Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، 'کریستین الک' (Alecke) روز یکشنبه در نشست هم اندیشی طرح مدیریت یکپارچه منابع آب رودخانه زاینده رود در دانشگاه صنعتی اصفهان افزود: لازم است بسته های حمایتی برای یکپارچه کردن مدیریت منابع آب، تعریف و به اشتراک گذاشته شود.
این کارشناس با اشاره به طرح مدیریت یکپارچه منابع آب زاینده رود که به سفارش وزارت نیرو و با همکاری دانشگاه صنعتی اصفهان و وزارت علوم آلمان اجرا شد، خاطرنشان کرد: طرح ایران، یکی از موفق ترین برنامه هایی است که در مرحله دوم هم دنبال خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان این که وزارت انرژی آلمان در طرح ایران سرمایه گذاری کرده است، اضافه کرد: آینده این طرح برای آلمان از اهمیت ویژه ای برخوردار است زیرا یک همکاری دو جانبه با مبالغ میلیون یورویی است .
'الک' با اشاره به اینکه سالانه 300 میلیون یورو برای حمایت از علم و دانش در وزارتخانه مربوطه کشور آلمان تعریف شده است، تاکید کرد: در حوزه بین المللی می توانیم همکاری مشترکی با وزارت علوم ایران داشته باشیم به طوری که یک ‌مرکز آموزشی مشترک بین این 2 کشور در روزهای آینده راه اندازی می شود.
وی با بیان این که وزارت علوم و تحقیقات آلمان در حوزه بین المللی دانشجویان مقطع دکترا را در زمینه تحقیقات آب بورسیه می کند، افزود: بیشترین تقاضا برای بورسیه را از ایران داشتیم و از سال 2012 تاکنون 28 دانشجوی دکترا و 30 دانشجوی کارشناسی ارشد ایرانی در زمینه آب در آلمان بورسیه شدند.
وی ادامه داد: تاکنون 2 هزار و 300 دانشجوی ایرانی در دوره های مختلف بورسیه کشور آلمان پذیرفته شدند.
این کارشناس ادامه داد: بر اساس اعلام سازمان ملل متحد، تا سال 2050میلادی تقاضای مردم برای آب تا 55 درصد افزایش می یابد.
الک با بیان این که آب پاک در بسیاری از نقاط جهان با کمبود همراه خواهد بود، گفت: نگرانی هایی درباره آب در آلمان هم وجود دارد.
کارشناس حوزه آب وزارت علوم و تحقیقات آلمان با اشاره به این که کیفیت آب رودخانه ها افت پیدا کرد، افزود: 97 درصد آب ها در آلمان در شرایط زیست محیطی مناسبی قرار ندارد.
وی بیان کرد : امسال تابستان خیلی خشکی را در آلمان پشت سر گذاشتیم که نشان دهنده احتمال کمبود آب در این کشور است.
کارشناس حوزه آب وزارت علوم و تحقیقات آلمان با بیان این که آب سالم باید در اختیار همه مردم جهان قرار گیرد، گفت: 90 موسسه مختلف در این حوزه در آلمان تا سال 2030 فعال خواهند شد.
به گفته وی هشت بخش مختلف در وزارت علوم و تحقیقات آلمان تعریف شده است که با هم در زمینه استفاده پایدار از منابع آب همکاری می کنند.
مدیرعامل آب منطقه ای استان اصفهان در این نشست گفت: امروز آب مشکل اساسی و معضل اصلی کشور ما محسوب می شود.
مسعود میر محمد صادقی با بیان اینکه ذینفعان زیادی در موضوع آب دخیل هستند، افزود: مدیریت یکپارچه بر این اساس بوجود آمد و انتظار داشتن از یک دستگاه برای حل مشکلات آب، توقعی بیهوده است.
مدیرعامل آب منطقه ای استان اصفهان با بیان این که مشکل آب بصورت جدی روی میز قرار دارد، تصریح کرد: در زمان حاضر سد زاینده رود حدود 135 میلیون متر مکعب آب دارد.
وی با اشاره به برنامه نشست مذکور گفت: این طرح موجب جمع آوری اطلاعات عظیمی شد و جهاد‌ کشاورزی، محیط زیست و آب و فاضلاب روستایی نیز در این طرح فعالیت دارند.
وی اضافه کرد : نشست امروز یک برنامه فعال و ‌پویا خواهد بود و انتظار داریم که نتایج این طرح در عمل خود را نشان دهد.
مدیرعامل آب منطقه ای استان اصفهان گفت: مرکز آموزش یکی از اجزای مهم این طرح بود که این هفته بصورت رسمی افتتاح خواهد شد.
میرمحمد صادقی با بیان این که در کشور ما هنوز درگیری هایی بر سر آب وجود دارد، تصریح کرد: این گامی که برداشته شده است ما را از تنازع به سمت گفت و گو پیش می برد.
وی اظهارداشت: گفت و گو در جایی که دینفعان با فرهنگ های مختلف وجود دارند، کار بسیار سختی است.
نشست هم اندیشی طرح مدیریت یکپارچه منابع آب رودخانه زاینده رود روز یکشنبه با حضور مدیران وزارت نیرو و استان اصفهان و محققان آلمانی در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.
طرح مدیریت یکپارچه منابع آب رودخانه زاینده رود از هشت سال گذشته به سفارش وزارت نیرو و با همکاری دانشگاه صنعتی اصفهان و وزارت علوم آلمان اجرا شده است و نتایج آن امروز در نشست مذکور ارائه و بررسی می شود.
زاینده رود به طول بیش از 360 کیلومتر بزرگترین رودخانه منطقه مرکزی ایران از کوه‌ های زاگرس مرکزی سرچشمه می گیرد و در نهایت به تالاب بین المللی گاوخونی در شرق اصفهان می‌ ریزد.
این رودخانه در یک دهه اخیر بدلیل خشکسالی و کمبود منابع آبی به رودخانه فصلی تبدیل شده و در بیشتر ماه های سال در سطح استان اصفهان خشک است که این موضوع مشکلات بسیاری را برای بخش های مختلف از جمله کشاورزی و محیط زیست بوجود آورده است.
7150 /3011/6026/
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف آب و فاضلاب اصفهان ایران خشکسالی سازمان ملل متحد منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۷۷۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش خشم چین علیه اتهام زنی‌های جاسوسی از طرف آلمان

