Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیرعامل سازمان فاوا در جلسه مدیریت شهری با صاحبان کسب و کار‌های مجازی که روز ۱۷ آذر در شورای شهر برگزار شد بر مشارکت با اکوسیستم نوآوری شهر تأکید کرد.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، در نشست که با هدف تعامل با کسب و کار‌های مجازی و بررسی مشکلات و خواسته‌های آنان در شورای شهر برگزار شد، محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران، محمد فرجود مدیرعامل سازمان فاوا، بهاره آروین رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند، محسن پورسیدآقایی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، محمد کرمی، رئیس اتحادیه کشوری کسب و کار‌های مجازی و اعضا و مدیران کسب و کار‌های اینترنتی حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 محسن هاشمی رئیس شورای شهر با ارائه توضیحاتی درباره "هفته تهران هوشمند" که توسط سازمان فاوا در حال برگزاری است، با ابراز رضایت از حرکت این سازمان در مسیر هوشمندسازی شهر گفت: با توجه به مسیری که در آن گام نهادید اگر در فرصت باقیمانده این دوره از مدیریت شهری، بتوانید هوشمندسازی شهر را تا جای ممکن پیش ببرید کار بزرگی انجام شده است.

در ادامه، محمد فرجود درباره راه‌اندازی مراکز فناوری گفت: ترجیح ما این است که تاسیس چنین مراکزی را به طور مشترک با بخش خصوصی انجام دهیم. در اکثر پروژه‌های تهران هوشمند سعی می‌کنیم با حداقل تصدی‌گری و با مشارکت اکوسیستم نوآوری پیش رویم و همان‌طور که آنان از امکانات شهرداری استفاده می‌کنند ما نیز بتوانیم از ظرفیت‌های این فضا برای رفع چالش‌های شهر بهره ببریم.

وی با اشاره به مزایای تشکیل هسته مشترکی میان سازمان فاوا و اتحادیه کشوری کسب و کار‌های مجازی، بر تنظیم تعامل میان سازمان فاوا، بخش خصوصی و معاونت علمی و فناوری تأکید کرد و گفت: ما در حال تهیه پیش نویس سندی در این رابطه هستیم تا در اکوسیستم نوآوری تکلیف و وضعیت ما برای همه روشن باشد.

مدیرعامل سازمان فاوا سپس با اشاره به داده‌های باز شهرداری تهران که برای اولین بار در نخستین چالش نوآوری تهران هوشمند در اختیار گروه‌های استارتاپی قرار گرفت گفت: اولین هکاتون برگزار شده دارای مشکلاتی بود که امیدواریم در دوره‌های آتی به مرور رفع شود. اما سیاست‌های مربوط به داده‌های باز و بیزینس مدل آن در دبیرخانه تهران هوشمند در حال بررسی است.

در ادامه، بهاره آروین با اشاره به اهمیت برگزاری این جلسه در شنیدن صحبت‌ها و مشکلات کسب و کار‌های نوین مجازی گفت: بسیاری از این کسب و کار‌ها گرهی از مشکلات مردم را می‌گشایند و وظیفه ما به عنوان سیاست‌گذار، تسهیل زمینه‌های رونق کار آن‌هاست. بسیاری سیاست‌گذاری‌ها در حیطه اختیارات شورا نیست، اما در این نشست قصدمان این است که مشکلات، انتقادات و پیشنهادات شما را بشنویم و نحوه تعامل میان مدیریت شهری و اکوسیستم نوآوری را که به‌زودی سندی هم در این زمینه تصویب خواهد شد، تا حدی مشخص کنیم.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران نیز با اشاره به اینکه بسیاری از کسب و کار‌های بزرگ نوپا در تهران به این حوزه مربوط است گفت: مشاغل اینترنتی مثل تاکسی‌ها و فروشگاه‌های مجازی، مزایای بسیاری داشته‌اند. مثل کم کردن بار رفت و آمد‌های زائد یا جلوگیری از هدر رفت سوخت و...، اما در توسعه این کسب و کار‌ها ما نباید از چارچوب‌های قانونی عبور کنیم.

