Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-06@16:25:32 GMT

8 قدم برای تبدیل کارت سرمایه به کارت سوخت

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۷۶۷۷۳

8 قدم برای تبدیل کارت سرمایه به کارت سوخت

با اتصال کارت های بانک سرمایه (شامل تک کارت* و کارت نقدی سرمایه) به سامانه شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های پتروشیمی امکان تبدیل کارت بانک سرمایه به کارت سوخت برای مشتریان این بانک فراهم شد. ناطقان: مشتریان بانک سرمایه می توانند با مراجعه به سامانه خدمات دولت به آدرس mob.gov.ir و انجام مراحل مربوطه بر اساس شکل زیر نسبت به ارتقای کارکرد کارت سرمایه خود و استفاده از آن به عنوان کارت سوخت اقدام نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



* دارندگان "تک کارت سرمایه" می توانند با تبدیل کارت خود به کارت سوخت به شرح اشاره شده فوق علاوه بر کارکردهای قبلی تک کارت سرمایه، قابلیت جدید دیگری نیز به کارت چندمنظوره خود اضافه نمایند.
برچسب ها: کارت سرمایه ، کارت سوخت ، بانک سرمایه

منبع: ناطقان

کلیدواژه: کارت سرمایه کارت سوخت بانک سرمایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۷۶۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقف تراکنش‌های بانکی در یک روز چه قدر است؟

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، بر اساس اعلام بانک مرکزی، سقف انتقال وجه روزانه کارت به کارت در خودپردازها، موبایل بانک و اینترنت بانک، ۱۰ میلیون تومان و در نرم‌افزارهای پرداخت به پنج میلیون تومان می‌رسد.

بیشتر بخوانید: کلاهبردار سایت دیوار دستگیر شد

همچنین، سقف خرید روزانه از طریق درستگاه های کارتخوان با یک کارت ۵۰ میلیون تومان و با تمام کارت‌های هر فرد تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان مجاز است.

علاوه بر این، سقف انجام تراکنش و عملیات انتقال وجه از طریق ساتنا و پایا به صورت غیر حضوری ۲۰۰ میلیون تومان و به صورت حضوری در شعب بانکی ۴۰۰ میلیون تومان است. همچنین، سقف مبلغ انتقال ساتنا در شعب بانکی با ارائه مستندات، بدون محدودیت است.

گفتنی است؛ حداکثر برداشت وجه در خودپردازها برای هر کارت بانکی مانند گذشته ۲۰۰ هزار تومان است.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1229515 برچسب‌ها بانک مرکزی ایران

دیگر خبرها

  • سقف روزانه تراکنش های بانکی در سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • کلاهبرداری با کارت سوخت در پمپ بنزین ها | بپا سوخت ندی!
  • سقف تراکنش‌های بانکی در یک روز چه قدر است؟
  • سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟
  • بانک کشاورزی چک الکترونیک سایر بانک‌ها را نقد می کند
  • محکومیت ۱۰ میلیاردی، تاوان سوء استفاده از کارت سوخت شهروندان
  • ساعت اوج یعنی چه و چرا باید برق کمتری مصرف کنیم؟
  • نبود سبد سوخت یکی از دلایل ناترازی بنزین
  • همه چیز درباره رمز کارت سوخت
  • اتباع و قاچاق سوخت دو مسئله اصلی هرمزگان