Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-یک عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی گفت‌: از آن جا که قانون منع به کارگیری بازنشستگان از سوی مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده است، مجلس نیز می‌تواند مرجع تعیین تکلیف بازنشستگانی باشد که جایگزینی ندارند که این امر نیز خود نیاز به تعریف قانون دارد.

جلال میرزایی با اشاره به فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری در خصوص قانون منع به کارگیری بازنشستگان، بیان‌ کرد: از نظر بنده افرادی که جایگزینی برای آنها در پست‌ها وجود ندارد در کشور نادر هستند و شاید تعداد آنها کمتر از ۲۰ نفر باشد و آنها افرادی هستند که متخصص بوده و در حوزه های حساس کار می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه‌ گفت‌: مواردی که باید در فرمایشات مقام معظم رهبری مورد تامل قرار گیرد و مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی نیز باید با توجه به ماموریتی که از سوی آقای لاریجانی به آن داده شده است، توجه کنند، این است که افرادی که ۶۰ سال سن دارند و بیش از ۳۰ سال خدمت کرده‌اند، باید در قانون دیده شده و بازنشسته شوند.

نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی، بیان‌ کرد: بیانات مقام معظم رهبری دارای صراحت بود. فرمایشات رهبری در یک بخش پرداختن به ظرافت ها و انتقاداتی بود که به قانون منع به کارگیری بازنشستگان وارد بود که باید آنها را برطرف کرد. از سوی دیگر تاکید رهبری بر چرخش در مدیریت کشور است.

وی خاطرنشان کرد: از آن جا که قانون منع به کارگیری بازنشستگان مصوبه مجلس شورای اسلامی  است، این مجلس شورای اسلامی است که باید تشخیص دهد که فردی جایگزین دارد یا ندارد و مجلس باید مرجع تعیین تکلیف بازنشستگانی باشد که جایگزینی ندارند. از سوی دیگر این که یک فرد جایگزینی ندارد، باید در قانون تعریف شود. یعنی ما باید مولفه‌هایی برای بازنشستگان تعریف کنیم که نشان دهد آیا یک بازنشسته جایگزینی دارد یا ندارد.

عضو فراکسیون امید مجلس افزود: از بازنشستگانی که دارای ظرفیت و توانمندی‌های بالایی هستند، می‌توان در بخش خصوصی استفاده کرد تا شاهد تحول در این بخش باشیم. می‌توان با در اختیار قرار دادن تسهیلات لازم این افراد را به این سمت سوق داد که از توانایی های آنها برای ایجاد تحول در این بخش بهره ببریم. از سوی دیگر این افراد می‌توانند نقش مشاور را ایفا کنند. فرمایشات مقام معظم رهبری می‌تواند فرصتی برای مجلس شورای اسلامی باشد تا با سنجیدن بازخوردهای قانون منع به کارگیری بازنشستگان به یک قانون جامع و شفاف در خصوص بازنشستگان تبدیل شود.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۷۵۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان برگزاری نخستین اجلاس ششمین دوره مجلس خبرگان

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، آیت‌الله سیدمحمدرضا مدرسی‌یزدی عضو فقهای شورای نگهبان و رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات مجلس خبرگان رهبری و انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: بر اساس قانون انتخابات مجلس خبرگان رهبری، هیات مرکزی نظارت بر انتخابات، پس از صادر شدن اعتبارنامه دو سوم منتخبان این انتخابات، از منتخبان برای شرکت در مراسم افتتاحیه این مجلس دعوت می‌کند.

وی افزود: مراسم افتتاحیه در روز سه‌شنبه اول خرداد ۱۴۰۳ در ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات با بیان اینکه «دوره نمایندگی اعضای مجلس خبرگان رهبری ۸ سال و تعداد نمایندگان این مجلس ۸۸ نفر است»، اظهار کرد: قانون اساسی، تدوین قوانین مربوط به این مجلس را بر عهده اعضای خبرگان رهبری گذاشته و شورای نگهبان نیز مسئول نظارت بر انتخابات این مجلس است.

آیت‌الله مدرسی‌یزدی همچنین اعلام کرد: در مراسم افتتاحیه ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، پس از قرائت قرآن و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی قرائت خواهد شد؛  سپس هیات رئیسه سنی تشکیل می‌شود که شامل رئیس، نایب رئیس و ۲ منشی است و پس از آن هیات رئیسه دائم با انتخاب اعضا شکل می‌گیرد. هیات رئیسه دائم نیز شامل ۷ نفر است که عبارتند از رئیس، ۲ نایب رئیس، ۲ منشی و ۲ کارپرداز.

به گزارش ایسنا، انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری روز جمعه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ همزمان با انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در سراسر کشور برگزار شد.

دیگر خبرها

  • زمان‌برگزاری نخستین اجلاس ششمین دوره خبرگان رهبری
  • زمان برگزاری نخستین اجلاس ششمین دوره مجلس خبرگان
  • ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری اول خرداد آغاز به‌ کار می‌کند
  • ششمین دوره مجلس خبرگان اول خرداد با پیام رهبری آغاز به کار می‌کند
  • لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه تعیین تکلیف شود
  • پاسخ عجیب معاون وزیر کار درباره رقم دستمزد کارگران
  • ارائه لایحه اصلاح قانون کار به مجلس دوازدهم در اولین فرصت
  • چه کسانی کاندیدای رهبری نظام بعد از امام بودند و چند رأی بدست آوردند؟ /وقتی متمم قاون اساسی با حکم ۲ رهبر به تصویب رسید!
  • حکم دو رهبر پای متمم قانون اساسی ایران
  • بررسی طرح نظام قانونگذاری و تعیین اختیارات مراجع وضع قوانین