در ادامه هر یک از نمایندگان کسب و کار‌های اینترنتی در حوزه‌های مختلف با مطرح کردن مشکلات موجود در مسیر اشتغال مورد نظر به ارائه پیشنهادات و نظرات خود پرداختند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: فرجود محسن هاشمی شورای شهر ترافیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۷۵۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زباله‌سوز ۶۰۰۰ تنی به تهران می‌آید

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از امضای پیش قرارداد زباله‌سوز ۶ هزار تنی در طی ماه جاری خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم،‌ رضا محمدی در خصوص آخرین وضعیت زباله‌سوز 6 هزار تنی اظهار کرد: با توجه به اینکه تاکنون در کشور نمونه مشابهی از نظر فنی و یا به لحاظ ظرفیتی موجود نبوده و نمونه مورد بحث اولین پروژه زباله‌سوز با مقیاس بزرگ در سطح کشور است. در مسیر فرایند مطالعات و طراحی پروژه با پیچیدگی‌های فنی زیادی روبرو شدیم.

وی افزود: در همین راستا با به‌کارگیری متخصصین ذیربط و با دعوت از شرکت‌های پیمانکار این حوزه، کارشناسان و مدیران ارشد سازمان مدیریت پسماند جلسات متعددی به منظور هماهنگی و بررسی فنی مباحث پیرامون احداث پروژه برگزار شد که نتایج خوبی‌ حاصل و انشاالله با بررسی، تحلیل و جمع‌بندی نهایی، پیش قرارداد پروژه در اردیبهشت ماه به امضا طرفین خواهد رسید.

محمدی درخصوص مزایای استفاده از این روش گفت: مدیریت پسماند به روش زباله‌سوزی از بهترین روش‌های متداول کاهش دفن زباله در دنیاست که از مزایای آن ‌می توان به تولید انرژی برق، تولید مصالح ساختمانی با استفاده از خاکستر حاصل و درنهایت کاهش آلودگی‌های زیست محیطی علی‌الخصوص آلودگی محیط با شیرابه اشاره کرد.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسمان تصریح کرد: مجموع پسماند تولیدی شهر تهران و شهرهای اطراف مثل باقرشهر و حسن‌آباد بعد از فرایند پردازش روزانه (تفکیک پسماند خشک) حدود 6 هزار تن است که با بکارگیری زباله‌سوز، موضوع شیرابه و دفن زباله در مجتمع پردازش آرادکوه به پایان خواهد رسید و آغاز فصل جدیدی در بهبود وضعیت زیست محیطی شهر تهران خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تاکید مدیر عامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران بر یکپارچه سازی حمل و نقل همگانی
  • ۳۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل خانه بلدیه نیاز است | تغییرات جدید در سبزه میدان بازار
  • اطلاع‌رسانی سبد خدمات سازمان سرمایه‌گذاری شهرداری اصفهان در آینده نزدیک
  • هتل در بوستان‌های جنگی تهران احداث می‌شود؟
  • جزئیات جدید از احداث هتل در بوستان‌های جنگی تهران
  • احداث بزرگترین پارکینگ مکانیزه کشور در اصفهان
  • خبر مهم مدیرعامل مدیریت پسماند شهرداری در مورد زباله سوز | امضاء پیش قرارداد زباله‌سوز ۶ هزار تنی در ماه جاری
  • مهم‌ترین پروژه‌های شهرداری زیر ذره‌بین شورای شهر | مظفر: ۲ هزار و ۸۷۴ پروژه برای سال جاری شناسایی شدند
  • زباله‌سوز ۶۰۰۰ تنی به تهران می‌آید
  • امضای قرارداد توسعه زیرساخت شهر هوشمند بین ایرانسل و شهرداری قائمشهر