Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-26@08:05:41 GMT

حاشيه نشيني خاستگاه آسيب هاي اجتماعي

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۷۴۳۵۰

حاشيه نشيني خاستگاه آسيب هاي اجتماعي

خبرگزاري آريا- يک جامعه شناس گفت: پديده حاشيه نشيني خاستگاه بسياري از آسيب ها و ناهنجاري هاي اجتماعي در جامعه است.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از راديو اقتصاد، عليرضا شريفي يزدي افزود: پديده مهاجرت مانند بسياري از پديده هاي ديگر در حد و اندازه معمولي يک امر طبيعي اجتماعي محسوب مي شود.
وي همچنين اظهارداشت: حرکت جمعيت بخشي از نظام اجتماعي است که در هر جامعه اي مي تواند وجود داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اين جامعه شناس گفت: وقتي اين ميزان از حد نرمال خارج و جهت گيري مهاجرت از روستاها و مناطق کوچک تر به مناطق بزرگتر و شهرها شکل مي گيرد بيانگر يک آسيب و بيماري اجتماعي است.
وي افزود: بسياري از روستاها طي چند دهه اخير در کشور خالي از سکنه و در برابر شهرهاي بزرگ هر روز نسبت به گذشته بزرگ و بزرگتر مي شوند.
شريفي يزدي تصريح کرد: اين روند بطور حتم به عنوان يک پديده نامطلوب اجتماعي مي تواند پيامدها و تبعات منفي زيادي براي جامعه به همراه داشته باشد.
وي گفت: مهاجرت عامل اصلي پيدايش حاشيه نشيني و اسکان غيررسمي است و حاشيه نشيني خود به عنوان يکي از مسائل اجتماعي، پيامدها و آثار متفاوتي در سطوح خرد و کلان در جامعه به جاي مي گذارد.
اين جامعه شناس افزود: يکي از مهمترين حوزه هاي تاثيرگذار حاشيه نشيني حوزه بسيار حساس آسيب هاي اجتماعي است.
وي در ادامه يادآورشد: حاشيه نشيني مشکلات اجتماعي موجود در شهرها را تشديدو گسترده تر مي سازد از اينرو ضرورت ايجاب مي کندمسئولان در راستاي جلوگيري و همينطور ساماندهي اين پديده آسيب زا در کشور تلاش هاي وافي و کافي انجام دهند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: حاشيه نشيني آسيب اجتماعي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۷۴۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانواده نخستین خاستگاه پرورش عزت نفس در افراد است

ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: اعضای خانواده ارتباطات صریح و صادقانه ای با هم دارند و تفاوت‌های فردی یکدیگر را می‌پذیرند و عواطف خود را آشکارا ابراز کرده و احساس ارزشمندی و عزت نفس در یکدیگر ایجاد می‌کنند.

وی یکی از اصول تقویت سلامت روانی در خانواده را اصل وجود روحیه قدردانی و سپاسگزاری در میان اعضای خانواده دانست و خاطرنشان کرد: هر یک از اعضای خانواده، در صورت انجام کارهای مفید و در راستای پیشبرد مصالح خانواده، از سوی اعضای دیگر خانواده مورد قدردانی قرار بگیرد که این قدردانی می‌تواند به صورت کلامی و یا غیرکلامی باشد.

ابراهیمی گفت: آنچه یک خانواده بهنجار را از خانواده نابهنجار متمایز می‌کند، فقدان مشکلات نیست بلکه وجود یک ساختار نیرومند و کارآمد برای حل مشکلات است.

رئیس بهداشت و درمان مشگین شهر تصریح کرد: خانواده‌های سالم، ساختار درونی خود را برای پذیرش موقعیت‌های متغیر و بحرانی، اصلاح می‌کنند، در حالی که خانواده‌های ناکارآمد ساختار خشک خود را که در برخورد با وضعیت جدید کارآمد نیست حفظ می‌کنند.

کد خبر 6086725

دیگر خبرها

  • پشت پرده برخورد‌های تند با پدیده بدحجابی
  • همایش کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در هفشجان
  • کاهش آسیب های اجتماعی با حضور در یادواره شهدا
  • آسیب به جوانان و جامعه با ضعف دستگاه‌های فرهنگی
  • خانواده نخستین خاستگاه پرورش عزت نفس در افراد است
  • درمورد زنان چند بار دست در حفره حجاب کردند و گزیده شدند، اما باز هم تکرار می‌کنند!
  • درآمدی بر روش‌شناسی رئالیسم انتقادی
  • حل مشکلات اصلی بانوان را نباید به حاشیه راند
  • شعر طنز یک اقدام بدیع در دستگاه قضا است
  • فعالیت ۴۲ مرکز مشاوره در لرستان