Web Analytics Made Easy - Statcounter

تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری قطعی همراه اول با شرکت دانش‌بنیان سانا سبز گستر از طریق بازوی سرمایه‌گذاری خطرپذیر حرکت اول در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به امضا رسید.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در آیین امضا قرارداد سرمایه‌گذاری حرکت اول (همراه اول) با شرکت دانش‌بنیان سانا سبز گستر گفت: مشکل بزرگ در اکوسیستم استارتاپی کمبود سرمایه گذاری‌های خطرپذیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
استارتاپ‌ها زمانی که رشد می‌کنند نیاز به سرمایه‌گذاری خطرپذیر دارند و اگر به آن‌ها بی‌توجهی کنیم سرمایه‌گذار خارجی جذب می‌کنند.
ستاری با اشاره به این‌که سرمایه‌گذار خارجی نیز در نوع خود قابل اهمیت است و مشکل محسوب نمی‌شود، بیان کرد: اگر شرکت‌های بزرگی مانند همراه اول یا سایر شرکت‌های فعال ایرانی در این حوزه مانند (همراه اول، ایرانسل، رایتل و غیره) به این نتیجه برسند که برای دستیابی به آینده بهتر باید در اکوسیستم استارتاپی سرمایه‌گذاری کنند و از رویکرد سرمایه‌گذاری سنتی دور شوند اقدام بزرگی صورت گرفته است. سرمایه گذاری صورت گرفته هم ایرانی خواهد بود.

وی با تبریک به بینش جدیدی که در شرکت همراه اول رخ داده است، افزود: نتیجه این سرمایه‌گذاری استارتاپی که تزریق نوآوری به کشور و به خود مجموعه همراه اول است  را به زودی شاهد خواهیم بود. امیدواریم این حرکت و دیدگاه پیشرفته سرمایه‌گذاری در استارتاپ‌ها و حوزه‌های علمی و فناورانه ادامه داشته باشد.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری تاکید کرد: اگر خواستار حضور جوانان و اشتغال آنان در کشورمان باشیم باید بر روی آن‌ها سرمایه‌گذاری کنیم. کشور ما دارای کمبود منابع مالی نیست. بلکه حرکت روبه‌جلو را مشکلات تفکر و فرهنگی کند می‌کند. باید تلاش کرد تا امکان و ایده‌های جدید ایجاد شود.

حرکت اول از استارتاپ‌های پیشرو حمایت می‌کند
مهدی اخوان بهابادی به‌عنوان رئیس هیأت مدیره همراه اول در آیین امضا قرارداد سرمایه‌گذاری حرکت اول (همراه اول) با شرکت دانش‌بنیان سانا گسترسبز بیان کرد: امروز نخستین سرمایه گذاری مجموعه حرکت اول در حوزه استارتاپی صورت می‌گیرد. از این به بعد نام حرکت اول در این حوزه بیشتر شنیده خواهد شد.
وی بیان کرد: همراه اول با تعیین چشم‌انداز دنیای دیجیتال سرمایه گذاری‌های قبال توجهی در حوزه استارتاپ‌ها صورت می‌دهد و تلاش دارد شرکت‌های نخبه این عرصه را شناسایی و موردحمایت قرار دهد.
تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری قطعی همراه اول با شرکت دانش‌بنیان سانا سبز گستر از طریق بازوی سرمایه‌گذاری خطرپذیر حرکت اول در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به امضا رسید. این تفاهم‌نامه شامل محصولات استارتاپ‌های آچاره، اوبار، سانا ابر داده به مبلغ ۶ و ۲ دهم میلیون دلار است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری استارت آپ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۷۹۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات گفت: این ستاد، شناسایی شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه برق و مخابرات را در دستور کار خود قرار داده است تا با توجه به اولویت‌ها و ضرورت‌های کشور که کدام فناوری نیاز به بازاریابی و تسهیل‌گری دارد، این شرکت‌ها را مورد حمایت مادی و معنوی قرار دهد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دکتر سید محمد کرباسی در جریان بازدید از شرکت دانش‌بنیان «فرهیختگان فرا موج فائز» بر ضرورت شناسایی شرکت‌های دانش‌بنیان و دسته‌بندی آن‌ها برای حمایت از این شرکت‌ها و ارتباط با نهادها، سازمان‌ها و بازیگران حوزه زیست‌بوم فناوری تأکید کرد.

شرکت دانش‌بنیان «فرهیختگان فرا موج فائز»، با نشان «فرا موج» از سال ۱۳۹۵ و با هدف توسعه محصولات استراتژیک در حوزه مخابرات آغاز به فعالیت کرده و هشت محصول دانش‌بنیان باسطح فناوری یک در کارنامه خود دارد و در دسته شرکت‌های "فناور" دانش‌بنیان قرار می‌گیرد.

کرباسی در این بازید طی سخنانی اظهار داشت: با توجه به مأموریت ستاد، وظیفه اصلی ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات، شناسایی شرکت‌های دانش‌بنیان و دسته‌بندی شرکت‌ها برای حمایت از آن‌ها و ارتباط با نهادها، سازمان‌ها و بازیگران حوزه زیست‌بوم فناوری است.

