Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی،حجت الاسلام اسدالله جعفری، رئیس کل دادگستری استان امروز 18 آذرماه در ستاد استانی اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی ، با انتقاد از نحوه عملکرد برخی دستگاه‌های متولی و مسؤول در حوزه تنظیم بازار و تثبیت قیمت‌ها ، اظهارکرد: به رغم اقداماتی که در حوزه‌های مراقبتی و نظارتی به منظور ایجاد ثبات در قیمت‌ها صورت گرفته، متأسفانه هنوز شاهد وجود نابسامانی و آشفتگی و تلاطم قیمت ها در بازار هستیم، بنابراین به نظر می رسد نتیجه کار برای مردم چندان امیدوار کننده و رضایت بخش نبوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به ریشه‌های شکل گیری احتکار و تکاثر و تقبیح این اعمال ناصواب و زشت در روایات و احادیث دینی، بیان کرد: هیچ آسیبی به اندازه احتکار و تکاثر، بر پیکر اقتصاد سالم اثر مخرب نمي گذارد.
وی خاطرنشان کرد: هرچند وضعیت بازار تا حدودی به فرآیند عرضه و تقاضا و نوسان قیمت ارز و طلا و از طرفی به ضعف عملکرد برخی دستگاه‌های ذيربط در این بخش و نیزعدم ایفای وظایف و تعهدات از سوی برخي واحدهای صنفی و اتحادیه‌های مربوطه ارتباط دارد، اما با این وجود، منفعت طلبی و سوء استفاده دلالان و سوداگرانی که در روایات دینی از آنان بعنوان خون آشام یاد می شود، ضربه مهلکی بر پیکر اقتصاد کشور وارد می‌کند.
وی با بیان این که درحوزه اجراي قوانین و نظارت ها برخي تناقضات و ناهمخوانی ها وجود دارد، افزود: سوداگران با اعمال نفوذ و ایجاد آشفتگی و تلاطم در حوزه اقتصاد، شبکه توزیع و عرضه را با اختلال جدی مواجه می‌کنند، بنابراین لازم است دستگاه‌های ذیربط در این حوزه به طور جدی و دقیق ورود پیدا کنند و دستگاه قضایی هم در هرجا که لازم باشد و به حسب وظيفه ذاتي خود همانند گذشته، بدون ذره ای اغماض و تسامح وفق مقررات برخورد خواهد کرد.
جعفری با ابراز تأسف ازاین که براساس آمارهای رسمی، خراسان‌شمالی با وجود این که در ردیف استان های کم برخوردار و محروم و کم درآمد کشور محسوب می‌شود، در عین حال در زمره استان‌هایی به شمار می رود که قیمت کالاها و خدمات در آن گران و سرسام آوراست، خاطرنشان کرد: طبق بررسی‌های صورت گرفته در ستاد استانی اجراي سياست‌هاي اقتصاد مقاومتی، با توجه به وجود برخی محدودیت‌های ساختاری از حیث مقررات داخلی و اداری، تغییراتی در شکل و نحوه کار دستگاه‌های نظارتی و تیم‌های بازرسی صورت گرفته و به همین اعتبار مقرراست از اين پس، بازرسی‌ها، از طریق تشکیل تیم‌های دو یا سه نفره با حضور یک یا دو نفر از بازرسان افتخاری تقویت شود.
وی با اشاره به شرایط خاص کشور بخصوص در حوزه مسائل اقتصادی و با اشاره به این که قاطبه بازاریان از جمله اقشار زحتمکش، پرتلاش، متعهد و انقلابی هستند، خطاب به متولیان حوزه تنظیم و نظارت بر بازار، گفت: طبعا شرایط ویژه، نگاه ویژه و مأموریتی خاص می طلبد، از طرفی هرچند سازمان‌هاي صمت و تعزیرات حكومتي كه در خط مقدم نظارت بر تنظیم بازار قرار دارند از نارسایی‌ها و کمبودهایی گله مند هستند، اما باید با کار مضاعف و تقویت نظارت‌ها به گونه ای تلاش کنند که التهاب بازار فروکش کرده و نتیجه بازرسی‌ها برای مردم کاملا محسوس وامیدوار کننده باشد.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۷۸۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبودی در عرضه چای نداریم

رضا کنگری، رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان از آرامش حاکم بر بازار برنج خبر داد و گفت:  قیمت کنونی هر کیلو برنج هاشمی در بنکداری‌ها به ۱۱۶ هزار تومان، برنج فجر  ۷۰ هزار تومان و شیرودی ۷۵ هزار تومان رسیده است.

به گفته او، هم اکنون کمبودی در عرضه اقلام اساسی همچون برنج و شکر نداریم و تنها در حوزه قیمت باید نظارت دقیق در بازار صورت بگیرد.

کنگری با بیان اینکه چای یکی از اقلام پرمصرف سبدخانوار محسوب می شود، افزود: علی رغم تغییر قیمت چای، این محصول به‌ وفور در بازار موجود است و کمبودی در این زمینه نداریم.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی ادامه داد: در بازار شکر برخی تولیدکنندگان و تجار به بهانه مالیات ارزش افزوده، قیمت را افزایش داده‌اند، به طوریکه قیمت شکر در بازار به ۴۰ هزار تومان رسیده است. همچنین تولیدکنندگان به دلیل شفاف نبودن موضوع ارزش افزوده برای کالا‌های اساسی چک ۱۰ درصدی دو ماهه از خریداران دریافت می‌کنند.

او افزود: تا زمانیکه عرضه و تقاضا با یکدیگر همخوانی نداشته باشد، قیمت کالا با نوساناتی در بازار روبروست، در حالیکه با ایجاد تعادل میان عرضه و تقاضا، بازار ثبات دارد.

کنگری گفت: علی رغم وفور کالاهای اساسی همچون شکر، روغن و برنج در بازار، اما برخی تولیدکنندگان و تجار به بهانه تغییر نرخ مالیات ارزش افزوده سلیقه‌ای عمل می کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • نظارت میدانی رئیس قوه قضائیه در بازدید از بندر شهید رجایی
  • نظارت دامپزشکی کرمان بر کارخانجات شیر و مراکز عرضه شیر خام
  • نظارت میدانی رئیس قوه قضاییه در بازدید از بندر شهید رجایی
  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
  • صدور هشدار زرد هواشناسی در خراسان شمالی
  • جا به جایی ۲۳۵ هزار تن کالا با ناوگان حمل و نقل باری خراسان شمالی تا پایان فروردین
  • جابه‌جایی ۲۳۵ هزار تن کالا با ناوگان حمل‌ونقل در خراسان شمالی
  • مددجویان خراسان‌جنوبی هزار و ۳۶۲ متر مربع فرش به بازار عرضه کردند
  • کمبودی در عرضه چای نداریم
  • ۱۰۰ درصد شبکه های توزیع نیروی برق خراسان شمالی ایمن شد