Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-05@13:44:48 GMT

59 زن در پست های مدیریتی استان مرکزی منصوب شدند

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۷۹۵۵۰

59 زن در پست های مدیریتی استان مرکزی منصوب شدند

به گزارش ایرنا،« زهرا فرجی» روز یکشنبه در نشست کارگروه بانوان و خانواده خمین، افزود: بر اساس قانون برنامه ششم توسعه باید 30 درصد پست های مدیریتی به بانوان تعلق گیرد و تحقق این قانون از اولویت های دولت تدبیر و امید است.
وی بیان کرد: زنان نیمی از جمعیت جامعه هستند که نباید توان و استعدادهای آنان نادیده گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی با بیان اینکه برنامه ششم توسعه در 12 محور در حوزه زنان هدفگذاری کمی و کیفی شده است، ادامه داد: توانمندی زنان رویکرد مهم دولت است.
فرجی اظهار داشت: سیاست هایی کلاینی با محوریت تحکیم بنیان خانواده و بهبود سطح کیفی زیست و شرایط شغلی زنان در دولت دوازدهم در دست انجام است.
فرجی با اشاره به اینکه آسیب های اجتماعی الگوی زنانه پیدا کرده است، افزود: در حوزه زنان و خانواده باید از شعارزدگی پرهیز شود.
وی افزود: برنامه ریزی و اقدامات متعددی در حوزه زنان انجام شده اما هنوز تا شرایط مطلوب فاصله زیادی مانده است.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی تاکید کرد: برای حل مشکلات حوزه زنان نباید فقط در محافل زنانه و جدا از مردان تصمیم گرفت.
فرجی اظهار داشت: مشکلات زنان در استان شناسایی شده و منابع مالی لازم نیز برای حل آن ها وجود دارد اما مدیریت منابع بر اساس اولویت بندی مسایل باید صورت بگیرد.
وی توضیح داد: سند ارتقای وضعیت زنان در کشور تهیه شده که در آن به ظرفیت زنان در جامعه شهری و روستایی نگاه اصولی شده است و خروجی آن ارایه چندین طرح برای استفاده از این ظرفیت و حل مشکلات حوزه زنان است.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی گفت: طرح نشاط اجتماعی دختران جوان و زنان در 12 شهرستان این استان در حال اجرا است.
فرجی افزود: بر اساس این طرح خدمات دستگاه های اجرایی درباره زنان تجمع می شود وجامعه هدف باید از تمام آموزش ها در زمینه های اشتغال، مهارت های زندگی،اعتقادی و خانواده بهره مند شود.
وی بیان کرد: اشتغالزایی حوزه زنان به ویژه در روستاها باید بر اساس علایق و توانمندی های زنان این مناطق باشد.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی ادامه داد: نیاز زنان روستایی فقط اشتغال نیست بلکه مشکلات روحی و روانی از دغدغه های مهم به شمار می رود که با حضور در اجتماع حل می شود.
فرجی اظهار داشت: خمین ظرفیت خوبی برای توانمندسازی زنان در حوزه های مختلف دارد اما نبود تعامل بین دستگاه های اجرایی باعث ناهماهنگی شده است.
وی ادامه داد: توجه به جامعه در معرض آسیب مهم تر از آسیب دیدگان اجتماعی است و در برنامه ریزی ها باید به هر 2 گروه توجه شود.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی گفت: ورود نهادهای غیر متخصص به حوزه آسیب های زنان و خانواده زیان آور است و باید بعد از اولویت بندی مشکلات این حوزه تیم تخصصی از دستگاه های اجرایی مرتبط، فعالان اجتماعی و تشکل های مردم نهاد برای رفع مشکلات تشکیل شود.
فرجی تاکید کرد: اعتبار لازم برای ورزش زنان در سرفصل اعتبارات دهیاری ها دیده شده و از آن باید برای ورزش و سلامت جسمانی زنان روستایی استفاده شود.
فرماندار خمین نیز در این نشست گفت: جایگاه زنان در دولت تدبیر و امید مثبت و برجسته است و هیچ تفاوتی در بحث مدیریتی و مسایل اجتماعی در بین زن و مرد وجود ندارد بلکه این مهم به توانمندی افراد بستگی دارد.
« احمد طهرانی» افزود: بانوان به عنوان ظرفیت واقعی و تاثیرگذار در سطح جامعه مورد توجه مسئولان دولتی هستند و تمام تلاش دولت این است که از جنبه شعار فاصله گرفته و به شکل عملی و اثربخش مباحث را راهبری کند.
وی ادامه داد: ارزش، منزلت و کرامت زن در جامعه اسلامی به رسمیت شناختن توانمندی زن، بها دادن زن در جامعه و خانواده با حفظ کرامت انسانی است.
فرماندار خمین اظهار داشت: نقش زنان در عرصه های مختلف به ویژه در زمینه اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال تاثیرگذار است.
طهرانی با بیان اینکه نقش آفرینی زنان در عرصه های مختلف اجتماعی باعث پیشرفت کشور می شود، گفت: توسعه زمانی اتفاق می افتد که فارغ از جنسیت و در سایه کارآمدی و خلاقیت شاخص های توسعه به پیش برود.
رئیس بهزیستی خمین نیز در این نشست گفت: 10 زن سرپرست خانوار امسال تسهیلات اشتغالزایی به مبلغ سه میلیارد ریال دریافت کردند.
« اسماعیل خانجانی» افزود: این تسهیلات برای اشتغالزایی در زمینه های خیاطی و دامداری پرداخت شده است.
وی ادامه داد: 2 گروه همیار شامل 20 زن سرپرست خانوار در تولید کفش و تابلو فرش های تزئینی فعالیت دارند.
مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره)خمین نیز در این نشست گفت: 500 مددجوی این نهاد حمایتی امسال خدمات مشاوره ای دریافت کردند.
« جواد داودی» افزود: کمیته امداد بر روی تحکیم نهاد خانواده تاکید دارد و برای خانواده های آسیب دیده نشست های مشاوره برگزار می کند.
وی ادامه داد: طرح برگشت به خانواده توسط این نهاد حمایتی به منظور کاهش طلاق در استان مرکزی اجرا می شود.
خمین در جنوب استان مرکزی واقع شده ودارای 105 هزار نفر جمعیت است.
/7277/9930/6013
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف استان مرکزی جنسیت زهرا مدیر کمیته امداد امام خمینی مهارت های زندگی منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۷۹۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح دانشگاه تهران درباره انتخاب همسر ابراهیم رئیسی به‌عنوان عضو هیات جذب دانشکده علوم خانواده