وی خاطرنشان کرد: موضوع اصلی در معاونت علمی، توسعه فناوری‌ها در سطح علمی و اقتصادی در شرکت‌های دانش‌بنیان است؛ از این رو، تسهیل همراهی شرکت‌های دانش‌بنیان در مسیر‌های پیش‌رو از اولویت‌های ستاد محسوب می‌شود.

کرباسی ادامه داد: در حوزه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در حال رایزنی با "پارک فاوا" هستیم و یکی از پتانسیل‌های ستاد معرفی شرکت‌ها به نهاد‌های دولتی برای رفع موانع تولید و رفع چالش‌ها است.

حمیدرضا پوریعقوبی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «فرهیختگان فرا موج فائز» در این بازدید با بیان اینکه این مجموعه با حمایت جمعی از نخبگان توانسته گام‌های مثبتی در راستای رفع نیاز‌های کلیدی کشور در برخی صنایع استراتژیک بردارد، تصریح کرد: تخصص این شرکت به طور خاص طراحی و تولید محصولات حوزه مخابراتی است. فاصله سنج‌های رادیویی، لینک‌های ارتباط داده و تقویت کننده‌ها نیز از دیگر تخصص‌های این شرکت محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: شناسایی درست مسائل استراتژیک صنایع، سرمایه‌گذاری و چندین سال تمرکز روی حل این مسائل باعث شده است علاوه بر محصولات تولید شده، انباشت کم‌نظیری از دانش فنی در این حوزه حاصل شود. در نتیجه فعالیت‌های ما در این شرکت، این ظرفیت‌های ایجاد شده به درستی به صنایع مربوطه متصل و زمینه همکاری‌های عمیق و سازنده‌ای را برای کشور فراهم آورده است.

به گفته پوریعقوبی، اهتمام جدی به مسئله ارتقاء، کیفیت تولید در تراز جهانی، رعایت استاندارد‌ها در بخش تولید، تأمین قطعات از منابع معتبر، صحت سنجی از قطعات در آزمایشگاه‌های معتبر بین‌المللی و تعریف فرآیند‌های دقیق و کارآمد در کنترل کیفیت از مهمترین اقداماتی است که موجب ارتقاء محسوس کیفیت در تولیدات شرکت شده است.

وی ادامه داد: هفت، هشت شرکت داخلی با ما رقیب هستند. البته با توجه به پیچیدگی محصولات رقبا کم هستند.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «فرهیختگان فرا موج فائز» همچنین، طراحی و توسعه کارت‌های پردازش داده - طراحی و ساخت انواع آنتن‌های مخابراتی، پروژه‌های تولیدی انواع فیلتر‌های مکانیکی را از دیگر محصولات این شرکت برشمرد.

در ادامه کرباسی از بخش‌های مختلف واحد تحقیق و توسعه اعم از قسمت طراحی سخت افزار و اندازه‌گیری، اتاق تست و بخش تولید و استانداردسازی، کنترل کیفیت پخش بازدید کرد.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات، همچنین از یک شرکت دانش‌بنیان دیگر که در زمینه ارائه خدمات مشاوره‌ای در زمینه فناوری اطلاعات، تولید نرم افزار، سخت افزار و شبکه رایانه‌ای، واردات و صادرات در حوزه فناوری اطلاعات اعم از سخت افزاری، نرم افزاری و شبکه، انجام تمام فعالیت‌های مرتبط در حوزه شبکه‌های رایانه‌ای، امنیت داده و شبکه، پایگاه‌های داده و سیستم‌های ویژه، خرید و فروش در حوزه فناوری اطلاعات، انجام دیگر فعالیت‌های مرتبط با کسب و کار در حوزه فناوری اطلاعات فعالیت می‌کنند هم بازدید کرد و طی این دیدار بر اتصال این شرکت به نهاد‌های مرتبط از جمله معاونت علمی برای تسهیل‌گری زمینه‌های همکاری و حمایت‌های مادی و معنوی تاکید کرد.

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه زابل و فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان منعقد شد
  • روز پرکار دانشگاه آزاد کرمانشاه با امضای ۲ تفاهم‌نامه همکاری
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی
  • شرکت‌های دانش‌بنیان بوشهر برای حل مسائل زیست محیطی پای کار هستند
  • جهش تولید با حضور در بازارهای جهانی
  • تاسیس شرکت دانش‌بنیان از سوی ایرانیان خارج کشور حمایت می‌شود
  • ۹۶۷۴ شرکت دانش‌بنیان در کشور وجود دارد
  • شکوفایی استعداد‌های دانش‌آموزان با پیوند مدارس و شرکت‌های دانش‌بنیان
  • کانکت پلاس پلی برای بازگشت نخبگان و تأسیس شرکت دانش بنیان
  • حمایت از تاسیس شرکت دانش‌بنیان از سوی ایرانیان خارج از کشور