Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیردل گفت: برای حل مشکلات صادرات ریلی خطاب به مسئولان راه‌آهن اعلام کرده‌ایم که در این خصوص آماده هرگونه همکاری هستیم ولی تا کنون پاسخی دریافت نکرده‌ایم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از مشهد، «کاظم شیردل» امروز(۱۸ آذرماه) در نشست خبری خود با اصحاب رسانه، اظهار داشت: مشکل ما در حوزه صادرات موضوع تازه‌ای نیست و بیش از ۱۵ سال است که در حوزه صادرات ریلی با مشکلات حمل و نقل ریلی مواجه هستیم و این موضوع ما را در زمان‌های خاص همچون کریسمس که درآمدزایی زیادی ایجاد می‌شود بیش از پیش متضرر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

عضو هیئت مدیره اتحادیه صادرکنندگان خراسان رضوی افزود: برای حل این مشکل نیازمند واردات واگن هستیم و خطاب به مسئولان راه‌آهن هم اعلام کرده‌ایم که در این خصوص آماده هرگونه همکاری هستیم که تاکنون پاسخی دریافت نکرده‌ایم.

 

وی با بیان اینکه سهم راه‌آهن باید در بحث حمل و نقل ریلی باید ۳۰ درصد می‌بود، خاطرنشان کرد: کالاهای بسیاری آماده صادرات است، اما وسیله حمل آن موجود نیست و طرح توسعه حمل و نقل ریلی هم که ۲۰ سال قبل در دولت وقت به تصویب رسید هیچ خروجی‌ مثبتی نداشته است و آمارها نشان می‌دهد که یک پنجم ۳۰ درصد تکلیفی در حوزه صادرات ریلی هم محقق نشده است و از کم‌لطفی‌های وزارت راه‌وشهرسازی و راه‌آهن به‌شدت گلایه‌مند هستیم.

 

شیردل تصریح کرد: اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی باید به عنوان یاری همراه و بازویی قوی در کنار صادرکنندگان استان باشد و مطالبه‌گری خواسته‌های به‌حق آنها را از مسئولان داشته باشد که متاسفانه این مجموعه هم هیچگونه اقدام موثری نداشته است.

 

وی تاکید کرد: در شرایطی که همه ما از معضل بزرگ بیکاری شاکی و نالان هستیم و خواستار ایجاد اشتغال‌های جدید هستیم، نباید با این بی‌برنامگی‌ها همین اشتغال موجود را هم از بین ببریم و به نگرانی‌های بحران بیکاری بیفزاییم و بی‌شک افزایش نرخ بیکاری افزایش جرم را هم به همراه خواهد داشت و نگرانی مردم و خانواده‌ها را چندبرابر خواهد کرد، پس بهتر است مسئولان با تدبیری جدی به جای افزایش بحران، نسبت کاهش و رفع آن تلاش کنند.

پایان پیام/483

منبع: شبستان

کلیدواژه: مشهد خراسان جنوبي کانون های فرهنگی هنری مساجد مجلس اصفهان کتابخوانی امداد و نجات حمل و نقل ریلی صادرات و واردات خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۷۶۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طلسم صادرات گاز به پاکستان شکسته خواهد شد؟​

تین نیوز

احیای قرارداد صادرات گاز ایران به پاکستان پس از سال ها توقف می تواند یکی از مهمترین دستاوردهای دو کشور در سفر امروز رئیس جمهوری ایران به پاکستان باشد.

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری صبح دوشنبه وارد فرودگاه اسلام آباد پایتخت پاکستان شد تا در این سفر با مسئولان کشور پاکستان دیدار و مذاکراتی داشته باشد.

نخست وزیر پاکستان در مصاحبه ای سرمایه گذاری و توسعه همکاری در بخش انرژی را از برنامه های پاکستان برای توسعه همکاری ها با ایران اعلام کرد اما در خصوص جزئیات همکاری در بخش انرژی سخنی به میان نیاورد.

احیای قرارداد صادرات گاز ایران به پاکستان، پس از سال ها توقف می تواند یکی از مهمترین دستاوردهای دو کشور در این سفر باشد. این قرارداد  با نام خط لوله IP در قالب خط لوله صلح بین شرکت ملی صادرات گاز ایران و شرکت ISGS پاکستان در تاریخ 5 ژوئن 2009 (15 خرداد 88) به مدت 25 سال منعقد شده بود و تاریخ آغاز تحویل گاز طبیعی به پاکستان 31 دسامبر 2014 و میزان حجم گاز طبیعی صادراتی 8 میلیارد مترمکعب در سال تعیین شده بود.

اما به دلیل عدم اجرای خط لوله در کشور پاکستان با بهانه تراشی مسئولان وقت این کشور در مواجهه با تحریم های آمریکا، این قرارداد هیچ گاه اجرایی نشد.

احمد امیرآبادی فراهانی، رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و پاکستان به اهمیت سفر رئیس جمهوری به پاکستان اشاره و اظهار کرد: تعیین تکلیف خط لوله انتقال گاز به پاکستان در این سفر حائز اهمیت است، زیرا ایران به تعهدهای خود در این زمینه عمل کرده است و خط لوله انتقال گاز تا مرز پاکستان برده شده است.

وی افزود: اگر پاکستان گاز طبیعی را از طریق ایران به مصرف کنندگان کشورش برساند، بی شک رضایتمندی مطلوبی در داخل و به نفع دولت این کشور شکل خواهد گرفت؛ زیرا تأمین گاز آن ها از طریق گاز مایع (ال پی جی) است که بسیار گران تمام می شود و این خط لوله می تواند در اقتصاد، رشد صنعت و آسایش مردم پاکستان مفید واقع شود.

رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و پاکستان تصریح کرد: پیشنهادهایی برای عملیاتی کردن این خط لوله وجود دارد، اما بعضی از کشورهای ثالث خارج از منطقه با ایجاد موانع، دخالت هایی در این زمینه دارند که دولت پاکستان باید بدون توجه به آن ها منافع مشترک دو ملت را مدنظر قرار دهد.

امیرآبادی فراهانی با بیان اینکه دولت سیزدهم در توسعه همکاری با همسایگان موفق عمل کرده است، اضافه کرد: یکی از کارهای سازنده دولت در حوزه سیاست خارجی، تقویت همکاری ها با کشورهای همسایه و منطقه ازجمله پاکستان، ترکمنستان، تاجیکستان، عراق و... بوده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • مسئولان فرصت خدمت به مردم را قدر بدانند
  • بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی کمبود دارو در کشور
  • مطلق‌زاده: فوتبال برای مسئولان خوزستان مهم نیست
  • ضرورت ورود جدی مسئولان برای رفع اختلاف مالکیت ساکنان تالاب انزلی
  • رفع اختلاف مالکیت ساکنان حاشیه تالاب بین المللی انزلی مستلزم ورود جدی مسئولان مربوطه
  • طلسم صادرات گاز به پاکستان شکسته خواهد شد؟​
  • بازگشت کارگران «فروآلیاژ» ازنا به کار
  • عملکرد دولت در سیل چابهار موجب دلگرمی و امیدواری مردم شد
  • بیش از هفت هزار قطعه زمین در روستاهای مهاباد آماده تحویل به متقاضیان مسکن
  • ۷ هزار و ۱۷۹ قطعه‌زمین در روستا‌های مهاباد آماده تحویل به متقاضیان مسکن است