفاد موافقت نامهای که به تازگی میان این دفتر و دفتر امور زنان ریاست جمهوری به امضا رسیده است، گفت: بر اساس این تفاهم نامه سه طرح را تا آخر سال برای دانش آموزان دختر و بانوان معلم در سطح کشور اجرا خواهیم کرد. این طرح ها بر اساس ماده ۱۰۱ قانون برنامه ششم توسعه صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در طرح اول که عنوانش حمایت از برنامه های آموزشی و طرح های فرهنگی است ما کارگاه های آموزشی ارتقای مهارت های آموزشی و پرورشی معلمان در متوسطه اول را خواهیم داشت که به مدت ۲۴ ساعت، ۲ هزار مدرس را در سراسر کشور و در ۱۲ محور شامل شادی و نشاط، امید، خوشبینی، اراز وجود مثبت، شیوه مثبت مقابله با استرس و...آموزش می دهیم.

مینایی پور با بیان اینکه در مرحله اول ۶۴ مدرسه تربیت می شوند که از هر استان دو نفر انتخاب می شوند، بیان کرد: این طرح سراسر کشور اجرا می شود و در سال های آینده نیز ادامه خواهد داشت. ما این طرح را به جهت افزایش سطح سلامت روانی و جسمانی معلمان و بالا بردن آگاهی های آنها اجرا می کنیم تا بتوانند نسل آینده را با روشی سالم و با نشاط پرورش دهند. اگر معلمی شیوه برخورد درست با مسائل زندگی را آموزش ببیند ناخوداگاه لا به لای تدریس خود این مفاهیم را به دانش آموزان منتقل می کند و یا با رفتارشان الگوی موثری برای دانش آموزان خواهد بود.

مدیر امور زنان وزارت آموزش و پرورش درباره طرح دوم این موافقت نامه اظهار کرد: در طرح دوم ما به دنبال ارتقا آگاهی دانش آموزان دختر با توجه به جایگاه، نقش و کارکردهای نهادهای مدنی هستیم و سعی می کنیم در این طرح سطح انگیزش دانش آموزان دختر را برای حضور در فعالیت های مدنی ارتقا دهیم. سود اجرای چنین طرحی این است که آنها یاد می گیرند در زمینه های مثبت مدنی دور هم جمع شوند و شور و هیجان ذاتی این سن را را برون ریزی کنند. در نهایت هدف این طرح کاهش آسیب های اجتماعی است.

وی در ادامه درباره سومین بند این موافقت نامه نیز گفت: ما یک بسته عملیاتی برای بازگرداندن دختران بازمانده از تحصیل به تفکیک شرایط استانی ۵ استان کشور آماده خواهیم کرد.

مینایی پور با اشاره به اجرای این طرح در استان های آذربایجان غربی، کرمان، سیستان و بلوچستان، هرمزگان و خوزستان بیان کرد: ما در ماه های باقیمانده تا پایان سال سعی می کنیم عوامل موثر در ترک تحصیل دختران در این استان ها را شناسایی کنیم و در ادامه راهکارهای موثر ماندگاری در تحصیل را ارائه دهیم و در مرحله سوم نیز پیشنهاد شیوه بازگردان این دختران به چرخه آموزش را ارائه دهیم.

وی درباره این موضوع که بسیاری از ترک تحصیل کنندگان از متوسطه اول و دوم این اتفاق برایشان رخ می دهد و به به مرور به چرخه بیسوادی باز می گردند، گفت: ما تلاشمان این باید باشد که دختران از سیستم آموزش تا دیپلم جدا نشوند. در حال حاضر نرخ پوشش تحصیل دختران در متوسطه دوم ۷۱ درصد است و این عدد قابل قبولی نیست. این دختران مادران آینده و تربیت کننده یک نسل خواهند بود. ما باید زمینه رشد آنها را فراهم کنیم و روی افزایش سطح شایستگی آنها کار کنیم تا بتوانند مادران موثری در جامعه باشند.

وی در پایان درباره افزایش سهم مدیریت زنان در آموزش و پرورش افزایش سهم مدیریت زنان در آموزش و پرورش در سال گذشته را یک درصد عنوان کرد و بیان کرد: ما در سال گذشته تنها یک درصد در سطح مدیریت کلان و میانی ارتقا در این زمینه داشتیم و در حال حاضر داریم روی تربیت مدیران آینده سرمایه گذاری می کنیم. منتظر بودجه ابلاغی از جانب وزیر آموزش و پرورش هستیم و البته در تلاش برای متقاعد کردن آقایان هستیم که از بانوان برای پست های مدیریتی استفاده کنند.

کد خبر 4479777 آزاده سهرابی

منبع: مهر

کلیدواژه: آسیب اجتماعی وزارت آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۷۳۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امتحانات نهایی باعث حذف کنکور می‌شود؟

فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: امتحانات نهایی باعث عدالت آموزشی می‌شود چرا که تمام سوالات در همه مناطق کشور یکسان است.

وی افزود: امتحانات نهایی باعث حذف کنکور می‌شود و دانش‌آموزان با ظرفیت خود سوالات را پاسخ می‌دهند.

گفته شده، امتحانات نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری با تاکید بر محتوای کتاب درسی و جداول بارم بندی سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی است و سوالات به گونه‌ای طراحی می‌شود که اگر دانش‌آموزان مفاهیم را مفهومی یاد گرفته باشند، مشکلی نخواهند داشت.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش نیز گفت: سهم سوابق تحصیلی در کنکور سال ۱۴۰۳ به ۵۰ درصد تأثیر قطعی رسیده است، این سوابق تحصیلی مربوط به دروس پایه دوازدهم است که سهم دروس عمومی ۲۸ درصد و دروس تخصصی ۲۲ درصد است.

گفتنی است که سهم سوابق تحصیلی در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ به ۶۰ درصد و کنکور به ۴۰ درصد می‌رسد که ۳۰ درصد مربوط به دروس عمومی و ۳۰ درصد مربوط به دروس اختصاصی است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • راهیابی دختران تایبادی به مرحله کشوری جشنواره سرود آفرینش
  • پیگیری اختصاص عوارض ساخت و ساز در شهرک‌های مسکونی به آموزش و پرورش در گلستان
  • زنگ سلامت در مدارس خراسان شمالی نواخته شد
  • مدیرکل آموزش و پرورش لرستان برکنار شد
  • افزایش دو میلیون تومانیِ حقوقِ سرایداران آموزش و پرورش
  • تحصیل ۱۱۰۰ ‌دانش‌آموز در یک شیفت مدارس فردیس!
  • حمایت تمام قد علم الهدی از بازگشت گشت ارشاد و طرح «نور» /آموزش و پرورش موافقت کند اساتید حوزه عفاف و حجاب دختران را اقناع کنند
  • برگزاری جشنواره دختران آفتاب در شهرستان گچساران
  • امتحانات نهایی باعث حذف کنکور می‌شود؟
  • یاس، طرحی برای توانمندی دختران در مناطق کم برخوردار