Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فراکسیون جوانان مجلس از تشکیل کمیته‌ای در مرکز پژوهش‌های مجلس برای بررسی موارد مد نظر رهبری در قانون منع به کارگیری بازنشستگان خبر داد.

به گزارش ایسنا، سید فرید موسوی در نشست حزب اتحاد ملت درباره قانون منع به کارگیری بازنشستگان اظهار کرد: این قانون جزء محدود قوانینی بود که کارگزاران نظام را هدف قرار داده بود و دلیل این همه سروصدایی که پیرامون این قانون شد، هم همین بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر سبک مدیریتی ما رودربایستی است و به همین دلیل است که وظیفه تقنینی مجلس بر وظیفه نظارتی آن می چربد. اما در تصویب قانون منع به کارگیری بازنشستگان این فضا از بین رفت و اتفاقا سروصداها نشان داد که ما کار درستی کردیم.

نماینده مردم تهران در مجلس با طرح این سوال که مردم از من به عنوان یک نماینده جوان چه مطالبه‌ای داشتند؟ یادآور شد: در سال ۹۵ ابتدا به اتفاق برخی از نمایندگان استفساریه ای را در مورد قانون منع به کار گیری بازنشستگان نوشتیم که در کمیسیون اجتماعی به  تصویب رسید. اما زمانی که در صحن مجلس مطرح شد یکی از نمانیدگان گفت این در واقع استفساریه نیست بلکه قانون گذاری است نهایتا این استفساریه در سال ۹۶ رای آورد و ابلاغ شد.

موسوی اضافه کرد: برخی مدیران ما براساس آموزه های دهه ۶۰ فعالیت می کردند و همین باعث شد ما به فکر به این بیفتیم که استثناهای قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان را برداریم البته حذف کلیه این استثناها هم امکان پذیر نبود.

وی با بیان اینکه مدیران در دوران فعالیتشان فرصت تربیت نیروی جایگزین خود را دارند، ادامه داد: در جریان بررسی و تصویب این قانون از کمیسیون مربوطه گرفته تا صحن مجلس و شواری نگهبان فشارهایی وجود داشت اما در نهایت این قانون به تصویب رسید اگرچه انتقاداتی به آن وجود دارد برخی از آنها به خاطر منافع افراد است و برخی ایرادات هم شاید وارد باشد.

این عضو فراکسیون امید مجلس با تاکید بر اینکه اصلاح طلبی محدود به چند چهره خاص نیست، تصریح کرد: برای تصویب این قانون ۲۷ جلسه در کمیسیون اجتماعی تشکیل شد. آقای لاریجانی و آقای عارف به تصویب آن کمک کردند و پیامهای رهبری هم کمک کرد البته در حال حاضر ما می بینیم اصل قانون بازنشستگی هم ایراداتی دارد.

 موسوی همچنین گفت: اینکه فرد بازنشسته یک میلیارد تومان پاداش پایان خدمت بگیرد و بعد با قرارداد مجددی به کار گرفته شود و یک میز آن طرف‌تر مشغول فعالیت شود بی عدالتی نیست؟ این در حالی است که پرداخت  پاداش پایان خدمت معلمان با مشکل مواجه است.

رئیس فراکسیون جوانان مجلس با اشاره به اظهارات اخیر رهبری درباره قانون منع به کارگیری بازنشستگان اظهار کرد: افرادی هستند که ۴۸ ساله یا ۵۰ ساله بازنشسته شدند و باید برای اینها فکری شود در این زمینه کمیته‌ای در مرکز پژوهشها تشکیل شده که در حال بررسی این موارد هستیم.

موسوی یادآور شد: تصویب این قانون در جوانان ایجاد امید کرده و این است که خیلی‌ها نمی خواهند این امید ایجاد شود زیرا منافعشان در خطر می افتد.

وی با بیان اینکه پس از تصویب و ابلاغ قانون منع بکارگیری بازنشستگان همراهی خوبی برای اجرای این قانون صورت گرفت، گفت: وزارت کشور کاملا قانون را اجرا کرد اما روند همکاری در وزارت خانه های نفت، جهاد کشاورزی و بهداشت قدری کند بود.

این نماینده مجلس درباره اینکه آیا قانون شامل صدا و سیما می شود یا خیر؟ اظهار کرد: صدا و سیما در این زمینه از رهبری اجازه گرفتند که به گفته خودشان این اجازه نامحدود نیست و تا ۲۲ بهمن افراد جایگزین معرفی می شوند. در کل این قانون در صداوسیما هم اجرا شده و تعداد کثیری هستند که عذرشان را خواسته اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: قانون منع بکارگیری بازنشستگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۷۷۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۱۷۰ هزار میلیاردی مالیات با دستکاری دولت و مجلس

در حالی که با اصلاح بخش دوم بودجه درامدهای مالیاتی ۷۰ همت کاهش یافته به نظر میرسد در صورت تصویب طرح مجلس ۱۰۰ همت از درامدهای مالیاتی نیز با کاهش رو به رو شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بررسی بخش دوم لایحه بودجه نشان میدهد دولت حدود 70 هزار میلیارد تومان از درامدهای مندرج در قانون بودجه را تعدیل کرده است.

این عقب نشینی 70 هزار میلیارد تومانی تحت تاثیر انتقادها از دولت در خصوص افزایش 50 درصدی مالیاتها در 1403 صورت گرفته است.

این درحالی است که مجلس شورای اسلامی نیز به تازگی یک فوریت طرح اصلاح بند س تبصره 6 قانون بودجه را تصویب کرده که در صورت تصویب نهایی حدود 100 همت از درامدهای ناشی از حذف معافیتها کاهش خواهد یافت.

ساماندهی معافیتهای مالیاتی با نقطه نظر مثبت وزیر اقتصاد، رئیس سازمان برنامه وبودجه و رئیس سازمان مالیاتی در دستورکار قرار گرفته بود که نخستین بار رئیس سازمان بورس نسبت به حکم قانون بودجه، نکات انتقادی را مطرح کرد.

بر این اساس مجموعا 170 همت از درامدهای مالیاتی بودجه 1403 کاهش خواهد یافت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بایدن قانون کمک ۹۵ میلیارد دلاری برای ارسال سلاح به اوکراین و اسرائیل را امضا کرد
  • لایحه ممنوعیت تیک‌تاک در مجلس سنا تصویب شد
  • سنای آمریکا لایحه ممنوعیت تیک‌تاک را تصویب کرد
  • چه کسانی کاندیدای رهبری نظام بعد از امام بودند و چند رأی بدست آوردند؟ /وقتی متمم قاون اساسی با حکم ۲ رهبر به تصویب رسید!
  • محرومیت کارگران از تعطیلات آخر هفته!
  • کاهش ۱۷۰ هزار میلیاردی مالیات با دستکاری دولت و مجلس
  • خبر خوش برای بازنشستگان/ زمان اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد
  • جامعه در انتظار تصویب قانون جامع حجاب
  • حکم دو رهبر پای متمم قانون اساسی ایران
  • مبارزه تیک‌تاک با لایحه ممنوعیت در آمریکا