Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، طرح انتظامی ترافیکی ارتقاء انضباط و ایمنی ترافیکی شهر تهران با توقیف 1357 دستگاه خودرو و اعمال قانون 52 هزار خودرو در پایتخت رقم خورد.

سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی پایتخت با اعلام خبر فوق اظهار داشت: طرح طاهر با بهره‌گیری از تمام توان ماموران پلیس راهور و بزرگراه و محوریت برخورد با تخلفات هنجارشکن، حادثه‌ساز، پرخطر، ساکن و همچنین برخورد با خودروهای فاقد معاینه فنی، فاقد پلاک و دارای پلاک مخدوش در سطح پایتخت به مرحله اجرا درآمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: خودروهای توقیف شده بنا به نوع تخلف از سه روز تا یک ماه در توقیف پلیس خواهند ماند، همچنان رانندگان این خودروها مکلفند در کلاس‌های آموزشی شرکت کنند.

عالی‌ترین مقام پایتخت به راه اندازی مجدد گشت نامحسوس پلیس راهور دربزرگراه‌های تهران پرداخت و گفت: با توجه به افزایش سوانح و حوادث و همچنین تخلفاتی همچون لایی کشی و سرعت و سبقت غیرمجاز پلیس نامحسوس آغاز به کار کرد.

فرمانده انتظامی پایتخت در پاسخ به سوالی در خصوص تردد مقامات و مسئولان از خطوط ویژه اظهار داشت: خطوط ویژه برای خودروهای امدادی، پلیس و دستگاه‌هایی است که باید کار فوریتی انجام دهند.

وی گفت:‌حداقل در تهران بزرگ به ما درخواست جدیدی نداده‌اند.

سردار رحیمی تصریح کرد: برای تردد از خطوط ویژه دستورالعمل خاصی مشخص است و افراد با احراز شرایط این دستو‌العمل می‌توانند از خطوط ویژه تردد کنند.

وی در خصوص حذف طرح زوج و فرد گفت: در این خصوص اطلاعی ندارم؛ اجرای طرح‌های جدید مستلزم کار کارشناسی است.

فرمانده انتظامی پایتخت افزود:‌طبیعتا اگر طرحی می‌خواهد اجرا شود باید توسط مسئولان، محاسن و معایب آن بررسی شود و اگر به نفع جامعه و کاهش آلودگی و تسریع در تردد شهروندان است، لحاظ شود؛ تا این لحظه هیچ  گونه بحثی در این خصوص نبوده است.

سردار رحیمی در خصوص تردد موتورسیکلت‌های سنگین گفت: تردد موتورسیکلت‌های سنگین به هر بهانه ممنوع است مگر اینکه دارای پلاک باشند چرا که پلاک برای هر خودرو و موتورسیکلت شناسنامه است.

وی تاکید کرد:‌حتی اگر موتورسیکلت سنگین مربوط به هر ارگان و سازمانی باشد باید پلاک اخذ کند در غیر این صورت با آن برخورد و توقیف خواهد شد.

فرمانده انتظامی پایتخت به مصوبه امروز در خصوص تردد موتورسیکلت‌های سنگین در داخل پیست پرداخت و گفت:‌امروز مصوب شد که موتورسیکلت‌های سنگین که می‌خواهند روزهای پنجشنبه و جمعه داخل پیست باشند باید پلاک داشته باشند.

سردار رحیمی برخورد با خودروهای دودزا و آلاینده را جزو اولویت‌های پلیس دانست و گفت: در سه ماهه پایانی سال با توجه به سردی هوا و افزایش میزان استفاه شهروندان از خودروهای شخصی برخورد با خودروهای فاقد معاینه فنی و دودزا در دستور کار پلیس است و پلیس به آنها اجازه تردد نخواهد داد.

وی گفت:‌در این حوزه استثنا نداریم و خودروهای سازمان‌ها و ارگان‌های دولتی و حتی اتبووس‌های شرکت واحد باید فاقد آلایندگی باشند؛ به تعدادی از اتوبوس‌هاس شرکت واحد تذکر دادیم که در حال برطرف کردن عیب اتوبوس هستند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۷۸۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح گواهینامه آسان موتورسیکلت همچنان ادامه دارد

به گزارش «نماینده»، سرهنگ احمد کرمی اسد با اشاره به روند صدور یک روزه گواهینامه از سوی پلیس راهور گفت: بر اساس شرایط موجود در کشور، ما تصمیم گرفتیم فرایند صدور گواهینامه موتورسیکلت را تسهیل ببخشیم و در واقع مقرر شد گواهینامه‌های موتورسیکلت طی مدت یک روزه صادر شود. این گواهینامه بر اساس مصوبه هیئت وزیران صادر می‌شود و فرآیند خاصی دارد، از جمله اینکه فرد باید در دوره های آموزشی ثبت نام و شرکت کند.پس از گذراندن دوره، افراد باید در آزمون شرکت کنند، در واقع اینطور نیست که برخی تصور کنند حتما در عرض یک روز گواهینامه دریافت می‌کنند، بلکه افراد باید آموزش‌ها را به درستی فرا گرفته و در آزمون‌ها نیز نمره لازم را اخذ کنند.

