Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-24@07:24:40 GMT

تغییر کشت محصولات آب‌بر از بهاره به پاییزه

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۷۵۰۴۴

تغییر کشت محصولات آب‌بر از بهاره به پاییزه

خسرو شهبازی کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: درسطح استان کشت چالش برانگیز که سبب هدر رفتن حجم عمده‌ای از آب شود بلکه همه کشتها یا استراتژیک هستند یا براساس برنامه‌ریزی‌های سازمان جهاد کشاورزی انجام می شود.

وی افزود: در چند سال گذشته محصولاتی نداشته ایم که مازاد بر نیاز کشور تولید شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه بیان کرد: کشاورزان استان به سمت کشت گندم، چغندر قند وذرت روی آورده اند و برخی از این محصولات نیاز آبی بیشتری دارند که برای جلوگیری از کاهش آب سفره های زیرزمینی برنامه‌ریزی هایی انجام شده است تا آب کمتری هدر رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در بحث چغندر قند درصدد هستیم که کشت این محصول از بهاره به پاییزه تغییر یابد، همچنین در کشت ذرت به جای کشت دانه ای، ذرت علوفه ای کشت شود.

شهبازی عنوان کرد: امسال ۱۱ هزار و ۲۶۰ هکتار اراضی کشاورزی استان به کشت کلزا اختصاص داده شده است.

کد خبر 4480061

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی کشت پاییزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۷۵۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۸۷۵ میلیارد ریالی سرمازدگی به محصولات کشاورزی استان همدان

امیر لاهوتیان گفت: این سرمازدگی موجب شد یک هزار و ۳۹۴ هکتار از سطح باغ‌های استان دچار خسارت شوند.

او گفت: یک هزار و ۵۰۰ تن عملکرد محصولات باغی استان ناشی از خسارت سرمازدگی کاهش یافته است.

سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه ملایر با سطح ۷۶۵ هکتار بیشترین میزان خسارت و شهرستان فامنین با سطح ۶۸ هکتار کمترین میزان خسارت در استان را داشتند گفت: هفت شهرستان استان دچار خسارت سرمازدگی شدند.

لاهوتیان گفت: این سرمازدگی به محصولات باغی شامل ۲۵۲ هکتار در همدان، ۱۳۰ هکتار در تویسرکان، ۱۵۴ هکتار در کبودرآهنگ، ۱۳۵ هکتار در رزن و ۱۴۲ هکتار در درگزین است.

او با بیان اینکه در سال زراعی جاری ۳۰۰ میلیمتر بارندگی در استان ثبت شده است گفت: این میزان بارندگی هشت درصد نسبت به سال گذشته و حدود ۴۰ درصد نسبت به میانگین بلندمدت افزایش دارد.

سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به اینکه همدان جزو معدود استان‌های کشور است که از لحاظ بارندگی از وضعیت قرمز به وضعیت سبز تبدیل شده است گفت: با تداوم بارندگی‌ها وضعیت سبز محصولات در اراضی استان مطلوب ارزیابی می‌شود.

لاهوتیان گفت: مبارزه با آفات و بیماری‌ها همچنین علف‌های هرز غلات مجدانه در دستور کار است به نحوی که طی فروردین ماه سال جاری، ۱۴۰ هزار هکتار مبارزه با سن مادر در اراضی گندم و جو آبی و دیم انجام شده و روزانه با تداوم عملیات سمپاشی در حال افزایش است.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • برداشت حدود ۶۰ هزار تن چغندر قند از مزارع خوزستان
  • با تغییر رژیم غذایی خود زمین را نجات دهید
  • شناسنامه‌دار شدن۳۰ درصد باغات جویبار
  • اجرای سایت الگویی عدس دیم در منطقه مرگور و سیلوانا شهرستان ارومیه 
  • خرید محصولات پاییزه در خوزستان از ۵۳۶ هزار تن گذشت
  • کشاورزی در توسعه اقتصاد همدان سهم ۳۰ درصدی دارد
  • بیش از ۵۳۰ هزار تن محصولات پاییزه در خوزستان خریداری شد
  • تولید سالانه یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن محصولات کشاورزی در مرکزی
  • خسارت ۸۷۵ میلیارد ریالی سرمازدگی به محصولات کشاورزی استان همدان
  • کشت بهاره نخود در نظرآباد آغاز شد