سخنگوی وزارت خارجه چین در واکنش به دستگیری چند مظنون به جاسوسی علیه چین این اتهامات را تهمت دانسته وتاکید کرد که آلمان موظف است به این طنز سیاسی ضد چینی پایان دهد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گره بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از هفته نامه "اشپیگل"، خشم در برابر اتهامات جاسوسی وارد شده به چین از طرف آلمان افزایش یافته و لحن این کشور تشدید شده است. دولت چین اعلام کرده که اینها تهمت‌ هستند و آلمان موظف است "به طنز سیاسی ضد چینی پایان دهد."

وانگ ونبین، سخنگوی وزارت امور خارجه چین گفت: پس از اتهامات جاسوسی علیه چین و احضار سفیر آلمان، پکن بار دیگر به صورت شفاهی بر بی گناهی خود در این ماجرا تاکید کرد: پرونده به اصطلاح جاسوسی چین یک اختراع خالص است.

وانگ ادامه داد: پکن قاطعانه از خود در برابر هرگونه تهمت و تحقیر چین دفاع می کند. پکن از آلمان می‌خواهد که در برابر تلاش‌ها برای آسیب رساندن به روابط دوجانبه هوشیار باشد و به نمایش مسخره سیاسی ضد چینی پایان دهد.

پس از دستگیری چهار مظنون در آلمان که متهم به جاسوسی برای چین هستند، پاتریشیا فلور، سفیر آلمان در پکن روز پنجشنبه توسط مقامات چین احضار شد. با این حال، فلور اجازه نداد این مانور او را بترساند وبا اعتماد به نفس گفت: این "یک حرکت بسیار روشنگر" بود، اما حداقل فرصت خوبی برای توضیح چند چیز بود. وی در پیام رسان X نوشت: "ما جاسوسی را در آلمان تحمل نمی کنیم. دموکراسی آلمان با ابزار قانون اساسی محافظت خواهد شد.

