Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا به نقل از صداوسیما، سید محمد علوی گفت: طبق آمارهای موجود هم اکنون­­650 هزار شرکت فعال در اقتصاد کشور وجود دارد و 300 هزار شرکت نیز هر ساله اظهارنامه مالیاتی ارائه می دهند با این حال از این تعداد فقط ­5 درصد شرکت ها،­ حسابرسی می شوند که این مسئله نشان دهنده ضریب نفوذ پایین حسابرسی در کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه فراگیری حسابرسی و پاسخگویی­ مالی در کشور پایین است، گفت: اگرچه در این زمینه قوانین بسیاری موجود است اما زنجیره نظارت مالی،​ آنطور که باید پشتیبانی نمی شود و در این زمینه تقویت کننده‌ای که بتواند به کمک حسابرسان بیاید و اثربخشی و کارایی آنها را بالا ببرد،­ وجود ندارد.

دبیر کل انجمن حسابداران رسمی کشور یکی از راهکارهای افزایش ضریب نفوذ حسابرسی در اقتصاد کشور را بورسی کردن شرکت‌ها، دولت الکترونیک و شفاف سازی تمام تجارت و مبادلات اقتصادی کشور عنوان کرد و افزود: این گونه اعمال،​­ اثربخشی و نفوذ حسابرسی در کشور را بالا می برد.

علوی با انتقاد از اینکه چرا شرکت‌های خصوصی در کشور حسابرسی نمی شوند؟­ گفت:­­ شرکت های خصوصی هم از منافع ملی­ و هم از­ منابع بانکی کشور­ استفاده می کنند اما متاسفانه هیچ پاسخگویی در زمینه­ عملکرد مالی خود­ و حسابرسی­ ندارند.

وی افزود: در آماری که جامعه حسابداران رسمی اعلام کرد از هزار و 700 شرکتی که امسال ارز دولتی دریافت کرده بودند تقریبا 50 درصدشان حسابرسی نمی‌شدند و این درحالیست که این شرکت ها نیز از منابع ملی و منابع ارزی کشور استفاده می کنند بنابراین ­باید حسابرسی شوند.

دبیر کل انجمن حسابداران رسمی کشور با بیان اینکه در حال حاضر طبق قوانین تنها شرکت هایی ملزم به حسابرسی هستند که گردش مالی­8 میلیارد تومانی دارند،­­گفت: باید این اعداد و ارقام تغییر کند و شرکت هایی که از تسهیلات ریالی و ارزی برخوردار می شوند نیز ملزم به پاسخگویی و حسابرسی شوند تا بتوان ضریب نفوذ حسابرسی در کشور را افزایش داد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۷۵۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه نیازمند دریافت خدمات روانشناختی هستند

حجت‌الاسلام علی جعفری؛ معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور اظهار کرد: بیش از ۷ سال از دوره چهارم فعالیت سازمان روانشناسی به همت وزرا و نمایندگان بهداشت و علوم  می گذرد که ما  سعی کرده ایم تا بتوانیم کم و کاستی ها را جبران کنیم. به همین دلیل کلینیکی را برای به وجود آوردن نور امید و نشان دادن  مسیر درست زندگی افتتاح کردیم تا بتوانیم در راه فرهنگی قدم بر داریم. در کوتاه‌ترین زمان به کمک مسئولان ذی‌ربط می‌توانیم این کلینیک مشاوره‌ای را برای مددجویان کمیته‌امداد در ۳۱ استان ایجادکنیم.

وی افزود:در کلینیک تمام موارد زیر نظر خواهند بود، زیرا از فضای کاربری می‌خواهیم بیرون بیاییم و بتوانیم رصد دقیق داشته باشیم و متناسب با نیازهای خانوده مدد جویان زیرساخت‌های مشاوره‌ای در مناطق دورافتاده و محروم ایجاد کنیم. ما یک نهاد حمایتی هستیم که بتوانیم به تقویت و بالا بردن اعتماد به نفس مددجویان در زندگی و ایجاد اشتغال کمک کنیم. البته ناگفته نماند این خلاء وجود داشته که مجموعه مشاوره‌ای ما نیازمند  زیرساخت روانشناختی با سطح بالاتر  و تخصصی داشت. اما حالا  مراکزی با سطح بالاتر و تخصصی در سراسر کشور یعنی تمام  استان‌ها  ایجاد کرده‌ایم و بیش از ۱۰۰۰ دانش‌آموخته کارشناسی ارشد و دکترای روانشناسی یا مشاوره در ادارات مشغول ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی به مددجویان کمیته امداد هستند.

جعفری تصریح کرد: براساس تحقیقات انجام شده؛ حدود ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی و نیازمند دریافت خدمات روانشناسی هستند، اما به این معنا نیست که آن‌ها اختلالات روانی دارند، چون مسائل روانشناختی همه حوزه‌های روان را پوشش می‌دهند.

او گفت: جامعه هدفی که ما داریم در کمیته امداد افرادی هستند که بی چون و چرا در راستای کمک به مردم می کوشند در گذشته خدمات کمیته امداد بیشتر در حوزه معیشتی بود ولی یکی از خدمات ارزشمند که در سال های اخیر شاهد تحول جدی در این حوزه هستیم، همین خدمات فرهنگی است. ما به کمک روان درمانی حتی توانستیم بسیاری از زندانیانی که حقیقت را بازگو نمی کردند تا کمکشان کنیم مسیر را هموار کردیم. می توان گفت حضور مشاوران متخصص در سراسر کشور می‌تواند کلید طلایی برای حل مشکلات اجتماعی و فرهنگی مردم باشد.  

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • ایدکوپرس سایپا،‌ تندیس شرکت برتر ایران را دریافت کرد
  • حق داشتن نماینده حقوقی برای تمام شرکت‌ها به رسمیت شناخته شد
  • افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی
  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • مالیات آری؛ اما نه ۳۰ و ۵۰ و ۷۰ درصد!
  • تحقق نیمی از تعهدات خیران مدرسه ساز در سال گذشته
  • سهم ۱۹ درصدی آموزش عالی از کل بودجه عربستان/ دولت به دانشگاه‌ها آزادی عمل می‌دهد
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه نیازمند دریافت خدمات روانشناختی هستند
  • رشد نرخ باروری در ۱۴ استان/ تنها نیمی از قانون اجرا شده است
  • ۴۰ درصد پروانه های کسب در لرستان الکترونیکی شد