به گزارش خبرآنلاین از مهر، رئیس دانشگاه تهران در این مراسم با اعطای حکمی انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور را به عنوان عضو وابسته هیأت علمی و عضو هیأت اجرایی جذب هیأت علمی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران معرفی و منصوب کرد. محمد مقیمی، همچنین جمیله علم الهدی عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی و همسر رئیس جمهور را به عنوان عضو دیگر هیأت اجرایی جذب هیأت علمی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران معرفی کرد.

روابط عمومی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران، نسبت به برخی حاشیه‌سازی‌ها درباره بهره‌مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی مرتبط با مأموریت‌ها و فعالیت‌های این دانشکده، واکنش نشان داد.

متن توضیح روابط عمومی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به این شرح است:

باسمه تعالی

در پی انتشار هدفمند برخی اخبار در خصوص انتصابات صورت گرفته در دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به استحضار عموم دانشگاهیان می‌رساند که دانشکده علوم خانواده با هدف تأمین نیروی انسانی متخصص در راستای تحکیم بنیان خانواده، افزایش مشارکت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی زنان، توجه به عرصه خانواده، جمعیت و سلامت آن، تولید دانش بومی، بازبینی و طراحی رشته‌های مرتبط به منظور کاهش چالش‌های این حوزه و بر اساس اصول حاکم بر قانون اساسی، منویات مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت مردمی شکل گرفته است. برای تحقق اهداف مذکور، شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده تشکیل گردیده است که برخی از کارکردهای مورد انتظار این شورا عبارتند از:

• سیاستگذاری و نیازسنجی برای جذب هیأت علمی دانشکده بر اساس سیاست‌ها و استانداردهای دانشگاه تهران؛

• تعیین راهبردها برای متمرکزسازی و ایجاد پایگاه علمی، پژوهشی، تخصصی و همچنین اجرایی در راستای بهبود نقش‌پذیری خانواده در نظام اجتماعی در قالب نگرش خانواده به مثابه بنیان اجتماع.