یک سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز سه شنبه گفت که رهبری پکن بلافاصله پس از این دستگیری ها با عصبانیت واکنش نشان داد: این اتهامات در خدمت "تهمت و سرکوب چین" بود. به گفته وی در اینجا مسئله "از بین بردن فضای همکاری بین چین و اروپا" مطرح است. کارمندانی که در آلمان روی این پرونده ها کار می کنند باید "ذهنیت جنگ سرد خود را کنار بگذارند."

چهار شهروند آلمانی در ابتدای هفته به اتها جاسوسی برای چین بازداشت شدند. مورد بازداشت جیان جی، کارمند ماکسیمیلیان کرا، کاندیدای برتر حزب افراطی جایگزینی برای آلمان برای انتخابات اروپا، ، به ویژه برجسته است. به گفته دادستان کل فدرال، جیان متهم است که به عنوان مامور یک سرویس مخفی خارجی در یک پرونده بسیار جدی عمل کرده است.

سفارت چین در رابطه با دستگیری اتباع آلمانی به اتهام انجام خدمات مخفی و جاسوسی برای چین گفت: ما از طرف آلمانی می‌خواهیم که از اتهامات جاسوسی برای دستکاری سیاسی وجهه چین و بدنام کردن این کشور دست بردارد.

دفتر دادستانی فدرال آلمان یکی از دستگیر شدگان را متهم می کند که به اطلاعاتی در مورد فناوری های نوآورانه ای دست یافته است که می تواند به نمایندگی از چین مورد استفاده نظامی قرار گیرد. گفته می شود او برای این منظور از یک زوج آلمانی استفاده کرده است. هر سه مظنون متهم به عمل به عنوان مامور سرویس مخفی و نقض قانون تجارت خارجی هستند.

بعد از آن رسانه‌های آلمانی گزارش دادند که دادستان کل فدرال آلمان جیان جی، دستیار نامزد اصلی حزب افراطی جایگزینی برای آلمان برای انتخابات اروپا راهم با اتهامی مشابه بازداشت کرده است.

وی به عنوان دستیار ماکسیمیلیان کرا، نماینده پارلمان اروپا از حزب افراطی جایگزینی برای آلمان کار می کند و گفته می شود که در بروکسل و درسدن زندگی می کند. بازرسان بر این باورند که وی در این نقش اطلاعاتی را از عملیات پارلمانی به وزارت امنیت دولتی چین (MSS) مخابره کرده است. بخصوص آنها او را به جاسوسی از اعضای مخالف چین در آلمان متهم می کنند.

در انگلیس نیز اخیرا یک کارمند پارلمان بریتانیا و یک دانشمند انگلیسی به جاسوسی برای چین متهم شدند. سرویس دادستانی سلطنتی (CPS) روز دوشنبه اعلام کرد، این پرونده مربوط به جرایم ادعایی بین پایان سال 2021 و فوریه 2023 است که "به گونه ای طراحی شده اند که مستقیم یا غیرمستقیم برای دشمن مفید بوده اند.

دیدار وزیر دفاع ایران با وزرای دفاع روسیه و چینچین: هیچ کشوری حق دخالت در روابط مسکو و پکن را ندارد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • احضار سفیر روسیه از سوی وزارت خارجه ایتالیا
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • افزایش خشم چین علیه اتهام زنی‌های جاسوسی از طرف آلمان
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت
  • لغو پی در پی کنسرت‌ها در ایران/ وقتی وزارت ارشاد نمی‌تواند پای مجوز خودش بایستد (فیلم)
  • یکپارچه سازی اراضی لرستان ضروری است
  • رئیس شورای عالی استان ها: تلاش برای تکمیل مدیریت یکپارچه شهری
  • ادامه بارش‌ها در شرق و شمال اصفهان