Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-02@22:04:49 GMT

توجه به مهارت های ارتباطی در دانشگاهها ضروری است

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۷۵۷۲۲

توجه به مهارت های ارتباطی در دانشگاهها ضروری است

به گزارش ایرنا، ابراهیم صالحی عمران شنبه شب در محل دانشکده فنی شهید چمران کرمان افزود : مهارت های ارتباطی کار با مشتری، بالا بردن آستانه صبر، تحمل و آموزش اخلاقیات به شدت در بازار کار موثر هستند.
به گفته وی بنا به تحقیقات انجام شده در کشور هند 57 درصد از مهارت هایی که دانشجو را بهتر جذب بازار کار می کند داشتن مهارت های نرمی است که سرمایه گذاری در آن بسیار مهم بوده و تحت عنوان سرمایه های اخلاقی انسان از آن نام برده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


صالحی عمران افزود: دائر شدن آموزش عالی در کشور با این تصور بوده و هست که دانشگاه در پرورش نیروی انسانی نقش داشته باشد و ما را سریع تر به توسعه برساند.
وی با اشاره به اینکه دوره های مختلف آموزش عالی عمدتا برای تربیت نیروی انسانی بوده است گفت: در کشور ما آموزش عالی بیشتر برای این بوده که کادر دولتی و آدم های پشت میز نشین تقویت و تربیت شوند و در بدنه اداری دولت استخدام گردند که رویکرد درستی نبوده است .
صالحی عمران افزود: این اتفاق تبدیل به یک فرهنگ شده است که تمامی ذهن خانواده ها و دانشجویان را به خود مشغول ساخته است.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور با اشاره به 2هزار و 800واحد دانشگاهی در کشور گفت: با داشتن این همه دانشگاه و پیدا شدن معضلی به نام اشتغال و بیکاری فارغ التحصیلان در مسیر آموزش یعنی اینکه این سرمایه گذاری ها باید در جای دیگری انجام می گرفته است .
صالحی عمران بهترین سرمایه گذاری آموزش عالی را در دنیا سرمایه گذاری در آموزش های مهارتی عنوان کرد و گفت: دانشگاه های مهارتی چون آلمان، اتریش و آمریکا بخش عظیمی از آموزش های ارائه شده و سرمایه گذاری شده شان مهارتی است.
وی با اشاره به رایگان بودن دوره های مهارتی فنی و حرفه ای در برنامه های راهبردی بسیاری از کشورها گفت: کشورهای زیادی پذیرفته اند که آموزش های فنی و حرفه ای آثار اقتصادی و اجتماعی زیادی رابه همراه دارد اما متاسفانه ما در این بخش سرمایه گذاری های آموزشی و مهارتی را جدی نگرفتیم.
وی افزود: خوشبختانه در سال های اخیر آموزش های مهارتی و همچنین سرمایه گذاری هایی در این بخش انجام گرفته است و نگرش های مثبت در بدنه دولت، آموزش عالی و مجلس نیز موجب امیدواری است اما تا رسیدن به نتیجه مطلوب راه درازی را در پیش داریم.
صالحی عمران با اشاره به یکهزار و 300 کارگاه، آزمایشگاه فنی و حرفه ای در سراسر کشور گفت: متاسفانه بودجه ای که برای این دانشگاه ها اختصاص می دهند در مقایسه با سایر دانشگاه ها قابل مقایسه نیست و تجهیزات بسیاری از این کارگاه ها و آزمایشگاه ها قدیمی است .
وی ادامه داد: همچنین محیط های در نظر گرفته شده نیز برای آن ها مناسب آموزش نبوده و نیازمند سرمایه گذاری در این بخش است.
صالحی عمران افزود: آنچه که در کلاس و کارگاه و بعد از فارغ التحصیلی اتفاق می افتد برای ما مهم است و بارها این مساله را تعقیب، بررسی و نظارت کرده ایم و از روسای مراکز و کارگاه ها نیز این خواسته را داریم که این تعقیب، بررسی و نظارت را در برنامه خود داشته و دنبال کنند.
9889/ 5054
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف اشتغال اقتصادی و اجتماعی خانواده رئیس دانشگاه آمریکا منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۷۵۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه‌های اجرایی مکلف به اختصاص بخشی از بودجه عمرانی به مهارت آموزی کارگران شدند

مهرداد عظیمی در مراسم روز جهانی کارگر در سنندج اظهار داشت: پس از تصویب اساسنامه سازمان فنی و حرفه ای پس از چند دهه، براساس یکی از بندهای آن، تمام دستگاه‌های دولتی مکلف اند بخشی از بودجه عمرانی سالانه خود را صرف آموزش مهارت‌های کارگران دهند که عدد قابل توجهی است.

رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور عظیمی با اشاره به کاهش ۱۴ درصدی آمار صدمات حین کار در کشور ادامه داد: در واگذاری امر آموزش به بخش خصوصی رشد ۱۱۴۰ درصد داشته ایم.

 وی با اشاره به نامگذاری سال به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» اظهار داشت: انقلاب ما انقلاب مردمی است و اقتصاد هم باید در دستان کارگران و کارفرمایان راهبری شود.

عظیمی بیان کرد: هر میزان از اقتصاد دولتی فاصله بگیری و شرایط مشارکت مردم در امورات اقتصادی موفق خواهیم بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: کردستان و مردمان قهرمانش صفحات زرینی از تاریخ پرافتخار را به نام خود به ثبت رساندند و ایران به وجود کردستان افتخار می‌کند.

وی با بیان اینکه این استان دارای ظرفیت‌های بسیار زیادی است که یکی از مهم‌ترین ظرفیت‌های آن سرمایه نیرو‌های انسانی است، گفت: باید الگو‌های موفق را به کشور تحویل دهند.

عظیمی با تاکید بر اینکه یکی از ماموریت‌های بخش استان معرفی درست و حرفه‌ای ظرفیت‌های استان است، ادامه داد: استاندار کردستان شجاعانه با استفاده از ظرفیت‌های سنتی و آیینی، تلاش دشمن برای بدنام کردن این استان را خنثی می‌کند.

در این مراسم از کارگران برتر تجلیل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • دولت بزرگ‌ترین کنش‌گر رسانه‌ای و ارتباطی در کشور است
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • قایباف:باید به آموزش و پرورش توجه ویژه شود
  • اشاره غیرمستقیم اژه‌ای به حکم توماج صالحی
  • توجه ویژه به آموزش و فرهنگسازی در حوزه ترافیک ضروری است
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • ۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد
  • دستگاه‌های اجرایی مکلف به اختصاص بخشی از بودجه عمرانی به مهارت آموزی کارگران شدند
  • بهره برداری از اولین خانه خلاق و نوآور مهارت کشور در کردستان
  • افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی