Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس انجمن ارگانیک ایران اعلام کرد که حدود 60 میلیون هکتار از اراضی و باغات در جهان محصول ارگانیک تولید می‌کنند که تعداد تولیدکننده‌های آن‌ها به دو میلیون و 700 هزار نفر می‌رسد و ایران از نظر سطح و میزان تولید چهل و سومین کشور در جهان است و دولت برای توسعه این محصولات باید به کشاورزان ارگانیک یارانه پرداخت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به‌ گزارش ‌ایسنا، سیدرضا نورانی امروز در نشست خبری یازدهمین جشنواره ارگانیک تهران، اظهار کرد: 179 کشور در دنیا محصول ارگانیک تولید می‌کنند که سطح آن به 60 میلیون هکتار و تعداد کشاورزان آن به دو میلیون و 700 هزار هکتار می‌رسد و ایران چهل و سومین کشور از نظر سطح زیر کشت و میزان تولیدات است.

وی ادامه‌ داد: استرالیا، آرژانتین و چین در صدر تولید محصول ارگانیک از نظر کشت قرار دارند و بیش‌ترین کشاورزان تولیدکنندگان محصول ارگانیک در کشورهای هند، اوگاندا و مکزیک است که گردش مالی بیش از 100 میلیارد دلاری دارد و بیش‌ترین سرانه مصرف محصولات ارگانیک مربوط به کشورهای سوئد، دانمارک و سوئیس است.

رییس انجمن ارگانیک ایران در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به این که بیش‌ترین بازار ارگانیک در جهان به آمریکا، آلمان و فرانسه اختصاص دارد، گفت‌: دولت برای محصولات ارگانیک باید از تولیدکنندگان آن حمایت کند، اما اگر تاکنون فرهنگی در این زمینه نهادینه شده، حاصل تلاش و فعالیت‌های انجمن ارگانیک ایران بوده است که طی سال‌های گذشته بدون حمایت دولتی آن را انجام داده است؛ تا امروز برخلاف گذشته که دولت به کشاورزان برای مصرف کودهای شیمیایی یارانه پرداخت می‌کرد باید برای توسعه محصولات ارگانیک به کشاورزان و تولیدکنندگان ارگانیک یارانه بدهد.

وی خاطر نشان کرد: میزان سطح زیرکشت محصولات ارگانیک هم‌چنان در ایران کمتر از یک درصد است و اگر یک روز به یک درصد برسیم، نشان می‌دهد که همه حمایت‌ها برای توسعه محصولات ارگانیک صورت گرفته است.

چگونه محصولات ارگانیک را از تقلبی تشخیص دهیم

رییس انجمن ارگانیک ایران در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر این‌که چگونه می‌توان محصولات ارگانیک را از غیر ارگانیک تشخیص داد، اظهار کرد: اگر بازاری خواهان بیش‌تری داشته باشد، قطعا تقلب در آن افزایش پیدا می‌کند، اما انجمن ارگانیک ایران با سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، وزارت صنعت، معدن و تجارت و دیگر دستگاه‌های متولی تفاهم نامه‌ای را امضا کرده است و درصدد است تا با متولیان امر جلوی تقلبات را در این زمینه بگیرد، اما مردم به هنگام خرید محصولات ارگانیک حتما از فروشندگان آن گواهی‌اش را دریافت کرده و محصولاتی را که به‌صورت بسته‌بندی شده و دارای کد 18 رقمی است را خریداری کنند، چراکه از طریق این شناسه 18 رقمی، می‌توان به سایت انجمن ارگانیک ایران مراجعه کرد و از اصالت آن اطمینان حاصل کرد.

نورانی در بخش دیگری از صحبت‌های خود، اضافه کرد: البته طی سال‌های گذشته تولید محصولات ارگانیک توسعه پیدا کرده است که می‌توان تولید انار در نی‌ریز فارس، خرمای خاش، پسته وحشی در منطقه مرزی استان خراسان رضوی و ... اشاره کرد که عمدتا از اتحادیه اروپا گواهی ارگانیک دارند و این نشان می‌دهد که تولید محصولات ارگانیک از نظر تنوع و میزان در ایران نیز در حال‌ گسترش است. هم‌اکنون نیز استان‌های خوزستان، فارس، اصفهان و زنجان جزو چهار استان برتر تولیدکننده محصولات ارگانیک هستند و امیدواریم که با توجه به اهداف تعیین‌شده در برنامه ششم توسعه، بتوانیم تولید محصولات ارگانیک را در کشور افزایش دهیم و سهم صادرات محصولات ارگانیک را که نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده است را نیز ارتقاء دهیم.

رییس انجمن ارگانیک ایران در پایان خاطر نشان کرد: در تهران همه میادین میوه و تره بار یک غرفه عرضه محصولات ارگانیک دارند و به غیر از برخی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای که قفسه جداگانه‌ای برای عرضه محصولات ارگانیک تعبیه کرده است، 30 واحد عرضه‌کننده این محصولات در تهران و بیش از 60 واحد عرضه کننده در کشور در اختیار داریم که همگی تحت نظارت انجمن ارگانیک ایران هستند و دائما برروی آن‌ها نظارت صورت می‌گیرد و امیدواریم  به‌جای محصولات تراریخته که امروزه در حال‌ توسعه هستند،  محصولات ارگانیک توسعه پیدا کند.

به‌ گزارش ‌ایسنا، یازدهمین جشنواره ارگانیک تهران، بیست و دوم تا سی‌ام آذرماه امسال در مجتمع نمایشگاهی بوستان گفت‌وگو برگزار می‌شود.

انتهای پیام  

منبع: ایسنا

کلیدواژه: محصولات ارگانیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۷۵۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایانه صادرات آبزی پروری مازندران هنوز کامل نشده است

دریافت 45 MB

بابک مومنی در گفت وگو با خبرنگار مهر با اشاره به فرصت ها و ظرفیت های موجود در بخش کشاورزی استان اظهار کرد: محصولات اقتصادی و راهبردی زیادی در استان تولید می شود و از این رو ظرفیت های بالایی در توسعه صادرات و تولید محصولات دارای مزیت های صادراتی داریم.

وی با بیان اینکه تاکنون انتظارات در زمینه صادرات برآورده نشده است، گفت: مهمترین فرصت های موجود در استان نگاه ویژه به توسعه اقتصاد دریاپایه است و نیازمند ایجاد پایانه صادراتی مناسب در زمینه محصولات آبزیان درایم.

کد خبر 6093829

دیگر خبرها

  • دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت
  • پایانه صادرات آبزی پروری مازندران هنوز کامل نشده است
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • محصولات سبز نفت سپاهان امسال وارد بازار می‌شوند
  • جهش ۴۳درصدی تولید طلای سیاه ایران در دولت سیزدهم
  • بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • تولید کیت‌های استخراج DNA با یک‌بیستم قیمت نمونه اروپایی
  • افزایش سقف حمایت از تولید فیلم‌کوتاه تا ۲۵۰ میلیون تومان
  • تلاشگران ذوب آهن اصفهان مغز متفکر برای جهش تولید هستند