رئیس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهور فراجا ادامه داد: در بررسی‌های پلیس مشخص شد که بالغ بر شش و نیم میلیون موتورسیکلت سوار در کشور ما، فاقد گواهینامه هستند و هنگامی که از سوی پلیس مورد سوال قرار می‌گیرند؛ مدرکی برای ارائه پلیس ندارند. به همین دلیل نیز از تیرماه سال گذشته طرح صدور یک روزه گواهینامه موتورسیکلت به صورت آزمایشی اجرا شد و مشکلات آن به مرور زمان رفع شد و در حال حاضر نیز درحال اجراست.

وی با اشاره به اینکه این طرح مختص افرادی است که موتورسیکلت دارند اما گواهینامه ندارند؛ افزود: سایر افراد بدون موتورسیکلت نمی‌توانند در این طرح شرکت کنند و باید در ۲۱۰ مرکز آموزشی سراسر کشور ثبت نام کنند. اما اگر موتورسیکلت به نام پدر خانواده باشد؛ فرزند می‌تواند در این طرح شرکت کند.

رئیس مرکز صدور گواهینامه ادامه داد: متقاضیان دارای شرایط می‌توانند با مراجعه به سایت «آموزشگاه موتورسیکلت ایرانیان» به صورت خود معرف در این سامانه آن ثبت نام کنند و احراز هویت به صورت سیستمی انجام می شود. سپس افراد باید مدارک و مشخصات موتورسیکلت را وارد کنند. پس از انجام تمام مراحل، پیامکی برای متقاضی ارسال می‌شود مبنی بر اینکه تا ۲۴ ساعت آینده پلیس، به آنها شرایط را اطلاع خواهد داد.

کرمی گفت: همکاران ما اصالت موتورسیکلت را می‌سنجند و پس از تائید این مدارک، به متاقضی مجددا پیامک برایش ارسال می‌شود که شما مراحل را با موفقیت پشت سر گذاشته‌اید و اکنون باید هزینه این گواهینامه را پرداخت کنید.

وی با اشاره به هزینه‌های دریافت گواهینامه افزود: هزینه های آموزش، آزمون و صدور گواهینامه نزدیک به دو میلیون تومان بود اما این رقم به صورت استانی اعلام می‌شد و هر استان با سایر استان ها متفاوت است اما در این طرح ما تنها ۵۷۰ هزار تومان دریافت می‌کنیم و این رقم متغییر نیست.

رئیس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهور فراجا ادامه داد: پس از پرداخت هزینه، فرد نسبت به موقعیت مکانی خود، در یک آموزشگاه برای شرکت در دوره آموزشی شرکت می‌کند. ما در کشور ۲۱۰ آموزشگاه آموزش موتورسیکلت داریم که از این تعداد بالغ بر ۱۸۰ مرکز در این طرح شرکت کرده‌اند.

وی افزود: زمانی که فرد برای شرکت در دوره آموزشی به آموزشگاه مراجعه می‌کند؛ پزشک نیز در محل حضور دارد و اگر سلامتی فرد تائید شود؛ در آموزش ها شرکت می‌کند، در واقع ما تمام مراحلی را که در گذشته طی چندین روز به طول می‌انجامید در یک روز و در یک مجموعه جمع‌آوری کرده‌ایم.

رئیس مرکز صدور گواهینامه با بیان اینکه افرادی که در این طرح شرکت می کند مهارت کافی درباره راندن موتورسیکلت را دارند؛ ادامه داد: آموزش ها نیز بر اساس توانایی‌های فردی است؛ اگر فرد توانایی کامل داشته باشد؛ کفایت آموزشی صادر می شود و فرد برای آزمون به افسر آزمون معرفی می‌شود. اگر فرد نیاز به آموزش بیشتر داشته باشد باید در دوره های آموزشی شرکت کند.

کرمی با اشاره به نوع آزمون ها ادامه داد: آزمون آئین نامه در این طرح شفاهی است تا سرعت بالاتری داشته باشد. همچنین در صورت قبولی در آزمون آئین نامه، فرد برای آزمون عملی اقدام می‌کند و در نهایت می‌تواند یک روزه گواهینامه موتورسیکلت بگیرد. در نهایت نیز ۲۴ ساعت بعد از قبولی در آزمون اطلاعات برای پلیس ارسال شده و در کمترین زمان گواهینامه برای فرد متقاضی چاپ و ارسال می شود.

دیگر خبرها

  • افتتاح یک بزرگراه جدید در تهران تا پایان امسال | ویژگی های این معبر جدید پایتخت
  • پرآبی مسیل‌ها در محور انار- رفسنجان
  • وقوع ۵۹ درصد تصادفات تهران در بزرگراه ها/ مناطق ۴ و ۱۲ دارای بیشترین آمار تصادفات
  • موتورسیکلت‌ها با ۳۵ درصد از عوامل تصادفات درون شهری هستند
  • بی احتیاطی جان راکب موتورسیکلت در صومعه سرا را گرفت
  • پلیس اصراری به انتقال خودروهای توقیفی با جرثقیل ندارد
  • طرح زوج و فرد در تهران حذف می شود | محدودیت جدید برای موتورسیکلت‌ها در اطراف بازار
  • زوج و فرد از طرح ترافیک پایتخت حذف شد
  • شلیک پلیس برای دستگیری گوشی قاپ!
  • طرح گواهینامه آسان موتورسیکلت همچنان ادامه دارد