• تجمیع میان رشتگی‌های موجود در حوزه مطالعات خانواده و رشته‌های مشابه

• زیست بوم‌سازی و توسعه چندبعدی فعالیت‌های مرتبط با خانواده، زنان و جمعیت

• توسعه مطالعات میان رشتگی با هدف قرار دادن محور سلامت خانواده از منظرهای سلامت اجتماعی، سلامت جسمی، روحی، معنوی و فکری

• طراحی الگوهای علمی و نهادهای پژوهشی برای توسعه و ارتقای شاخص‌های رفاه اجتماعی بر پایه و محوریت خانواده

• تقویت مشارکت اجتماعی خانواده محور و زنان در مواردی همچون نوآوری، کارآفرینی، اقتصاد خانواده محور و کارآفرینی مبتنی بر مشارکت خانواده

• طراحی سازوکارها و برنامه‌ها به‌منظور مشارکت فعال و پویا در حوزه مسائل و چالش‌های مرتبط با خانواده

• طراحی سازوکارهای عملیاتی به‌منظور پرورش و ارتقای شایستگی‌های پژوهشگران کوشا در حوزه خانواده

شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده مرکب از اعضایی با شخصیت حقوقی و حقیقی است که برخی از اعضای حقوقی آن عبارتند از:

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر انسیه خزعلی)

دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر جمیله علم الهدی)

دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر فهیمه فرهمند پور)

مشاور امور زنان و خانواده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری (خانم دکتر فخرالسادات نصیری)

مشاور امور زنان و خانواده رئیس دانشگاه تهران (خانم دکتر فاطمه یزدیان)

علاوه بر شخصیت‌های حقوقی مذکور، برخی شخصیت‌های علمی و دانشگاهی فعال در حوزه زنان و خانواده از دانشگاه تهران و سایر دانشگاه‌های ایران و جهان نیز عضو حقیقی شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده هستند که توسط رئیس دانشگاه تهران منصوب شده و یا خواهند شد.

همچنین دانشکده علوم خانواده به منظور تحقق مطالبه رئیس محترم دانشگاه تهران جهت ایفای نقش محوری در زمینه فعالیت‌های علمی، تحقیقاتی و حل مسائل حوزه زنان و خانواده در کشور، علاوه بر جذب اعضای هیأت علمی جوان، از ظرفیت استادان پیشکسوت و برجسته دانشگاه‌های مختلف که دارای تخصص‌های مرتبط با رشته‌ها و گروه‌های آموزشی این دانشکده هستند، به صورت استاد وابسته بهره خواهد برد.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902347

دیگر خبرها

  • طهرانچی: بانوان باید برای نقش‌آفرینی‌های جدی در جامعه آماده شوند
  • برگزاری جشن‌های مادرانه در مساجد برای ترغیب مادران به فرزندآوری
  • واکنش روابط عمومی دانشکده علوم خانواده به برخی حاشیه‌سازی‌ها
  • توضیح دانشگاه تهران درباره پست جدید همسر ابراهیم رئیسی
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • توضیح دانشگاه تهران درباره انتخاب همسر ابراهیم رئیسی به‌عنوان عضو هیات جذب دانشکده علوم خانواده
  • توضیح دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران درباره حاشیه‌های اخیر
  • پاسخ به حاشیه‌سازی‌ها پیرامون انتصابات در دانشکده علوم خانواده
  • واکنش دانشگاه تهران به حواشی برخی انتصابات در دانشکده خانواده
  • خجسته: درباره زنان، مردان تصمیم گرفته‌اند / چرا دختران در مدارس روسری‌شان را برندارند؟